Mad i sneglefart, men det smagte fint
Alt startede godt. 40% rabat med deres early bird-concept blev prisen per kuvert blot 295 kr. uden drikkevarer. God pris for en 10-retters menu. Med drikkevarer endte vi på 595 kr. per kuvert. Men netop de ti retter gav anledning til ventetider, som ville få selv DSB til at fremstå punktlig og præcis. Vi havde bestilt bord til 19:30 og sad klar kl. 19:45.
Vi er ved fjerde ret, to timer efter vi har sat os, og nu er der 15 min tilbage, før vi skal være til koncert i Tivoli. Det begynder at blive en anelse presset og i forbindelse med, at en ny servering med tre retter finder vej til vores bord, beder vi om regningen samtidig med, at tjeneren tilbyder at gå i gang med desserten. Vi får kastet de tre retter ned og klokken rammer 22. Vi afblæser desserten og skynder os videre med de tre retter "til gode". Tjeneren undskylder og fortæller os, at de slet ikke kan nå at servere de ti retter inden for de to timer, de et eller andet sted har gjort kunderne opmærksomme på med småt. Bevares, nu er der gået over to timer og vi var halvvejs igennem madrækken, så jeg er da bestemt enig i tjenerens betragtning.
Den lange ventetid er primært årsagen til de kun to stjerner, hvor maden ligger på et fint sted i midten og betjeningen er venlig og forventelig. Indretningen trækker ned og baggrundsmusikken med min nieces playliste, var måske også en tand for poppet til de ti-retter, trods det måske havde taget endnu længere tid, hvis musikken havde kørt i et andet tempo. Her må man lige afveje for og imod.
Jeg vil personligt ikke anbefale stedet til andre, men hvis man har god, god tid og ikke hænger sig i detaljerne, så afholder det måske ikke én for at slippe sig løs her.
Velbekomme.
3. september 2017