Bestelling binnen gekregen en er ontbrak een deel. Meteen gemeld en binnen no time op dezelfde dag nog bezorgd. Super service van jullie! Ga zo door en heel veel succes samen.
Super snel hadden we dit handige product in huis! Zondagmiddag besteld en dinsdag op de mat. Onverhoopt hadden we in 2x onze bestelling gedaan, maar kwam mooi in 1 pakje binnen… Dat wordt zorge... Se mere
Handige gadget voor als je op een feest bent waar herbruikbare bekers worden gebruikt. Hiermee kun je de lege beker bewaren en toch je handen vrij hebben. Simpele oplossing die werkt. Ze worden ook... Se mere
Ben je het zat om je lege beker vast te houden tijdens festivals en evenementen? Maak kennis met de Clip A Cup! #Bekerhouder #Festival #Cupholder #Evenementen Speciaal ontworpen voor plastic bekers (cups) die vaak worden gebruikt op evenementen en festivals. Deze strakke Clip A Cup zorgt ervoor dat je lege beker op een stijlvolle en veilige manier bij je blijft, totdat je deze weer inlevert of omruilt. Dans op de muziek, geniet van de sfeer en ontspan, wetende dat de Clip A Cup je bijstaat (en je beker vasthoudt!). Verrijk je festival ervaring met dit onmisbare accessoire dat functionaliteit combineert met een fantastisch ontwerp!
Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Mooi makkelijk voor mijn munten bij festival en kermis 🎡
Ordered and received the package very quickly. The product looked great and I was able to try it out at a festival right away. I'm very pleased with the way the cups stay in the holder! No more tumbling out of the elastic! Loved the color too!

Besvarelse fra Just 4 Cups
Ga zo door en heel veel succes samen.

Besvarelse fra Just 4 Cups
Levering was lekker snel. Product is prima. Alleen heel erg jammer dat je verzendkosten moet betalen voor levering per PostNL en dat deze gewoon door jullie zelf in de bus gestopt worden. Dat zijn dan dure verzendkosten.

Besvarelse fra Just 4 Cups
Pakketje pas een week na melding verzonden binnen gekomen. Pakketje zwaar beschadigd aangeleverd, eerst geprobeerd om door de brievenbus te duwen, om vervolgens in de regen voor de voordeur te deponeren

Besvarelse fra Just 4 Cups
Is heel handig want je hoeft de beker niet meer vast te houden. Heb positieve ervaring.

Besvarelse fra Just 4 Cups
Een super leuke, handige uitvinding. Moet ze nog gaan gebruiken maar denk zeker dat dat goed gaat komen.

Besvarelse fra Just 4 Cups
Er zou nog contact met me zijn opgenomen maar heb niets meer gehoord..

Besvarelse fra Just 4 Cups
Communicatie is snel en goed, pakketje snel ontvangen
Blij met m’n producten 👌🏼

Besvarelse fra Just 4 Cups
Jonge onderneemster die heel vriendelijk is.
Goede producten tegen scherpe prijzen.
Ook leuk als relatiegeschenk.
Mail correspondentie gaat ook zeer snel.

Besvarelse fra Just 4 Cups
Snel antwoord op vragen. In de communicatie erg vriendelijk.
Verzending was ook snel en netjes.
De clip a cup is mooi. Ook prima kwaliteit. Netjes gemaakt. Enthousiaste meiden die er echt voor gaan.

Besvarelse fra Just 4 Cups
Duidelijke website, in het weekend besteld. Eerste x bestelling niet gelukt, wat gunstig bleek, de te wensen bestelling en website bleek in tussentijd in aanbieding te komen. Nogmaals geprobeerd en met korting alles kunnen bestellen en is gelijk daarna geleverd. Helemaal happy :)