Cloud Nine

Fantastisk spændende butik med masser af super lækkert tøj til mange forskellige tøj stile. Hvis størrelsen ikke er hjemme bliver det altid tilbud at det kan bestilles hjem! Betjeningen er i TOP-k... Se mere

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Mode til kvinder med kant. Vi elsker godt design og god kvalitet. Hos Cloud Nine træder du ind i et hyggeligt, nærværende og ærligt univers.

Har fået den lækreste taske

Har fået den lækreste taske - skøn og lækker webshop samt service. Helt sikkert et sted der skal handels en anden gang

28. december 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Rikke, tusinde tak! Tak for vores dialog bagom denne her anmeldelse, en vigtig og fin en af slagsen! Jeg ønsker dig og dine et smukt Nytår - og håber vi ses igen. Kh Monica

Super god service og hurtig levering.

Super god service og hurtig levering.
Pænt pakket ind med hilsen. Jeg er fan 👍

11. november 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Helle, tak for stjerner <3 Super dejligt at både hilsen og ordre landede lige hvor det skulle! På glædeligt gensyn. Kh Monica

super fint

super fint, hurtig levering

19. oktober 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Jessie, Tusinde tak fordi du giver dig tid til at overlevere så fine stjerner! på gladeligt gensyn <3 Kh Monica

Sød betjening og hurtig levering

Sød betjening og hurtig levering. Dejligt sted

18. september 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Tina, tusinde tak fordi har taget dig tid til at skrive en anmeldelse! Og tak for stjerner. Du er altid velkommen <3 Kh Monica

En fantastisk butik med den dejligste…

En fantastisk butik med den dejligste indehaver, der altid står parat med ægte og gode råd🥰🙏
Lækre ting og sager man ikke kan lade være med at købe🤩🤩

16. september 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Karen Julie, tusinde tak for stjerner, varme ord og tanker. Det er ALTID en fornøjelse at have dig både i butikken, og i webshoppen. Det er så skønt at høre, at udvalget er 'så du ikke kan lade være ' ;-) Kæmpe knus, monica

En fantastisk oase

Jeg var på besøg i denne lille skønne butik - og jeg må da nok sige, at der var en helt helt speciel stemning. Jeg fornemmede, at alle der kom ind i butikken havde en kærlighed til ejeren og alle (inkl. mig) blev taget imod med smil og virtuelle kram. Der er altid kaffe på kanden, og har man manden med, er der en stol, han kan vente på, så man "har fred" til at få kigget alle lækkerierne igennem. Det er helt sikkert en butik jeg vil besøge igen, selvom jeg skal køre en halv time, den stemning har jeg ikke oplevet nogen andre steder, og så har hun det lækreste tøj. Tak for en skøn skøn oplevelse.

19. august 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Mariann, Tusinde tak for din anmeldelse, og de fine stjerner. Jeg bliver både rørt og meget glad over, at det er den følelse, som du finder i butikken. Ja ro på mænderne, det er altid mere ro til os andre ;-) Jeg glæder mig til at se dig igen <3

Jeg er så nok den sure der blev…

Jeg er så nok den sure der blev efterladt i prøverummet uden betjening af Monica fordi en kunde kom forbi med blomster 👎jeg endte med at gå og har ikke vovet mig ind i butikken igen da jeg synes der er for meget kvinde/veninde snik snak tænk lidt over det der burde være plads til os alle🙂

18. august 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Dorte, Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse, uagtet antallet af stjerner. Jeg er utrolig ked af den oplevelse du har haft, da det ingenlunde er det aftryk jeg ønsker, der skal afsættes. Jeg gør mig umage med, at give hver kunde tid, og kan høre, at jeg har svigtet stort ifh dig, hvilket jeg beklager meget. Er det lang tid siden du har været forbi? Det er lidt tid siden, jeg har modtaget blomster, og vil blot se om jeg kan huske forløbet.
Jeg håber inderligt, at du har lyst til at komme forbi igen en dag, trods din oplevelse du har haft på et tidspunkt, og vi kan se hinanden i øjnene, og håbefuldt få rettet op på det aftryk, den har sat hos dig. Kh Monica

Spændende butik

Spændende butik, fantastisk sød indehaver 😘

19. juli 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Connie, tusinde tak for din anmeldelse. Jeg er så glad at lige det er din oplevelse, når du kigger forbi. Kh Monica

Dejligt nem

Dejligt nem. Altid flot tøj, som svarer til den forventning som man ser på billed. størrelser er perfekt. Og indpakningen er utrolig lækker

18. juli 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Helle, jeg er så taknemmelig for, at du har taget dig tid til at sende en anmeldelse. At jeg så ydermere bliver lagt ned af fine stjerner <3 TAK! Jeg gør mig umage hver dag, og det er så dejligt, at det når ud over rampen. Vi ses måske snart igen i webshoppen ;-) Kh monica

Glad butik

Det ka godt være din forretning ligger langt væk men jeg kære gerne forbi, da du self har lækkert tøj men altid er glad og hjælpsom.

17. juli 2020

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Heidie, Jeg er vild med, at du synes butikken og stemningen er værd at køre efter <3 TAK! Jeg skal fortsat gøre alt jeg kan, for at du bliver i den følelse ;-) Kh Monica

Altid skøn og vedkommende betjening

Det er simpelthen et skønt sted af handle, altid en personlig og skøn betjening, der er altid tid til en snak med Cloud Nine’s dejlige indehaver over en kop kaffe, hun har også altid tid at vejlede en, hvad enten det drejer sig om at prøve tøj eller andre praktiske ting vedr et evt køb. Et skønt sted at handle i Store Heddinge, der er bare altid en hyggelig atmosfære og man mærker ikke travlheden selvom butikken er fyldt med købere eller blot folk der gerne vil se på hendes lækre
tøjmærker. Kan kun anbefales.

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Birgit, tak for alle de smukke stjerner! Jeg er så glad for, at det er den oplevelse du får, når du gæster min lille butik ;-) hvilket altid er super hyggeligt. Kh Monica

Altid en fantastisk oplevelse at handle…

Altid en fantastisk oplevelse at handle hos cloud nine ❤️Bedste service og dejligste kaffe mens man kigger på de lækre sager🙏🏻😍😘

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Fie, tusinde tak for stjerner! Jeg er super glad for, at du har den oplevelse, og glad for, at du trods at vi altid falder i god snak, får tid til at kigge i butikken også :-) God sommer, glæder mig til vi ses igen. Kh Monica

Fantastisk oase

Fantastisk oase, fedt tøj og super service.
Oplever, at jeg er i London, NY eller anden hip storby ift. udvalg, men godt mixet med dansk hygge og grin. Elsker bare butikken og Monicas helt særlige imødekommenhed. Topkarakter herfra❤️

Besvarelse fra Cloud Nine

Hej Sus <3 TAK! Så Big Heathen er T* S* :-) Vi har storby-atmosfære <3 på den nærværende og kærlige måde. Ses snart igen Sus - glæder mig allerede. Kh Monica