Professionel og tryg oplevelse fra start til slut. Vi har haft en rigtig god oplevelse med Citytox. Marcus var yderst professionel, høflig og meget grundig i sin gennemgang af både opgaven, processen... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Citytox udfører udfører markedets bedste bekæmpelse af alle skadedyr. Hos Citytox holder vi os altid opdateret omkring de nyeste og mest effektive behandlingsmetoder. På den måde sikrer vi os det mest optimale resultat og skåner samtidig miljøet mest muligt. Vi tilstræber at være både bedst og billigst.
Holmehusvej 23, st.th, 5000, Odense C, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Citytox ApS
Var i kontakt med flere andre skadedyrsbekæmpelsesfirmaer, uden nogen form for hjælp, men her mødte jeg i tlf. yderst kvalificeret hjælp og bud på hvad mit skadedyrsproblem kunne være - og blev endog anbefalet at starte med at kontakte kommunen. Dette firma kan jeg varmt anbefale og er helt klart et firma som jeg vil kontakte igen! Bh Grete Becke

5 hurtige og nemme stjerner:
⭐ Professionel service
⭐ Hurtigt udrykning
⭐ Opfølgning
⭐ Pris og garanti
⭐ Vellykket resultat
Kan helt klart anbefale Citytox ApS, og vil bruge dem igen hvis hvepe og brumbasser skulle vælge at 'flytte ind' ved vores terrasse i Gilleleje.

Besvarelse fra Citytox ApS
Rigtig god service samt hurtig tilbagemelding og udrykning.
Professionelle og omhyggelige medarbejdere. Kan klart anbefales

Besvarelse fra Citytox ApS
Hurtig og effektiv behandling samt god vejledning.

Besvarelse fra Citytox ApS
God service. Efter venlig opringning, blev jeg vejledt og beroliget. Tak for god service.

Besvarelse fra Citytox ApS
Både Markus og Thomas er vildt gode! Vi havde dem ude ifm et trælst mølangreb - og behandlingen virkede. Men CityTox leverer så god service, at de siden både pr telefon og sms rådgiver ved tvivl om nye møl eller lignende. Det er rart med ærlig rådgivning.

Besvarelse fra Citytox ApS
super tilfredsstillende service - meget tilfreds med deres service og punklighed.
vidende og meget flinke.
Mvh. Sten

Besvarelse fra Citytox ApS
Super oplevelse, jeg kan klart anbefale CityTox ApS!
God service og skarpe priser.

Besvarelse fra Citytox ApS
Citytox har hjulpet os af med væggelus. Thomas har været utrolig empatisk ift. den måde han har hjulpet os igennem tiden med væggelus i hjemmet. Der har været en udsædvanlig venlig og god service hele vejen igennem. Et firma vi varmt kan anbefale!

Besvarelse fra Citytox ApS
Jeg var stensikker på, der var væggelus i min lejlighed, men det fik Markus konstateret ikke var tilfældet. Han kom endda forbi til ekstra tjek uden beregning, da jeg ikke kunne tro mit held. Der var stadig ingen væggelus at se! Så tak fordi jeg måtte stille 1000 spørgsmål, og den store tålmodighed! Jeg sover igen trygt om natten!

Besvarelse fra Citytox ApS
Glimrende service! Vi havde et problem med møl i køkkenet, som vi efter et par uger måtte sande ikke ville gå væk uden hjælp udefra. Citytox kom hurtigt efter indledende kontakt, var meget venlige, løsningsorienterede og med evigt gå-på-mod. Topkarakter herfra og kan anbefales til alle.

Besvarelse fra Citytox ApS
Hvepseboet blev eftektivt bekæmpet dagen efter, jeg havde anmeldt det.
Tak for det!

Besvarelse fra Citytox ApS
Kom og udryddede alt skab, super medarbejdere der løste vores problem meget effektivt!!! Bruger dem helt sikkert igen💪
Mange tak til Thomas og Marcus for et veludført job ved fjernelse af 2 farvet frømøl.
Frantz

Besvarelse fra Citytox ApS
Hurtig service og rigtig venlige medarbejdere.
Meget god oplevelse.