A great website, offers everything that they advertise & everything functions well. Support has been incredibly quick for me(I usually contact them between european day hours), only place I think th... Se mere
Every Wednesday, I sit with my phone and play some games. Nice and fresh project!
Worst gaming experience I’ve ever had. Games were well below average for return. Considering I’ve played the same games on other platforms. Cashback is not awarded on time and below advertised amoun... Se mere
Good and helpful. That is excellent, keep it up
Svarer typisk inden for 1 uge
Claps has really set itself apart with their no-wagering free spins. It's refreshing to see a casino that doesn't bury your winnings in complicated rollover requirements. You win, you keep it—simple as that!
Claps Casino is a casino gem! Fast transactions, lots of games and a smooth user interface make it a top choice for crypto fans. Safe and funny - watch now!
Афіліат програма не виплатили нам гроші за пролив
в односторонньому порядку пролив на 1000уе фтд і 1900 загалним із редепами позначили "як скам" і не ігнорують у месенджерах
прошу бути всіх обачиним
не співпрацювати
докази про пролив ми їм всі надали, нас ігнорують
Reviews are fake be aware U can see all posted on the same day etc .

Besvarelse fra CLAPS | Best Crypto Casino
All but respect for this casino very friendly support also. I recommend them.
Smooth gameplay, fast payouts, and a huge game selection—Claps makes crypto gaming genuinely fun!
amazing Claps!! looking forward for this project. don't miss out guys 🚀
The platform is user-friendly, fast, and reliable. Everything just works smoothly
Best experience here, no need to doubt just double it hahahaha many win from here
Claps are really One of the best Crypto casinos nowadays, you can check it by yourself and earn lots of money from this🔥🚀
I'm absolutely loving Claps! It's such a simple yet powerful way to show appreciation for content creators.

Great experience so far!

Besvarelse fra CLAPS | Best Crypto Casino
This project is totally incredible