1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos CleanXperten renseri behandler vi dit tøj så skånsomt som muligt og på en miljøvenlig måde – det forlænger levetiden på dit tøj. Vi påtager os alle opgaver i vask og rens af alle former for beklædnings-tekstiler, markiser, måtter, telte og narturligvis boligtekstiler + meget, meget mere..

3,3

Middel

Træls oplevelse

Afleverede 4 sofapude betræk til rens efter der var spildt kaffe. Jeg blev efterfølgende ringet op og informeret om at puden med pletten skulle renses, de 3 andre kunne bare vaskes/friskes op. Der var en risiko for at det ville krympe lidt. Jeg sagde ja tak, pletten skulle væk. Da jeg efter afhentning ville lægge betrækkene på så jeg en land tråd der var trykket ud, ordnede det selv. Så derefter at der var flere tråde. Afleverede dem som reklamation. Hentede dem igen i dag, der er stadigvæk udtrukne tråde. Ville aflevere dem tilbage, fik dog at vide at det er en risiko og jeg skulle være gjort opmærksom på det. Det var jeg så ikke. Hvorfor få renset/vasket sine betræk hvis de bare bliver ødelagt? Kan se frem til koncentreret arbejde med at få hevet trådene ind selv. Da jeg spurgte hvorfor de modtog reklamationen til at begynde med var svaret at hun var ny i butikken 🤷 Har fået renset)vasket/presset duge og dåbskjoler uden problemer, så dette er da ærgerligt.

15. april 2026

Hos CleanXperten i Herning afleverede…

Hos CleanXperten i Herning afleverede jeg en uldfrakke til rensning, som katten desværre havde besørget på. Jeg gjorde samtidig meget tydeligt opmærksom på, hvad problemet var.
Da jeg afhentede den, var lugten stadig mærkbar. De fortalte, at den lugt kan man ikke fjerne. Hvorfor gjorde de ikke opmærksom på det, da jeg afleverede frakken? De havde dog ingen problemer med at opkræve prisen på 280 kr., som jeg desværre betalte forud.
Ingen kundeservice og rådgivning overhovedet. Find et andet sted.

21. december 2019
Cleanxperten-logo

Besvarelse fra Cleanxperten

Kære Leif,
Vi er meget kede af din oplevelse hos os. Vi gør alt hvad vi kan, for at opnå det bedste resultat.
Det er meget beklageligt, at du ikke var blevet informeret om, at denne type lugt ikke kunne fjernes.
Vi håber, at du vil henvende dig i butikken, så vi kan finde en løsning.
Mvh. Ole, Cleanxperten

Du skal gå en laaang bue udenom…

Du skal gå en laaang bue udenom CleanXperten i Herning. De ødelægger dine ting, og laver om på prisen.
Jeg indleverede min ruskinds taske og pung, for at få det renset. Jeg ville godt at de kontaktet mig ang en pris, inden de begyndte at rense. Jeg fik en pris på 390 kr, da jeg ringede 14 efter for at høre til, hvor langt de var med min taske, var prisen 560 kr. Hvilket jeg ikke helt kunne forstå,for jeg havde jo spurgt om det var en samlet pris for det hele, hvilket de sagde ja til. De mente at det var pga moms. Da jeg så kommer ind og skal hente min taske og pung, så skulle jeg betale 488 kr. 😳 MEN det jeg bliver mest sur over, er at jeg har betalt 488 kr for at de har ødelagt både min taske og pung. 😡😡😡 ikke nok med at det er et sæt til over 2000 kr, men jeg er (var) så glad for det, men det ser forfærdeligt ud, og ikke noget jeg har lyst til at gå med mere 😥😥

2. oktober 2019

Forventede mine bukser blev renset ikke ØDELAGT.

Havde kærestens jakkesæt til rens inden han skulle bruge det til en konfirmation. Har fået renset det flere gange hos cleanxperten i Herning og det har været fint. Denne gang er der kommet et dobbelt pressefold på bukserne, de bliver presset om 7 gange og det hjælper lige lidt, man kan stadig lige så tydeligt se 2 pressefolder hen over knæet. Min kæreste har endda haft bukserne på for at vise ejeren af cleanxperten, hvad der er galt da vi henter bukserne den 6 gang de bliver presset om, Flemming ejeren siger han godt kan se hvad vi mener da det ses meget mere tydeligt når han har bukserne på det mener han sagtens han kan lave. Vi henter bukserne for 7 gang, hvor der er gået 14 dage og det er stadigvæk 2 folder ved knæet, vi siger nu at vi synes at bukserne er ødelagt, og at de bør blive erstattet, da de ikke havde det før rens. Det nægter cleanxperten, det han sagtens kunne se der var galt med bukserne den 6 gang vi er inde med dem, kan han lige pludselig ikke se mere. Han gider overhovedet ikke finde en løsning på problemet, eller erkende at de har lavet en en fejl, de vil bare smide os ud af butikken for at andre ikke skal høre hvad vi siger. Så nu står min kæreste med et par ødelagte special syet smoking bukser på grund af de er blevet renset hos cleanxperten i Herning.

14. oktober 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (6 anmeldelser)