A great platform for all your photo…
A great platform for all your photo experiences. easy and handy to use. create memories without worrying when your photos will arrive.

Besvarelse fra Cloudface Ai
CloudFace AI is a privacy-first face recognition tool that helps individuals, photographers, event organizers, and teams instantly find and organize photos of specific people across large collections — whether stored in Google Drive or uploaded locally. Unlike traditional face recognition services that require uploading your private photos to their servers, CloudFace AI is built with privacy at its core. When using Google Drive, we only extract encrypted face vectors (mathematical representations of faces) and never store your actual images. For users who prefer local uploads, you can directly upload photos from your device, and processing happens securely without permanent cloud storage of raw images. Our tool makes it incredibly simple to search for anyone in your photo library. Just upload one reference photo (a selfie or any clear image of a person), and CloudFace AI quickly returns every matching photo from thousands in your collection — even in challenging conditions like different angles, lighting, or ages. What makes us unique: True Privacy-First Design — Your raw photos never leave your control. We only work with temporary encrypted face embeddings. Google Drive + Local Upload Support — Seamlessly works with your existing Google Drive folders or direct local file uploads. High Accuracy & Speed — Smart caching ensures fast searches even on large libraries. Simple & Powerful — No complex setup. Designed for both personal use (family memories, personal archives) and professional use (event photographers, media teams, content creators). Whether you're looking for old family photos, organizing thousands of event shots, or managing a growing personal collection, CloudFace AI turns chaotic photo libraries into a smart, searchable database — all while keeping your data private and secure. We’re on a mission to make powerful face recognition accessible without forcing users to compromise on privacy.
E-2/22, Block E2, DLF Phase 1, Sector 26A, 122003, Gurgaon, Indien

Besvarelse fra Cloudface Ai
Great platform, makes it so much easier for trips, functions and parties. This is gonna be my go to app!