1. Virksomhedskonsulent

I CoastZone bringer vi mennesker i spil. Med fodfæste i dig og dit team, og respekt for din virksomheds historie, ambition og situation, sætter vi samarbejdet i bevægelse og skaber grobund for resultater. Vores teambuilding og forløb involverer, motiverer og former adfærden på arbejdspladsen. Vi fremhæver det stærke i jeres forskelligheder og skaber tillid til forandring. Teambuilding kan også være det aktive og refleksionsskabende indslag på lange møde- og konferencedage, hvor I har brug for et pusterum, der holder energien oppe og det faglige indhold interessant. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte. Vores teamkonsulenter er klar til at finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

4,4

Strategi i øjenhøjde

Vi har flere gange haft fornøjelsen af CoastZone - senest i et forløb henover efteråret 2022, hvor vi havde brug for kompetencer til at hjælpe os igennem et forløb med formulering af en ny strategi.

CoastZone forstår at tale Strategi i øjenhøjde og formår at skabe et godt overblik fra start til slut i processen. Vores seneste forløb startede med et indledende møde, hvor rammerne for processen og målet blev defineret.

Herefter fortsatte processen med workshops, hvor CoastZone på en meget struktureret måde fik hele ledergruppen bragt i spil. Efter et par gode workshops, blev vi i stand til at prioritere vores indsatser og indarbejde dem i en formulering af vores fremtidige strategi.

CoastZone mødte altid velforberedt op og sørgede for rapportering undervejs, så ledergruppen og jeg kunne bruge min tid på at tænke de store tanker om virksomheden.

I forbindelse med præstationen af vores fremtidige strategi primo marts i år sluttede vi af med Team-building, hvor CoastZone gennemførte deres spil "In the zone". Vi havde alle en fantastisk oplevelse af at blive samlet og forstå vigtigheden af, at resultater skabes gennem samarbejde på tværs i hele organisationen.

Det er derfor ikke sidste gang, at vi har valgt et forløb med CoastZone.

3. marts 2023

En top professionel og helt forrygende dag med CoastZone

Vi har i vores team igen haft en forrygende dag med CoastZone: En super godt tilrettelagt dag, fyldt med gode, lærerige og ikke mindst sjove udfordringer.

Meget professionel process omkring både planlægning, eksekvering og opfølgning på arrangementet.

Vi giver igen vores varmeste anbefalinger af CoastZone.

29. juni 2023

Yderst uprofessionel sikkerhed med…

Yderst uprofessionel sikkerhed med svigtende bremser. Der kommer en kort briefing i starten hvor der ikke bliver sikret at alle de kørende er til stede. Kørende der senere ankommer, får på INGEN måde den samme briefing dog kun kort fortalt at de skal huske deres hjelm. Dette forårsager tvivl og i værste tilfælde skade på de kørende.

Tonen hos visse personaler er yderst uprofessionel og pessimistisk. De tager ikke de kørendes ytringer alvorligt, tværtimod nærmest håner de dem når de ønsker at stoppe.

Håber at det er noget i vil tage til efterretning.

18. august 2020

Manglende sikkerhed og dårligt materiale

Til et arrangement røg en del af huden på min søns fingre. Og ja gokart kan være farligt, men da min søn viser sine blødende fingre og siger at han skal stoppe får han at vide fra personalet at han skal køre videre og lade være en tøsedreng. Han mistede meget hud på tre fingere

Til samme arrangement røg en pige på 14 på hospitalet fordi bremserne ikke virkede. De tager ikke sikkerheden alvorligt!

17. august 2020
CoastZone-logo

Besvarelse fra CoastZone

Kære Thomas.

Tak for din feedback, selvom jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse og din søns fingre.

Vi tager ABSOLUT sikkerheden alvortligt, hvorfor vi samarbejder med Force Technology om gældende krav og forholdsregler for at skabe størst mulig sikkerhed for vores gæster.
Jeg har efter arrangementet igår været i kontakt med vores instruktører på arrangementet, som har beskrevet hændelsesforløbet nøje for undersøge om vi eventuelt skal gøre noget anderledes i fremtiden.

Jeg vil sætte stor pris på at høre fra dig ift. din oplevelse, hvis du har mulighed for at kontakte mig på mobil +45 42526220 eller på mail jakob@coastzone.dk.

Med ønsket om en god dag,

Jakob Blok,

Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)