C.M. Transport A/S Anmeldelser 6

3,6

1. Rederi
  2. Kurértjeneste
  3. Transportservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Få flyttet dit gods sikkert og hurtigt i hele Danmark. Kontakt os hos CM Transport i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe med din næste transportopgave.

3,6

Middel

Fantastisk service

I går kl. 12:00 bestilte jeg en lift i Aalborg og allerede kl. 16:00 ringede den flinkeste unge chauffører fra CM transport for at høre om han kunne læsse min lift af idag kl. 08:00. Han ringer igen kl. 07:30 og informere om at han er hos mig kl. 08:00 præcis.

Han kommer med at kanon humør og læssede liften af med det finest omhu inden i min garage til trods for at jeg kun havde betalt for levering til kantsten.

Kanon service og det er ikke sidste gang jeg bruger CM transport.

19. februar 2026

Absolut første og sidste gang jeg…

Absolut første og sidste gang jeg bruger C. M. Transport.
Jeg fik C. M. Transport anbefalet af en vognmand der tidligere havde kørt for dem.
Kontaktede C. M. T. (uden at spørge om pris, da det var en anbefaling) om kørsel af en palle fra 9500 Hobro til 2765 Smørum.
Jeg leverede pallen kl. 20.30 om aftenen, fordi chaufføren var forsinket.
Da fakturaen kom, var jeg ved at falde ned af stolen:
I alt kr. 1.980,- + moms = TYVERI.
Hos vognmanden kostede en palle fra 9500 Hobro til 2765 Smørum, kr. 450,-
+ moms, hvilket er en rigtig god pris.
PS: Der kan være 33 paller på en sættevogn.
33 x 1.980,- = kr. 65.340,- for en sættevogn til Sjælland.
Det må være godt at være vognmand.

9. januar 2026

Helt i orden service!

Helt i orden service!

Fik i går leveret min lift fra Nic-tec igennem jer. Alt var perfekt, flink chauffør, flink kundeservice og hurtig levering.

Kan absolut anbefales

6. januar 2026

Fantastisk service

Fantastisk service. Vi har d.d fået leveret et spabad og fik verdens bedste service af den rareste chauffør. Tobias. Rigtig god oplevelse og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

13. juli 2023

Yderst professionel og konkurrencedygtig

Vi brugte i februar C.M. Transport til en større opgave. hvor der skulle flyttes 20-25 træk fra Sjælland til Jylland. Jeg kan på det varmeste kun anbefale C.M og ikke mindst René Egelund. Fra start har Rene være yderst professionel - både punklig og fleksibel. Prisen var ligeledes konkurrencedygtigt. Chaufførerne var omhyggelige og informative hele vejen igennem! Alt i alt en super oplevelse og absolut ikke sidste gang vi bruger C.M

14. februar 2023

Sikke en service!

I har i torsdags leveret 3 paller sten til os fra FC Beton. Vi havde givet besked om at de blot skulle stilles ved vejen da vores Markvej er lang og en lastbil ikke kan vende hernede.
Når man så kommer hjem og opdager at de 3 paller sten er stillet helt nede ved huset tæt på hullet til vores nye terrasse - og de 300 m Markvej alligevel er forceret - bliver man bare SÅ glad!!
Super service! I valgte den (for jer) besværlige løsning, som var absolut til glæde for kunden!!
God bededag fra Fyn!!

30. april 2018