Jeg er så glad for at have startet min behandling hos CliniQ CLC, startet med at komme i Rødovre hvor jeg fik 2 af mine behandlinger, men da klinikken blev rykket til Hedehusene, valgte jeg at følge m... Se mere
Har været til behandling i den nye klinik i Hedehusene. Det var ejeren selv der behandlede og det var en professionel og kompetent behandling og servicen var i top. Kan varmt anbefale CliniQ CLC
Dårlig service! Forvirret medarbejder som fejlinformere kunden både omkring hvordan man skal behandle tatoveringen, hvordan kroppen reagere på laserbehandlingen og så har de ikke maskinerne i orden... Se mere
Er blevet taget virkelig godt imod, og blevet indformeret omkring det hele inden vi gik i gang hvilket jeg synes rigtigt godt om som kunde, da jeg intet vidste omkring hvordan det foregik. Lækre l... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi har specialiseret os inden for laserbehandling af tatoveringer. Senere vil flere behandlingsmuligheder blive tilgængelige. Vi stiller store krav til os selv, når det gælder uddannelse, kurser og fremtidige opdateringer på diverse behandlingstyper. Derfor har vi i klinikken kun sundhedsfagligt personale ansat, så vi er i stand til at højne DIN sikkerhed. Vi er en klinik, der sætter kunden og ikke mindst sikkerheden i højsædet. Vi ønsker det bedste resultat for netop dig, og det er således vigtigt for os at tilpasse behandlingen efter dig og din hudtype. Ligeledes vil vi gerne give dig den bedste vejledning om behandling og efterforløb og være behjælpelige med at svare på de spørgsmål du måtte have til din behandling. Vi håber meget på, at du vil vælge CliniQ CLC som dit behandlingssted. Behandler CliniQ CLC
Rødovre centrum 155, 2610, Rødovre
- Info@CliniQCLC.dk
- cliniqclc.dk
Andre kiggede også på
Lacerbehandling
Anne Mette er FANTASTISK!!!
Så sød og enormt imødekommende.
Jeg skal nok finde undskyldninger for at komme tilbage. Måske flere grimme tatoveringer. 😂 Det gas. 😜
Kan kun anbefales 🖒
God virlning
Tak for god behandling endnu engang idag.
Jeg har nu været hos jer for tredje gang og kan allerede se betydelig forskel.
Tak og vi ses om en måned igen
Det fås ikke bedre!
Behandleren Anne Mette er det sødeste og mest imødekommende menneske og man føler sig helt tryg i hendes selskab. Man bliver grundigt informeret og vejledt gennem hele forløbet.
Servicen er fuldstændig fantastisk, behandlingen effektiv og samtidig skånsom for huden og priserne langt under konkurrenternes.
Man tror næsten at det er for godt til at være sandt, men det er det ikke!
Jeg giver Cliniq CLC mine allervarmeste anbefalinger.
Professionel og god behandling
Rigtig god og professionel behandling
Kvalitet
Professionelle og imødekommende behandlere, rene og pæne lokaler, fornuftige priser og sidst men bestemt ikke mindst - gode resultater. Mvh. David
Er en meget tilfreds kunde...
Allerede efter første gang følte jeg mig virkelig godt behandlet, Annemette er virkelig professionel og god til at infomere om hvordan det hele foregår.
Jeg er utrolig glad for resultatet allerede nu og kan varmt anbefale stedet.
Mvh Fanny
100 % Tilfreds
Jeg fatter mig i korthed.
Kvalitet, professionel, service, pris.
Alt er lige efter bogen. Det er bestemt cliniQclc du skal tag til.
Professionel behandling!
Kan varmt anbefales!
Imødekommende og professionelt personale der tager godt hånd om en.
De tog sig god tid til at vejlede og informere mig om behandlingen, og jeg følte mig i trygge hænder fra start af.
