1. Personlig træner

CleverChange er en dansk-baseret virksomhed med speciale i holistiske udviklingsforløb for grupper og individer. Der er bl.a. fokus på fysisk sundhed gennem træning, mad, søvnvaner osv. Derudover laves særligt tilrettelagte coachingforløb med henblik på at få ryddet eventuelle mentale og følelsesmæssige udfordringer af vejen, så klienten nemmere kan træffe selvstændige beslutninger i sit liv.

4,5

5 store stjerner herfra

Har fået personlig træning af Rune fra CleverTribe i over 2 år og kan klart anbefale ham!
Vanvittigt passioneret omkring sit arbejde, og ved bestemt hvad det hele går ud på, og hvordan man nemmest og bedst når sine mål.

En kæmpe anbefaling herfra

11. november 2024

Fantastisk foredrag om kost og træning

Rune skuffer aldrig, når han taler om kostvaner og træning. Jeg var så heldig at opleve hans første foredrag om det han egenlig underviser i hver eneste dag - personlig træning og kostvejledning. Virkelig godt foredrag der bestemt satte nogle tanker i gang. Jeg glæder mig allermest til opfølgningen på det første af sin salgs, for det er han nødt til at lave ;)

Jeg har ligeledes trænet med Rune. Der får han også de største anbefalinger fra mig.

18. september 2024

Jeg var til Runes foredrag “mor sagde…

Jeg var til Runes foredrag “mor sagde spis nu brød til” d 18. September 2024. Det var rigtig godt, informativt og personligt. Rune var underholdende, nærværende og havde en god energi hele vejen igennem. Det var nemt at følge med og let at forstå. Og hans store passion for emnet var inspirerende.

18. september 2024

En meget motiverende og opmuntrende Coach

Jeg hyrede Rune for at komme I en form hvor jeg kan lege med mine børn og stikke skjorten i bukserne uden at tænke over hvordan det skulle se ud.

Rune er meget grundig og informerene løbende om hvorfor programmet han lavet udfolder sig som det gør. Det er behageligt, men hårdt, at træne med ham. Han er meget opmærksom på ikke at presse en ud hvor det bliver for svært og motivere løbende i processen.

I forhold til planlægning er det meget tydeligt at han bruger meget af sin tid på at flette alting sammen så man bliver holdt igang.

Jeg er glad for at være gået i forløb med ham og det bliver nok ikke det sidste.

17. maj 2023

At hyre Rune er simpelthen det bedste…

At hyre Rune er simpelthen det bedste valg man kan tage! Ikke kun hvis man vil tabe sig - jeg gjorde det for at få kombinationen af vægttab og styrketræning (uden at det skulle være ekstremt) og har på knap et år under Runes guidance tabt 10 kg og fået en HELT anden styrke i kroppen
Rune er desuden sindssygt dygtig til at tilpasse sig - da jeg i februar fik en skulderskade, så stod han bare klar med et tilpasset træningsprogram så jeg ikke gik helt i stå under genoptræning, så genoptræningen henover 2 (og stadig lidt ongoing) måneder kun har resulteret i at 2 kg er kommet tilbage på vægten (skyldes en kombination af nedsat træning og det har været lidt svært at holde sig på hesten med kosten når man udover smerter fra skaden er lidt presset på arbejdet)
Så klar anbefaling herfra!

15. maj 2023

Rune er knald dygtig

Rune er knald dygtig! Han får mine varmeste anbefalinger. Hvis du skal ha en træner der holder dig i hånden hele vejen igennem, er motiverende og som er enormt dygtig og har en bred viden inden for feltet, så skal du vælge Rune, med ham opnår du resultater!

22. februar 2022

En fyr der står for "hygge"!

Har efterhånden brugt et par år sammen med Rune, og det er altid "hyggeligt", som han godt kan li at kalde det....selvom jeg ikke altid helt kan genkende Runes defination af hygge :)

Er altid super nærværende og god til at justere hans "pres" til dagsformen....... Så selvom det er et prgram der køres, bliver der hele tiden finjusteret og rettet til for at få mest ud af det.

En helt igennem god og kompetent fyr, som kun kan få mine bedste anbefalinger.

6. februar 2023

Rune er en dygtig personlig træner

Rune er en dygtig personlig træner. Meget seriøs og nærværende når man ønsker hans hjælp.
Kan absolut anbefales. Han er god til at presse én og rette ens stillinger til, således at det maksimale fåes ud af træningen.

5. juli 2022

Rune er en fantastisk coach!

Rune er en fantastisk coach og super god til motiverende sparring på alle planer - både psykisk og fysisk - som selvstændig har jeg brug for, at "hele mig" hænger sammen og det støtter Rune mig i - altid! CleverChange har mine bedste anbefalinger.

Tak for dig !! #Cleverchange

Jeg tog kontakt til Rune efter at være kommet ud af den "hård tid" efter en omfattende skulder operation og at komme i form igen.

Rune tog hurtigt kontakt retur da jeg havde prøvet at ringe og så kom vi ellers i gang med at få kortlagt hvordan den første tid skulle gribes an både ifht. Kost og træning.

Jeg er nu her ét år efter og 20 træninger senere samt en gevaldig kost ændring, i en fantastisk form og med en skulder der er meget stærkere end den har været i mange år. 💪

Rune Har ydermere også hjulpet med et par mental træning i form at vejrtræknings øvelser så har været helt i gennem fantastiske. 🙏

Jeg har i tiden med Rune tabt 8 kg. Som har frigivet 6 cm rundt om livet. 😍

Jeg vil forsat blive ved med at bruge Rune som min personlige træner for at forsætte den udvikling jeg har fået sat i gang.

21. februar 2022

En forandring der kan ses og mærkes

I 2019 valgte jeg Rune som personlig træner. Det har været den bedste investering jeg har gjort i mit liv.
Rune er empatisk, fokuseret og enormt nem at arbejde sammen med.
-udover træningen har jeg fået en kostplan der 100% er tilpasset mig og den hverdag jeg har, og det fungerer upåklageligt, og er let at overskue.

Mentalt har Rune har givet mig mange redskaber at arbejde med, han har givet mig modet og inspirationen til at udvikle mig i den retning der har været det rigtige for mig.

Jeg har fortsat mit samarbejde med Rune, så vi mødes 1 gang om ugen til fysisk træning, og en god snak. Det holder mig på sporet såvel mentalt, som fysisk.

Tak Rune! -du har gjort en kæmpe forskel for mig…

De bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Coaching

Jeg har gennem de sidste 2 år indgået i forløb hos Rune, både intensivt i svære perioder og som sparring månedligt. Det har gjort en kæmpe forskel i mit liv og har hjulpet mig til en større forståelse af mig selv og har givet mig lige netop den sparring jeg har haft brug for!