Een absolute nul sterren kan blijkbaar niet, dan maar 1 ster... maar dat is nog ver boven mijn mening. Bij levering bleek het product beschadigd. Meerdere mails gestuurd en contact gezocht vo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We bestelden 4 jaloezieën, 1 ervan was beschadigd en werd opnieuw verstuurd, 3 andere konden niet volledig toe. Na tal van mailtjes en beloftes uiteindelijk niets meer van hen gehoord. Ze houden je aa... Se mere
Gewoon bereikbaar zijn, maakt niet uit op welke manier. Telefonisch kom je op een antwoordapparaat terecht die de belofte maak om terug te bellen (na 6 x bellen in 3 weken nog niets gehoord). Onderwi... Se mere
Super service!! Foutje, probleempje... je krijgt direct antwoord en hulp! Ook een extra toevoegen of veranderen gebeurt zonder enig probleem. Goeie snelle service! Mooie kwaliteit voor deze mooie pri... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Cobli bieden we onze klanten 100% maatwerk met een laagste prijs garantie. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit: 5 jaar garantie en professioneel advies. Op maat gemaakt. 5 jaar garantie. Gratis verzending. Gratis meetverzekering. Professioneel advies.
Kontaktoplysninger
Marktstraat 41, 8530, Harelbeke, Belgien
- BE: 078 48 30 36
- info@cobli.eu
- cobli.eu
Prachtige afwerking voor een zacht…
Prachtige afwerking voor een zacht prijsje. Eenvoudig te bestellen en plaatsing in een handomdraai. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Bestelde bewust bij een Belgisch…
Bestelde bewust bij een Belgisch bedrijf, maar later werd duidelijk dat de bestelde items in Polen gemaakt werden en vandaar naar mij verstuurd. Had dit ergens wel moeten weten gezien de lage kostprijs voor op maat gemaakte items. Kreeg ze ook al na 2 weken, in plaats van de 4 zoals aangekondigd. Bij ontvangst ervan aangenaam verrast door de kwaliteit van de items EN het geleverde maatwerk. Perfect. Ook het monteren was geen enkel probleem. Ben dus een heel tevreden klant.

Producten nog niet ontvangen
Ervaring delen van een product dat je nog steeds niet ontvangen hebt, is moeilijk...
Zeer goede service .
Zeer goede service .
Na problemen te hebben gehad met de koeriersdienst heeft de contactpersoon van cobli er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk optelossen !!

Zeer mooi rolgordijn
Zeer handig opmeten kleur en model van de stof kiezen bestellen binnen de 14 dagen zorgvuldig verpakt en geleverd zeer zeer tevreden zeer goede prijs waar voor je geld een aanrader
Heel fijne communicatie
Heel fijne communicatie, duidelijk, klantvriendelijk, en vlot. Dank
Bonjour,
Bonjour,
Le délai de livraison est un peu long mais la qualité du produit et son emballage sont irréprochables.
Je suis très satisfait
velux rolgordijn
Makkelijk te installeren velux rolgordijn.
Jammer dat het vanzelf openrolt. Ondertussen al 3 keer van wakker geschudt...
Zeer goed contact ...
Zeer goed contact ...
Product mooi afgewerkt...
Top bedrijf....
En zeer goedkoop!
Tot de volgende...
Groetjes Marnik
Trage levering en niet gemakkelijk te…
Trage levering en niet gemakkelijk te monteren

Besvarelse fra Cobli
Mooie raamdecoratie aan een scherpe prijs!
Een mooie raamdecoratie aan een scherpe prijs. Snelle levering, extreem behulpzame klantendienst en een goede kwaliteit. Eenvoudige installatie!
Zeer goede service en prima rolgordijn
Zeer goede service en prima rolgordijn. Alleen de sluiting van de kralenketting mag wat van betere kwaliteit zijn. Verder zeer tevreden.
Prima communicatie en service
Prima communicatie en service.
Jammer dat de transportlink niet werkte.
Pleinement satisfait de ce nouveau…
Pleinement satisfait de ce nouveau store. Une petite remarque, le mode de pose se trouve roulé dans le store, je ne l'ai trouvé qu'après l'avoir posé, c'est un peu dommage.
Sinon c'est parfait.
Wij hebben alleen maar lof voor Cobli,
Wij hebben alleen maar lof voor Cobli,
In juni een bestelling gedaan voor 5 ramen en dat verliep zeer goed. We waren zo tevreden dat we nog voor 2 ramen hebben bijbesteld. Daar liep het echter even mis bij het vervoer. Na een gesprek met Cobli (Frederic) werd er direct voor een oplossing gezorgd en kregen we nieuwe toegestuurd ! Opnieuw ging het mis met het vervoer en opnieuw kregen we na contact nieuwe toegestuurd!! Er was steeds heel goede en vriendelijk sevice met speciale dank aan Frederic! intussen hangen ze allemaal op en zijn wij SUPER TEVREDEN !!
DANK en een dikke 👍 voor Cobli
Jeanine
produkt was op maat perfekt
produkt was op maat perfekt
geld terug gevraagd na de aannemer kon dit niet meer geplaatst worden
mvg S
koopervaring voor de levering?
Bij navraag over de tevredenheid van de koopervaring, moet er eerst een levering gebeuren. Bestelling op 12 juli - na navraag blijkt de levering rond 15 augustus voorzien. Dit is toch iets anders dan de 10 tot 15 dagen levertermijn die op de site vermeld is. Hopelijk kan ik mijn koopervaring positief aanpassen nadat ik de 2 rolgordijnen ontvangen heb.

Besvarelse fra Cobli
Service professionnel et qualité…
Service professionnel et qualité impeccable !
Malgré des aléas tout à fait indépendants de la volonté de Cobli, ils n’ont eu de cesse d’assurer un suivi d’une efficacité remarquable, le tout avec serviabilité et gentillesse à tout moment. Aujourd’hui mes stores sont installés et je suis absolument enchantée de l’effet, de l’ambiance, de la lumière. Ils sont simplement magnifiques ! Je recommande très vivement !

Besvarelse fra Cobli
Læs mere om andre typer anmeldelser.