Clarina Blomster Anmeldelser 17

3,0

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skal du bruge blomster i Aarhus, Århus? I vores blomsterbutik Clarina Blomster i Aarhus, Århus, har vi et stort udvalg af flotte blomster. Læs om vores blomsterforretning i Aarhus, Århus.

• Sankt Pauls Kirkeplads 16, 8000, Aarhus, Danmark

• clarina.dk

3,0

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Svarer ikke til prisen – og skuffende håndtering

Min nylige oplevelse med en buket fra Clarina Blomster til 500 kr. var desværre skuffende. Buketten bestod primært af almindelige sæsonblomster og grønt, og det var svært at se, at de prisbærende eller mere eksklusive blomster overhovedet indgik. Som kunde, der ikke har erfaring med blomster, er det svært at vurdere prisen, og man får ingen vejledning om, hvilken buket der passer til begivenheden eller hvilket udtryk den vil give. Resultatet efterlader en følelse af, at man ikke har fået værdi for pengene, og man kan ikke føle sig tryg som kunde, når man overlader bestillingen til floristen.

Som kunde sidder man tilbage med en følelse af, at hverken ens eget indtryk eller selskabet/gæsternes indtryk svarer til pengene – og må derfor konkludere, at værdien ikke står mål med prisen.

Dette er desværre ikke første gang, vi har oplevet at få en buket fra Clarina Blomster, som ikke lever op til prisen. Tidligere havde vi tænkt, at det måske bare var en enkeltstående oplevelse, men nu er det tydeligt, at det kan ske igen, når bestilleren ikke har særlig viden om blomster.

Da jeg kontaktede butikken for dialog, blev jeg afvist uden nogen form for løsning. Det efterlader indtrykket af, at man ikke kan forvente imødekommenhed – heller ikke selvom man har været kunde i mange år.

Jeg kan desværre ikke anbefale Clarina Blomster. Jeg skriver dette, så andre kunder kan undgå at havne i samme situation.

16. januar 2026

Bestilte bårebuket med hvide franske…

Bestilte bårebuket med hvide franske liljer. Var heldigvis i kirken, hvor buketten selvfølgelig lå MEN MEN MEN liljerne var slet ikke i nærheden af at være springet ud. Dermed var buketten overhovedet ikke smuk. Har fået 1/3 af prisen, men jeg mener jeg selvfølgelig skulle have haft alle pengene tilbage.

4. februar 2025

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af, at du ikke er tilfreds med bårebuketten. Vi forstår din skuffelse over, at de hvide franske liljer ikke var sprunget ud på dagen. Vi har efterfølgende talt med vores kollega, som tog imod ordren, og hun nævnte for dig, at de franske liljer ikke kunne nå at springe ud inden begravelsen, da buketten blev bestilt tre dage før.

Vi har tilbudt 1/3 af prisen, da resten af blomsterne i buketten var friske og intakte, og fordi der var bånd og levering med i prisen, som vi desværre ikke kan refundere. Vi mener, at denne løsning afspejler den delvise mangel på opfyldelse af dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din forståelse og vil tage din feedback til efterretning i vores fremtidige arbejde.

Venlig hilsen,

Fantastisk butik

Man kan godt se, at der er kommet ny ejer for et år siden, for hold nu op hvor er serviceniveauet steget.
Personalet er så venlige og imødekommende, man føler sig virkelig velkommen i butikken. De lytter til ens ønsker uanset hvor stor eller lille en buket man skal bruge.

14. maj 2024

Skøn blomsterbutik med et inspirerende…

Skøn blomsterbutik med et inspirerende personale og vidunderlig service. Deres buketter er langtidsholdbare og jeg glæder mig til de skal stå for min brudebuket. For et år siden fik jeg lavet en blomsterkrans som holdte sig smuk i 2 uger. Jeg vil til hver en tid anbefale Clarina Blomster.

16. maj 2023

Den smukkeste krans

Jeg bestilte en krans og bårebuket til min mors bisættelse hos Clarina Blomster. Jeg talte med en ansat og forklarede hvordan jeg forestillede mig kransen skulle se ud og Clarina Blomster leverede den smukkeste krans - helt som jeg havde forestillet mig den. Tusinde tak ❤️

9. april 2024

Den flotteste kistepynt og de flotteste…

Den flotteste kistepynt og de flotteste kranse og bårebuketter vi nogen sinde har set. Clarina Blomster kan varmt anbefales.

15. marts 2023

Besvarelse fra Clarina Blomster

Tusind tak, det er vi glade for at i syntes. Vi har også gjort os umage -:).

