Coat & Shine Anmeldelser

3,8

Hele fijne producten. Snelle levering en mooi verpakt. Kwaliteit is super! Ik kom zeker voor een volgende bestelling terug.

Heb product op lapponia armband gebruikt ,flesje 30ml is bijna leeg ,maar armband voor de helft schoon zijn nog steeds doffe plekjes ,en doek is nog steeds zwart als ik de druppel even laat intrekke... Se mere

Toen ik het flesje vorige maand open maakte was ik een beetje sceptisch, want het spulletje is roze (ik houd niet van roze :-)). Maar... en het is jammer dat ik hier geen foto kan toevoegen, m'n zilve... Se mere

Snelle levering van 't sieraden reingings potje, het maakte mijn pandora bedels mooi schoon.. echter na een dag zijn ze weer dof😔 of het aan mijn ligt geen idee maar had gehoopt met deze dat het wel... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

We promise we will always protect, cherish, love, care for and comfort your precious jewelry

God

3,8

Coat & shine is echt een topproduct!

Coat & shine is echt een topproduct!
Voor mijn sieraden, zilverwerk en zelfs mijn dwarsfluit. Alles wordt brandschoon zonder dat het wordt aangetast.
Het werkt snel en eenvoudig.

Besvarelse fra Coat & Shine

Beste Ingrid, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen. Groetjes, Rob van Coat & Shine

Werkt super!

Heeft mn verlovingsring weer mooi en glimmend gemaakt ben erg tevreden!!

Besvarelse fra Coat & Shine

Beste Linda, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen. Groetjes, Kim van Coat & Shine

Super goed product

Super goed product. Makelijk te gebruiken. Goede resultaten na gebruik. Een aanrader.
Dank u wel!

Besvarelse fra Coat & Shine

Beste Adina, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Ik ben heel tevreden met de levering…

Ik ben heel tevreden met de levering van Coat Shine. Heb dit middel nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Besvarelse fra Coat & Shine

Beste Monique, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Coat and Shine, in één woord, wauw!

Geweldig product! Na een enkel druppeltje al zo’n bizar resultaat.

Dit product steekt ver boven de andere producten uit die ik heb uitgeprobeerd om mijn trouwring schoon te maken.

Besvarelse fra Coat & Shine

Beste Niels, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, sieraden zien er toppie uit.
Fijn in gebruik. Ook goede snelle levering.

Besvarelse fra Coat & Shine

Beste Marie-José, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Super spul

Super spul, echt maar een druppel nodig.
Fijn doekje dan pas zie je hoe vies het sieraad was. Echt een aanrader.

Besvarelse fra Coat & Shine

Beste Willem, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Fijn product

Fijn product. Mijn sieraden blinken als nooit tevoren. En snelle levering!

Besvarelse fra Coat & Shine

Beste Suzy, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Ik ben erg tevreden met het product

Ik ben erg tevreden met het product: het doet echt wat het beloofd. Zelfs sieraden die ik weg wilde doen, oogden als nieuw na gebruik van coat & shine. Fijn dat ik het kan gebruiken voor zowel goud als zilver. En het flesje gaat lang mee.

11. juni 2020

Besvarelse fra Coat & Shine

Beste Najat, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Hele snelle service

Hele snelle service! Bij vragen echt een super uitleg! En dan het product, wauw wat een verschil. Ik had m’n ketting al heel erg lang niet schoon gemaakt. Toen ik coat en shine zag dacht ik, ach laten we het uitproberen, maar wauw wat een resultaat! Super blij mee

11. juni 2020

Besvarelse fra Coat & Shine

Dag Esmée, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Goed product

10. juni 2020

Besvarelse fra Coat & Shine

Dag Rick, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Top product!

Sieraden worden echt goed schoon, je ziet meteen resultaat. Op het meegeleverde doekje zie je direct hoeveel vuil er van de sieraden af komt. Mijn ringen, armbanden, horloge en ketting met hanger zien er weer schitterend uit. Echt een aanrader!

10. juni 2020

Besvarelse fra Coat & Shine

Dag Vicky, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.