Hvis du skal have fjernet en tatovering, er Cliniq CLC uden det tvivl det rette sted at få det gjort.
BEDSTE ANBEFALINGER HERFRA!!!
Efter at have været i tvivl i mange år om jeg turde gå i gang med at få laserbehandling af mine bryn, fik jeg endelig mod på at komme i gang, efter en god samtale.
Clinique CLC er et professionelt team, som sørger for at man får den bedste behandling og service.
Man får svar på sine spørgsmål og føler sig tryg, da man ved personalet er uddannet indenfor område, som mange andre klinikker ikke er indenfor branchen, og det gør at man bliver behandlet korrekt og de ved præcis hvor meget ens hud kan tåle, så man får et flot resultat i sidste ende.
Super søde mennesker, som sætter sine kunder i fokus og giver den bedste service.
Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger, og vil råde andre til at blive behandlet her.
Super service og et fantastisk tilbud
Oplevede en stor ekspertise med uddybning og forklaring på evt. generelle spørgsmål.
Ved behandling blev der ydet stor tålmodighed samt forståelse for smerte, og jeg følte mig konstant i trygge hænder.
Uden at kunne sætte en finger noget sted, blev jeg mødt med et tilbud og en fair pris for fremtidige behandlinger hvilket gjorde det muligt for en SU-modtager at kunne komme af med sine fortidige fejl...
Stor taknemlighed for oplevelsen jeg dannede her, kan varmt anbefale CliniQ CLC til alle!!
Kan varmt anbefales!
Jeg er meget tilfreds. !!
Jeg følte mig godt informeret, og vejledt, gennem forløbet.
I kan trygt besøge Annemette!
Kiki
Super 👌🏻
Super fantastisk service... Ville uden tvivl anbefale stedet til alle jeg kender der skal have laser behandling... Kan allerede efter første forsøg se en forandring og glæder mig til besøg nr. 2... Både kontakt via mail og personligt er helt i top... Alle 5 🌟 Værd...
God oplevelse fra laserbehandling :-)
Imødekommende sygeplejerske og ejer af Cliniqclc! Jeg blev godt sat ind i efterbehandlingen, og blev godt vejledt undervejs! Virkelig rart sted at være - alt i alt virkelig god behandling fra start til slut!
Jeg vil helt klart anbefale Cliniqclc :-)
Tak for en kanon behandling og nogle super go'e resultater :-)
Perfekt service
Kan kun anbefales.
Har været der flere gange nu og stadig samme service og venlig personale der tager sig tid til sine kunder.
Kan kun anbefales...
Perfekt
Jeg har kun positive ting at sige om dette sted: super professionelle, søde ansatte og man føler sig i den grad i trygge hænder. Kan kun varmt anbefales
Perfekt Oplevelse!
Jeg følte mig velkommen og tryg med det samme. Personalet var meget venlige og det var en rigtig god oplevelse! 😄 Jeg fik næsten lyst til at blive og drikke en kop kaffe! Kan VARMT anbefales!
Toppen !
Jeg har været i tvivl om, hvorvidt jeg turde få laser behandling eller ej. Jeg fik det dog hurtigt afklarer efter min første konsultation. Det er de sødeste og mest imødekommende personale, som ved hvordan det føles at komme som helt ny og de tanker der medfølger! Jeg er så glad for at jeg valgte dette sted! Super service, lækre behandlinger, absolut top professionelt !!!
SUPER.
Super venlig og professionelt personale, som bruger tid på at man får god info om behandlingen og pleje efter behandling. Kan varmt anbefales👍🏻
Professionelt
Da vi kom først gang fik vi vide hvordan forløbet ville være og blevet forklaret på en måde man kunne forstå. Giver ingen falske forhåbninger. Og hver gang har de tid til at snakke med en og man kan ringe til dem uanset tidspunkt. Der er en hyggeligt atomsfære i lokalet og man føler sig velkomne. Vi kunne se resultat blot efter første gang.