DYRE blomster til begravelse

Vi havde checket online, hvad man kunne forvente at skulle betale for kiste-dekoration og bårebuketter til min fars begravelse. - Men frem for at bestille på nettet valgte vi at besøge Clarina Blomster for at afgive bestilling.
Hér stillede damen sig komplet uforstående overfor, at vi forventede at kunne få en anstændig kiste-dekoration til ca. 1.000 kr., hvorfor vi endte med en samlet pris på 3.500 kr.!!.. (2.000 kr. + 1.5000 kr. for 2 bårebuketter). Kiste-dekoration var mildt sagt IKKE imponerende - og bårebuketterne var virkeligt SMÅ!!..

28. oktober 2022

Hej.
Vi er virkelig kede af jeres oplevelse med besøg i butikken, og jeres skuffelse over de leverede blomster. Vi prøvede at vejlede jer på anstændig vis, og den pris på kistedekorationen i havde set på nettet var til 500,00 kr. Det oplyste jeg jer om at det kunne vi godt, men den ville blive meget lille. Ydermere skulle der bånd på alle 3 ting i bestilte, det beløber sig samlet til 600,00 kr. Vi blev enige om en samlet pris, med bånd og dekorationer på 3500,00 kr.
Vi kan ikke nikke genkendende til at blomsterne IKKE var imponerende eller , ej heller at bårebuketterne var SMÅ.
Men det handler om hvad man kan forvente til prisen, og der har vi åbenbart ikke levet op til jeres forventninger.

Elendig og dårlig service

Elendig og dårlig service. Jeg ville have købt nogle tulipaner og spurgte om de vil pakke dem ind med folio/papir og bånd på. Svaret var nej, fordi tulipanerne var billige i forvejen (50 stk til 100 kr.). Jeg var I chok, jeg gik ud til min mand og han sagde lad os betale for pakningen. Vi gik ind i butikken igen. Tilbød dem om at betale for pakningen. Det accepterede de heller ikke! Jeg var endnu i chok. Påpegede min utilfredshed men de var sådan set ligeglade. Det er ikke for sjov skyld man går ind i en blomster butik for at give en flot indpakket buket. Så kan jeg lige så godt gå ind i netto og købe tulipaner til 20 kr. Vi var så heldige, at der var nogle boder/markeder få meter der fra. Manden solgte de fineste tulipaner, samme antal og pris. Fik pakket af det han havde. Her har man ikke de høje forventninger. Så imødekommende og god service. Skam jer som butik!

I forlængelse af jeres svar: Jeg tilbyder at betale for jeres pakning. Det viser bare hvor dårlig serviceminded I er. Det er ikke første gang jeg gået ind i en speciel butik og hvor de har dækket kundens behov, så det har ikke noget med udgifter at gøre. Anmeldelserne herinde tyder også på dårlig service, bare den med forkert chokolade størrelse, total til grin... giv dog den rigtige størrelse og lad kunden beholde den forkerte æske chokolade, når det er jer som har begået en fejl. Det vil være en god service!

3. april 2022

Besvarelse fra Clarina Blomster

Hej. Det var nu ikke for at du ligefrem skulle gå i chok, lidt stærkt ordbrug. Nu er det sådan at dette er en special butik, hvor vi binder fine buketter. En gang imellem vælger vi så gode tilbud, som vi må sige tulipanerne var, det er ikke noget vi tjener ret meget på og er ment som "To Go", hurtig handel. Den flinke mand ved boderne har jo heller ikke udgifter på husleje og personaler, og behøver derfor ikke at tjene så meget på sine varer. Men ærgerligt at du vælger at opfatte det på din måde.
Venlig hilsen Clarina Blomster
Nu tror jeg at vi stopper, det er jo total ukontrolleret, du har ikke ret til at blande dig og vurdere andre anmeldelser, det har du slet ikke indsigt til at gøre. Du er så hadefuld at du ikke har andet at gå op i. Herregud et bundt tulipaner, skam dig😩

Dårlig service

Bestilte en buket til min kæreste, men blomsterne der kom var slatne, gamle og halv-visne.
Jeg ringer til butikken (clarina blomster), som siger, “at jeg må kunne forstå at de har travlt”. Dårligt produkt og desværre også dårlig service.. nu får jeg (efter meget bøvl) pengene igen - men hele oplevelsen og overraskelsen til min kæreste er jo dårlig..

4. januar 2021

Besvarelse fra Clarina Blomster

Hej Henrik. Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har ikke talt med dig vedrørende buketten, men med din kæreste. Vi forklarede at blandt andet travlhed og leverance udfordringer grundet Corona, kunne være grunden til at buketten ikke var i orden. Vi tilbød selvfølgelig, at levere en ny buket, men det var I på ingen måde interesseret i. I overensstemmelse med din kæreste blev vi enige om at du skulle have dine penge retur.
Venlig hilsen Clarina Blomster

Desværre rigtig dårlig kundeservice.

