Clemensbar Anmeldelser 10

2,7

2,7

Under middel

Ærgelig oplevelse og ringe service

Ærgelig oplevelse og ringe service!

Mistede 2 dankort/Mastercard efter en by-tur. Tager en taxa tilbage til clemens da jeg bliver bekende med det. Da jeg ankommer til clemens med min kæreste banker vi på, to personer går forbi os og sætter sig ved et bord for at drikke. De undgår os selvom vi banker på og de ser os. Efter noget tid ser vi bartenderen gå ud af bagvejen og vi får fat på personen. De vil ikke hjælpe og nægter at gå tilbage eller kontakte det personale som stadig er til stede, et enkelt opkald havde været en kæmpe hjælp. Vi bliver stående og banker på, efter 10 minutters tid åbner en anden bartender endelig. Tak for hende. Vi snakker med hende og fortæller situationen. Det sjove er at hun kan mit for og efternavn, da min pung har været tabt og de har set navnet, så hun er bekendt med hvem jer er og problemstillingen. Da jeg fortæller at jeg har fået min pung efter at have mistet den, men mangler at få to kort siger hun at jeg må vende tilbage en anden dag. Jeg spøger om jeg må tage en hurtig runde rundt om baren for at se om de lægger der - så hun ikke skal gøre det. Hun siger nej. Det er forståeligt at hun ikke gider at gøre det, men mega trættende at se at der er to som sidder og hænger på baren for at drikke, men man ikke kan få lov til at tage en hurtig runde for at kigge efter mistede genstande, når de alligevel sidder og hænger. Elendig service - gider ikke lægge mine penge det sted og har da tænkt mig at sprede budskabet til mine søde og smukke insta-influencer veninder, så vil jeg da sikre mig at de heller ikke kommer der længere :-))) god vind

1. marts 2026

Oplevede en afvisning uden en reel…

Oplevede en afvisning uden en reel grund. Han påstå det var mine sko det er ganske almindelig Nike sko jeg havde på hvad er det for en opførsel. Har tit været før, hvor der slet ikke har været problemer men åbenbart den forkerte dørmand som stod der denne gang!

7. november 2025

Clemens bar Aarhus

Når man er fra København og har en dejlig dejlig vært som Sabrina, så kan jeg simpelthen ikke lad være med at være glad, wauw, magen til kundekontakt skal man lede længe efter.
Jeg er fra København og hvis jeg skulle starte min egen bar, så havde jeg VIRKELIG ansat hende. Hun må være grunden til, at kundekontaktet er SÅ god på Clemens.

11. oktober 2025

SABRINA

Blev betjent af en sød pige der hed Sabrina hun reddet virkelig min aften med hendes strålende personlighed. Mindst ikke så hun også godt ud med de charmerende krøller (nogen der ved om hun er single?)

11. januar 2025

Lørdag var vi på Clemens

Lørdag var vi på Clemens, min telefon forsvinder (sikkert stjålet).
I garderoben udleverer de et kort, hvor der står hvordan man forholder sig, når ting er "glemt ". Man kan vælge at sende en mail, eller man kan ringe til deres telefon klokken 15-16 mandag og 21-22 fredag.
Mail har jeg sendt, uden at få svar. Den herre som svarer telefonen oplyser, at man skal møde op personligt og desuden er han ikke på stedet og vil ikke kigge efter noget, da de har for mange "glemte sager ".
Hvorfor står der på kortet, at man skal ringe eller skrive, når de egentlig ønsker personligt opmøde.
Nu skal jeg stå der klokken 21 torsdag aften, da de åbenbart har ekstra åbent på grund af Store Bededag.
Uhørligt dårlig kundeservice.

29. april 2023

Tag aldrig på Clemens!

Tag aldrig på Clemens!
Da jeg skulle hjem og kom med mit nummer havde de ikke min taske. Jeg fik at vide, at jeg ville få erstatning og bare kunne kontakte dem. I dag er det søndag, og de har først åbent mandag kl 15 igen. Det er super dårligt!

29. april 2023

Jeg kom derhen med 5 venner

Jeg kom derhen med 5 venner. Vi var 3 mænd og 3 kvinder. Alle over 25 år, alle opførte sig pænt og var ikke fulde. Men ak vi kom ikke ind. 5 mørke og 1 hvid. Ingen begrundelse. Hvilket racistisk sted. Kan kun fraråde stedet.

1. oktober 2022

Er dette din virksomhed?