Dygtige om omhyggelige…
Dygtige og omhyggelige rengøringsassistenter.
Flot arbejde hver gang.
Har brugt firmaet hele sommeren, i flere år.

Svarer typisk inden for 24 timer
Dygtige og omhyggelige rengøringsassistenter.
Flot arbejde hver gang.
Har brugt firmaet hele sommeren, i flere år.

Besvarelse fra Cleaningfullservice
Effektive medarbejdere - gør et fint stykke arbejde 👍 fuld tilfredshed og god kundeservice.

Besvarelse fra Cleaningfullservice
Rengøringen i mit sommerhus var ikke særlig grundig og essentielle steder som håndvask, armaturer og brusevæg var ikke gjort ordentligt rent. Da jeg henvender mig med billeddokumentation får jeg svar over en uge efter. Kommunikationen på mail var ellers hurtig ved etablering af aftale og forud for aftalen. I svaret til mig hentyder firmaet til, at det ikke er en del af alm. hverdagsrengøring og påstår, at det der ses på billederne er slid, på trods af at alt i hele sommerhuset er fuldstændig nyt. Så jeg var selv nødt til at gøre rent, så der var ordentligt klar til de gæster der kom inden for kort tid.
Dårlig rengøring og dårlig kundeservice. Kan ikke anbefale dette firma - særligt ikke hvis du er afhængig af rengøring der spiller i forbindelse med udlejning.

Besvarelse fra Cleaningfullservice
En god hjælp og søde damer, der kommer. Alt er rent og pænt,når de har været der. Kan absolut anbefales.

Besvarelse fra Cleaningfullservice
Cleaning Full Service er vi virkelig glade for at have til at hjælpe os i vores hjem. De arbejder stabilt og gør det godt, vi værdsætter hver gang de er her.

Besvarelse fra Cleaningfullservice
Jeg har fået super service - så kan kun anbefale dette firma - der gør sig umage og sikrer at hvis man har hund/e så er det kun hundevenlige personer der kommer 👏👏

Besvarelse fra Cleaningfullservice
Virkelig en professionel rengøring og ens hjem bliver passet så godt på.

Besvarelse fra Cleaningfullservice
Standarden af rengøring vs pris finder du ikke mange steder. Der er stor fleksibilitet til hvad man har af individuelle ønsker til rengøring og altid sødt personale, som gør at man trygt kan overlade sit hjem i deres hænder. God kommunikation med administrationen. Kan på det varmeste anebefale. Vi har et hus på 200 m2 og får gjort rent hver 2. dag i 3 timer.

Besvarelse fra Cleaningfullservice
Vi har kun godt at sige. Det er grundigt arbejde. Hvis der en sjælden gang er noget man ikke er tilfreds med, bliver det fixet uden problemer. Meget tilfredse. Stor anbefaling herfra.