Desværre rigtig dårlig kundeservice.
Vores buket levede ikke op til den bestilte orde og afvigede i den grad fra Interfloras hjemmeside. Skulle have været en høj og luftig buket til en kvinde på hendes 30-års fødselsdag, men var fyldt med tidsler og papegøje-blomster. Håndteringen af utilfredsheden var under al kritik og blev håndteret med en negativ tone.
Klage er sendt videre til Interflora.dk

13. november 2020

Besvarelse fra Clarina Blomster

19-11-2020, redigeret svar: Hej Linda. Da vi endnu ikke har hørt fra dig og derfor ikke har haft muligheden for at udbedre din klage, skriver vi til dig igen. Hvis du kunne sende os et ordrenummer. Vi har ledt i alle systemer , både Interflora og vores hjemmeside og kan ikke finde din ordre. Vi vil gerne være sikre på at din klage har været henvendt til os. Du skriver at du har videre sendt klagen til Interflora dk, de har ikke modtaget noget vedrørende din bestilling
Clarina Blomster

Kære Linda. Det er vi meget kede af at høre, Vi vil gerne vide hvornår og hvorhen den er leveret, da vi gerne vil kompensere med en ny buket. Hvis du evt har ordre nummeret så vi kan finde frem til den.
Clarina Blomster

En farce at have med dette firma gøre!!

En farce at have med dette firma gøre. Jeg modtog Blomster og en lille æske chokolade. Giveren finder ud af at æsken er for lille Ifh. hvad han har betalt og gør butikken opmærksom på at de har leveret en forkerte æske. Sendebudet fra Clarinas kommer så med en æske i den rigtige størrelse og kræver den anden retur ( den var åbnet og spist en del af) han var højtlydt utilfreds med at den ikke var i hel stand og uforstående over at jeg kunne finde på at åbne en fødselsdagsgave på min fødselsdag. Han tog den halvtomme æske med, ringede til sin overordnede og fik besked på at hente den nyafleverede æske og levere den halvtomme tilbage, for så at levere den tilsvarede mindre æske. Så nu har sendebudet været hee især 4 gange og håber jeg aldrig ser ham igen

5. maj 2020

Besvarelse fra Clarina Blomster

Vi er rigtig kede af denne episode, som har udspillet sig i denne sag, Men vores dygtige unge bud kom efterfølgende med en ny chokolade, han beder pænt om at få den forkerte med retur, i et stille og roligt stemmeleje, men da modtager har spist halvdelen af den første leveret chokolade, køre vi så ud med en lille æske mere, hvilket vi synes er helt fair, da modtager så har fået 2 små, istedet for en stor som først var bestilt, så i bund og grund har modtager fået det som var bestilt.
Som tidligere skrevet er vi rigtig kede af denne sag. men mener vi har ydet en fin og god service
vi håber på forsat at levere blomster til dig igen, da vi gør alt hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder. Vil lige påpege at vores bud ikke har taget en halvtom æske med tilbage, han leverede en ny.
Venlig hilsen Clarina Blomster

Flotte blomster og dejligt med tilkøb muligheden

Flotte blomster og pæn levering. Levering i Aarhus billigere (50kr) end mange andre hjemmesider. Og ekstra dejligt, der er "tilkøb" af fx chokolade og bamser til blomsten, hvilket mange blomsterbutikker mangler.
Husk at betale 10 kr for at købe et kort, hvorpå du kan skrive, hvem det er fra!
Desværre må man ikke skrive mange ord på kortet på trods af det koster 10 kr - det kunne være rart med lidt mere plads. Især fordi de ikke skriver andre steder, hvem det er sendt fra. Min veninde modtog en buket blomster, men da jeg havde glemt at skrive "fra..." i kortet, måtte hun ringe til blomsterbutikken for at finde ud af det. Det kunne de desværre ikke fortælle. Ergo, fandt hun først ud af det dagen efter, da jeg selv skrev til hende for at sikre mig, at blomsten var kommet frem (da man som afsender ikke modtager en kvittering på, at blomsten er leveret). Lidt dumt, når kortet egentlig ikke er obligatorisk og jeg derfor regnede med, at de skrev afsender på. Derfor "mister" de en stjerne ift en ellers smuk buket og nem bestilling.

17. oktober 2018

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service. Ringede og spurgte ind til levering, og fik en glad og dygtig medarbejder i tale. Fra jeg så bestille på interflora og til buketten kom frem, gik der kun få timer.

15. februar 2018