Total skrammelfestival
Total skrammelfestival, dårligt organiseret (lange køer overalt, trods ikke særlig velbesøgt), elendige, kedelige cocktails og ca. så hyggeligt som Nyborg Banegård en søndag formiddag. Helt til grin 🤣
Har aldrig oplevet noget så dårligt før. Vi starter med at stå i kø i 45 min, udendørs før vi får armbånd. Da vi så endelig må komme ind møder vi en stor hal med en masse små "bar" i midten af hallen. Der er absolut inden sidde pladser, man skal sidde på gulvet. Ved disse bar står folk i kø i meter lange stimer og i baren står en eller to mennesker og kæmper for at følge med. Vi ankommer 20.30 og allerede der er de første drinks( som er i plastik krus) undgået da der mangler ingredienser til at lave dem. Dette bliver værre og værre hele aftenen og kl 23.30 er der stort set dødt og alle flygter da det er utrolig kedeligt og man ikke kan få hvad man gerne vil have. GØR DET ALDRIG IGEN
Simpelthen for dårligt! En time efter ankomst var mange ingredienser manglende så der var flere drinks der ikke kunne laves. De holdte åbent fra 19-05 men allerede 23.30 lukkede festivalen pga manglende ingredienser! Lokalet var en kedelig hal hvor der ingen fest-belysning var og ej heller pladser til at sidde ved. Vi måtte sidde på gulvet og alle andre ligeså.
Det er bare ikke godt nok!
Nægter at refundere billetter selvom de har sendt en mail ud om at dette kunne gøres efter de har ændret lokation og dato. Svarer ikke på henvendelser. Det var så 650 kroner ud i afløbet fordi de rykker datoen efter billetterne er solgt.
Desuden viser billeder fra arrangementet at det hele sejler, de ikke har bemanding nok og cocktails ligner mest noget fra en sodavandsfest. Wow hvor skal man holde sig fra dette arrangement!