Den mest hjertevarme butik nogensinde ❤️❤️ Lækkert udvalg af tøj og alt det andet man slet ikke vidste man stod og manglede 🥰
Cloud Nine
Fantastisk spændende butik med masser af super lækkert tøj til mange forskellige tøj stile. Hvis størrelsen ikke er hjemme bliver det altid tilbud at det kan bestilles hjem! Betjeningen er i TOP-k... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mode til kvinder med kant. Vi elsker godt design og god kvalitet. Hos Cloud Nine træder du ind i et hyggeligt, nærværende og ærligt univers.
Nytorv 1, 4660, Store Heddinge, Danmark
- info@cloud-nine.dk
- cloud-nine.dk
Den mest hjertevarme butik nogensinde ❤️❤️❤️
Altid fantastisk og hurtig service
Altid fantastisk og hurtig service. Altid gode råd og smilende levering.
Indehaveren giver både den fysiske shop (!!) og webben det ypperste for en god oplevelse.
Har fået den lækreste taske
Har fået den lækreste taske - skøn og lækker webshop samt service. Helt sikkert et sted der skal handels en anden gang

Besvarelse fra Cloud Nine
Super god service og hurtig levering.
Super god service og hurtig levering.
Pænt pakket ind med hilsen. Jeg er fan 👍

Besvarelse fra Cloud Nine
Her er hurtig og god service .Jeg…
Her er hurtig og god service .Jeg kommer snart igen .😊🎂

Besvarelse fra Cloud Nine
Super hurtig og omhyggelig service
Super hurtig og omhyggelig service , knap en time efter placering af ordren, kom tracking nummeret - WOW
Sød betjening og hurtig levering
Sød betjening og hurtig levering. Dejligt sted

Besvarelse fra Cloud Nine
En fantastisk butik med den dejligste…
En fantastisk butik med den dejligste indehaver, der altid står parat med ægte og gode råd🥰🙏
Lækre ting og sager man ikke kan lade være med at købe🤩🤩

En fantastisk oase
Jeg var på besøg i denne lille skønne butik - og jeg må da nok sige, at der var en helt helt speciel stemning. Jeg fornemmede, at alle der kom ind i butikken havde en kærlighed til ejeren og alle (inkl. mig) blev taget imod med smil og virtuelle kram. Der er altid kaffe på kanden, og har man manden med, er der en stol, han kan vente på, så man "har fred" til at få kigget alle lækkerierne igennem. Det er helt sikkert en butik jeg vil besøge igen, selvom jeg skal køre en halv time, den stemning har jeg ikke oplevet nogen andre steder, og så har hun det lækreste tøj. Tak for en skøn skøn oplevelse.

Besvarelse fra Cloud Nine
Jeg er så nok den sure der blev…
Jeg er så nok den sure der blev efterladt i prøverummet uden betjening af Monica fordi en kunde kom forbi med blomster 👎jeg endte med at gå og har ikke vovet mig ind i butikken igen da jeg synes der er for meget kvinde/veninde snik snak tænk lidt over det der burde være plads til os alle🙂

Besvarelse fra Cloud Nine
Spændende butik, dejlige varer og en utroligt sød indehaver
Fantastisk korrespondance og hurtig levering til Fyn. Glæder mig til at bestille her igen og til at besøge butikken på Sjælland 🥰 - har kun godt at sige om kvalitet, udvalg og dejlig betjening.
Cloud Nine kan varmt anbefales. 💕
At komme i Cloud Nine er meget mere end…
At komme i Cloud Nine er meget mere end at se på tøj - det er ALTID sjovt, hyggeligt og personligt. Den bedste tøjbutik ever 😍

Dejligt nem
Dejligt nem. Altid flot tøj, som svarer til den forventning som man ser på billed. størrelser er perfekt. Og indpakningen er utrolig lækker

Glad butik
Det ka godt være din forretning ligger langt væk men jeg kære gerne forbi, da du self har lækkert tøj men altid er glad og hjælpsom.

Besvarelse fra Cloud Nine
Dejligt udvalg af mange forskellige…
Dejligt udvalg af mange forskellige varegrupper.
Skøn indehaver

Besvarelse fra Cloud Nine
Altid skøn og vedkommende betjening
Det er simpelthen et skønt sted af handle, altid en personlig og skøn betjening, der er altid tid til en snak med Cloud Nine’s dejlige indehaver over en kop kaffe, hun har også altid tid at vejlede en, hvad enten det drejer sig om at prøve tøj eller andre praktiske ting vedr et evt køb. Et skønt sted at handle i Store Heddinge, der er bare altid en hyggelig atmosfære og man mærker ikke travlheden selvom butikken er fyldt med købere eller blot folk der gerne vil se på hendes lækre
tøjmærker. Kan kun anbefales.

Besvarelse fra Cloud Nine
Altid en fantastisk oplevelse at handle…
Altid en fantastisk oplevelse at handle hos cloud nine ❤️Bedste service og dejligste kaffe mens man kigger på de lækre sager🙏🏻😍😘

Fantastisk oase
Fantastisk oase, fedt tøj og super service.
Oplever, at jeg er i London, NY eller anden hip storby ift. udvalg, men godt mixet med dansk hygge og grin. Elsker bare butikken og Monicas helt særlige imødekommenhed. Topkarakter herfra❤️