Clairedesignerbags Anmeldelser 196

4,9

Super fijne ervaring gehad! Ik heb hier 2x een vintage designer tas gekocht en ben echt ontzettend goed geholpen. Ze is super lief, neemt de tijd voor je en denkt echt met je mee. Alles verliep heel p... Se mere

Al meerdere malen bij Claire besteld en elke keer prachtige items ontvangen.Directe communicatie. Je kan er terecht met je vragen. Claire is zo'n lieve dame. De verzending verloopt vlot. Altijd zeer m... Se mere

Claire helpt me altijd super goed, erg duidelijke fotos die overeen komen met de tassen! Ben altijd super tevreden :)

Wat een fantastische service, keer op keer! In 3 jaar tijd heb ik al 4 aankopen gedaan en elke bestelling is een feestje. De tassen zijn prachtig, worden supersnel verzonden en zijn met zorg verpakt.... Se mere

1. Taskebutik
  2. Håndtaskebutik

Claire Designer Bags is your premier destination for authentic vintage designer items based in the Netherlands. Our curated collection features pre-loved designer bags and accessories each meticulously selected to bring new life to these timeless treasures. By offering luxury fashion at accessible prices, Claire Designer Bags makes vintage designer items attainable for all.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Prachtige vintage

Snelle levering, en mijn vintage artikel was mooi ingepakt en zag er prachtig uit voor zo’n oudje
Deze artikelen worden met liefde uitgekozen dat merk je

27. oktober 2024

Betrouwbaar, vriendelijk en snel!!

Hele fijne ervaring bij Claire! Pakt de bestellingen goed in, zit een leuke kleine attentie bij met kaartje en is snel.
Komt beloftes na en fijne communicatie.
Is klantvriendelijk, kunnen velen nog een puntje aanzuigen ;-)
Dankjewel Claire en tot snel !! Liefs

29. oktober 2024

Vintage LV agenda MM

Vintage LV agenda MM gekocht. Super goede staat, product was heel goed beschermt en goed ingepakt. Daarnaast persoonlijk kaartje ontvangen en twee hele leuke cadeutjes erbij gehad. Verzending was daarnaast ook erg snel en snelle communicatie met de verkoper. Erg onder de indruk! 10/10

14. oktober 2024

Heel fijn en betrouwbaar contact gehad…

Heel fijn en betrouwbaar contact gehad met Claire. Kreeg meteen alle info over de LV die ik wilde bestellen en.... had mijn prachtige tas dezelfde week nog in huis.
Voor mij reden om hier vaker te bestellen. Ook het unboxen was 1 groot feest, met een handgeschreven kaartje én een presentje. Top toch? Klant is hier echt koning ❤️

4. oktober 2024

Prachtige Vintage Chanel Bucket Bag…

Prachtige vintage Chanel bucket bag gekocht 🥰. Claire reageert super snel, beantwoordt al jouw vragen ook na aankoop, zelf als je veel vragen stelt 😅. Ze houdt je perfect op de hoogte tijdens het aankoop- en verzendproces. Wat ook enorm fijn is dat je een certificaat krijgt bij de aankoop. Ik ben aan aan het kijken voor de volgende tas! Oja en je krijgt echt lieve cadeautjes in het thema van jouw aankoop als 🎁.

4. oktober 2024

Heel blij met mijn aankopen

Voor de tweede keer een mooie tas gekocht bij Claire. Ze verkoopt mooie tassen voor een hele mooie prijs! Daarbij doet ze kleine extra’s erbij die het nog aantrekkelijker maken om nog eens terug te komen bij Claire! 🍀❤️

25. september 2024

Je pre-loved designer tas bij Claire Designer Bags kopen is echt een feestje!

Ik heb een fantastische ervaring gehad met het kopen van mijn LV tas bij Claire Designer Bags!

Vanaf het eerste contact was de communicatie ontzettend fijn. Claire is niet alleen supervriendelijk, maar heeft ook enorm veel verstand van zaken. Ze nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, extra foto's te sturen van de tassen en gaf me het vertrouwen dat ik de juiste keuze maakte. Haar passie voor pre-loved designer tassen straalt door alles heen! Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige winkel voor het kopen van een pre-loved designer tas, dan moet je absoluut bij Claire zijn. Ik kom zeker terug voor mijn volgende aankopen, en dat zullen er nog heel veel zijn!

15. september 2024

Ware Parels ❤️

Al meerdere tassen bij Claire designerbags gekocht. Echt ware parels! Ontzettend blij mee en over de service ben ik ook heel erg te spreken. Heel erg bedankt Claire 🥰

5. september 2024

Fijne ervaring voor mijn eerste designer tas

Ik heb mijn eerste designer tas hier besteld (speedy 30). Mega mooie tas. Nog mooier dan op de fotos en de omschrijving klopt perfect. Super snelle levering en leuk kaartje en kleinigheidjes erbij. Wat een fijne ervaring en ik zou hier in de toekomst zeker weer kopen!

4. september 2024

Fijne ervaring!

Fijne ervaring, snelle levering. Er was een 'probleempje' met één van de tassen; klantenservice concreet en effectief! Hier bestel ik opnieuw! ❤️

1. september 2024

Authentieke vintage designer producten! Echt een connaisseur en aanrader!

Claire verkoopt hele mooie tassen voor hele mooie prijzen. Ze is super vriendelijk, professioneel en heel geduldig. Ze geeft eerlijke adviezen en weet waar ze het over heeft. Tegenwoordig verkopen veel mensen vintage tassen maar er zijn er maar weinig die echt verstand van de producten hebben die ze verkopen. Inmiddels meerdere tassen gekocht bij haar en ik was altijd zeer tevreden. Dankjewel Claire

21. marts 2024