Jeg købte først en surprise ROS pakke, modtog den og blev meget begejstret for indholdet - så skyndte mig fluks at bestille endnu en! Den var ligeså god og havde en masse fint tøj, som nu pryder i g... Se mere
Har lige modtaget min pakke, og er du så færdig nogle smukke kjoler - jeg er helt vild glad for at jeg tog chancen - for nej hvor har jeg pludselig fået meget lækkert tøj 🤩🤩 Og en anden kunde gav mi... Se mere
Lige sælges der pakker til 300 kr fyldt med tøj. Bestilte en L men intet af det tøj jeg fik var i L. Ikke et eneste stykke af det 8 stykker tøj havde mærke i hvor man kunne se størrelsen og i flere st... Se mere
Har nu fulgt Clothing by Ros igennem nogle år og kan slet ikke la vær' og har erhvervet mig mange lækre kjoler. Spændende, anderledes og unik tøj som du ikke finder andre steder og samtidig et godt... Se mere
Det behøver ikke at koste en formue at ligne en million. Derfor finder du ingen varer over 500,- hos os. Hos os finder du alt fra kjoler, bluser, bukser, nederdele til sko og jakker.
Lyngvej 14, 4600, Køge, Danmark
1/ Altid super kundeservice
2/ Tøj der holder hvad det lover
3/ Priser hvor alle kan være med
Jeg elsker at shopping fra Clothing by Ros
Super hurtig levering og god service
lækkert tøj og rart at have på
Den flotteste kjole og hurtig service!
Virkelig en fed denimkjole
Virkelig en fed denimkjole med seler der bare sidder spot on og ikke laver huller ind til kroppen imellem knapperne. Men den stinker virkelig, også efter vask… jeg prøver at vaske lufte den og vaske den i skyllemiddel, håber det virker.
Smukt tøj men ingen returseddel
Fantastisk kjole og hurtig levering
Fantastisk kjole og hurtig levering. Altid god service:-)
Lækkert, blødt og skide god materialer!! Hurtig levering !
Jeg har indtil videre købt 16 kjoler og 2 strik af Sabine, og hold k.ft hvor er alt bare lækkert, blødt og skide god materiale!! :) jeg er så glad for alt mit tøj herfra, går ikke i andet! Det blev sendt samme dag jeg bestilte det, og dagen efter modtog jeg det!!
Det er de største anbefalninger herfra, og absolut ikke sidste gang jeg køber noget ved jer <3
Har netop modtaget en kjole
Har netop modtaget en kjole, og den er egentlig okay i kvalitet, men desværre for stor. Jeg skal derfor sende den retur, hvilket er noget af det mest besværlige, dyre og meget lidt kundevenlige jeg længe har oplevet. Det undrer mig, at man kan være så lidt interesseret i at give sine kunder en god oplevelse - også ved returnering. Her handler jeg ikke igen - uanset hvor gode videoer der lægges op på Instagram.
Jeg er super glad for kjolen
Jeg er super glad for kjolen. Den er meget smuk 💃🏼Dog er der ingen retur seddel i kurverten .. nu er det heldigt jeg ikke skal sende tilbage. Men det bør der være. Mvh Ulla
Tøjet er ligeså pænt
Tøjet er ligeså pænt, som på billederne, og jeg fik min seneste kjole i løbet af to dage:-) Vildt flot i øvrigt.
Altid perfekt og hurtig levering
Ros fortjener ROS!
Jeg har flere gange bestilt tøj fra webshoppen og altid haft en fantastiske oplevelse! Super hurtig levering og rigtig nyttige tøj til gode priser! Kan 100 procent anbefales! Det er fantastisk, at der er videoer af folk i tøjet på hjemmesiden så man kan se, hvordan det ser ud “live”. Har været glad for alt, jeg har bestilt!
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering.
Og hvis man er i tvivl om noget får man hurtig svar.