Kære Bianca,
Vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger.
Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service og finde løsninger hurtigt og effektivt. Når det gælder tekniske udfordringer, kan det nogle gange kræve yderligere information, for at vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning. Da vi ikke kunne genskabe din udfordring, efterspurgte vi mere information, så vi kunne teste din udfordring sammen. Dette var dog ikke muligt, og vi aftalte, at du var velkommen til at vende tilbage, når det passede bedre.
Som vi forstod det, var det oprindelige problem blevet løst, da du senere kontaktede os med spørgsmål om et ekstra modul til jeres abonnement. Vi beklager, hvis tidspunktet for vores tilbagekald ikke passede dig, selvom vi forsøgte at kontakte dig hurtigst muligt.
Vores priser er modulopbygget, så prisen tilpasser sig størrelsen og behovet i den enkelte virksomhed. Det mener vi er mest fair for alle, da vi ikke ønsker, at vores kunder skal betale for funktioner, de ikke har behov for. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at gennemgå din konto, hvis du har spørgsmål til, om dit abonnement matcher jeres behov.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig yderligere.
Med venlig hilsen,
Asbjørn / CleanManager