1. Online-marketingbureau

Click in er et datadrevet digital marketing bureau, der hjælper virksomheder med at skabe øget synlighed og afkast på tværs af de digitale platforme – Vi arbejder med SEO, Google Ads, M, LinkedIn & Email marketing.eta

4,1

God

Super performance og personlig tilgængelighed

Super performance. Mit firma kom hurtigt op til side 1 på google og her efter 4 år, beholder vi vores gode placering og fortsætter stadig den positive udvikling med at få flere kunder ind på vores hjemmeside.
Altid tilgængelig pr telefon og mail samt løbende opdatering.
Kan kun anbefales.

1. december 2024

Upåklageligt - kan kun anbefales

Jeg har gennem 10 år brugt Click in og Martin Sølberg til Adwords, SEO, vedligehold, ad hoc opgaver og problemløsning på mit website.
Jeg har kun positivt at sige om Martin - altid imødekommende og professionel, og han responderer altid hurtigt ved behov.
Jeg giver Martin og Click in mine bedste anbefalinger.

3. september 2024

Fleksible og løsningsorienterede i deres arbejde

Jeg har brugt Click in som SEO og Google ads bureau i nu 2 år. De har været enormt serviceminded og imødekommende i forhold til at tilpasse og rådgive mig i mit arbejde med at skaffe digitale leads. Jeg har oplevet både Martin og Maxim være både meget fleksible og løsningsorienterede i deres arbejde med at få min virksomhed frem i søgningerne. Deres hårde arbejde har resulteret i at jeg meget hurtigt kom frem i søgninger på Google.

Click in har min varmeste anbefaling, hvis du søger et troværdigt og grundigt digitalt bureau.

4. juli 2024

Min varmeste anbefaling

Click In har gennem et lille års tid hjulpet mig med SEO - og det seneste halve år også med Google Ads. Særligt inden for SEO har jeg oplevet en markant forbedring, som har haft positiv effekt på min omsætning. Hele vejen gennem vores samarbejde har Click In været meget åbne og lydhør, og har givet mig konstruktive input og værdifuld sparring. Click In er en kompetent og yderst behagelig samarbejdspartner, som jeg vil give min varmeste anbefaling.

28. december 2022

5+ stjerner herfra! ⭐️

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Click In! Hele Click in teamet er meget venlige og kompetente, og vi har været meget trygge igennem hele forløbet. Vi vil til enhver tid anbefale Click in til andre 🤩

7. november 2022

Super kompetente og serviceminded

Clik in har hjulpet os med og styret vores Google Ads over flere år. De har hele vejen igennem været super kompetente og altid stået klar til at hjælpe selv ved de mindste ting. Vi har trygt kunne stole på, at det hele bare kørte. Mine allervarmeste anbefalinger.

10. oktober 2022

Markedsføring der virker

Click in (Martin Sølberg) viste yderst tilfredsstillende resultater kort tid efter de overtog vores SEO og AdWords. Kan klart anbefale bureauet til andre erhversdrivende.

20. december 2017
Click in ApS-logo

Besvarelse fra Click in ApS

Tak for anmeldelsen Ronni - Vi er meget glade for at kunne have hjulpet jer.