City Self-Storage Danmark - Sydhavnen Anmeldelser 22

4,0

Bådehavnsgade 42l, 2450 København, København SV, DK

Lokalerne er fine og lyse. Men især er personalet søde, jeg blev ringet op, da ham, jeg havde lejet de tre kvadratmeter til, men som ikke står på lejekontrakten, mødte op for at hente nogle af sine... Se mere

Forespørg på et 1 rum for 14 dage og pludselig vælter det ind med regninger på det rum Som jeg annulleret. Først kommer der en mail til underskrift ! Og en opsigelse og så en regning! Så en mail på “... Se mere

1. Opmagasinering
  2. Flytte- og opbevaringsfirma
  3. Butik med flytteudstyr
  4. Lagerfacilitet
  5. Pakhus

Om City Self-Storage Danmark - Sydhavnen

Hos os kan du leje sikre, tempererede opbevaringsrum uden indsyn, perfekt til både private og virksomheder, der har brug for ekstra plads. Med over 25 års erfaring med opbevaring ved vi, hvordan vi løser dit opbevaringsbehov.

City Self-Storage har 6 afdelinger i Danmark:

• Bådehavnsgade 42l, 2450, København, København SV, Danmark

• 70151111

4,0

God

God telefon service begge gang med god hjælp. Men meget svaret at find rummet. Ingen direktioner til kælder lokaler, gik rund i lang tid men ingen der kunnes kontakte desværre. Udover det der blev sagte at der vil være et lås i rummet men åbenbart blev det glemt. Fik ringet den næste dag og fik det ordnet uden problemer, bare lidt nederen.
Ellers er det et meget velholdt sted med søde mennesker

25. marts 2023

Forespørg på et 1 rum for 14 dage og…

Som jeg annulleret. Først kommer der en mail til underskrift ! Og en opsigelse og så en regning! Så en mail på “tak for deres udskrift 🤔 og igen en regning !! Jeg har skrevet til dem 3 gange men intet svar tilbage. Men har ikke skrevet under

11. november 2022

Nem og overskuelig adgang til lagerrum

Har lejet hos cityselfstorage før og været meget tilfreds. Dog får de kun 3 stjerner denne gang, idet det lejede lagerrum på 5 kvm kun er 4,5. 1/2 kvm har eller kan have betydning i vurderingen af, hvor stort et lagerrum, man har brug for. Så afstem evt inden hvis mulig. Ellers god service og nem adgang til rummene.

21. oktober 2022

Solbriller

Lokalerne er fine og lyse.
Men især er personalet søde, jeg blev ringet op, da ham, jeg havde lejet de tre kvadratmeter til, men som ikke står på lejekontrakten, mødte op for at hente nogle af sine ejendele. Meget betryggende.( Og så hele deres behandling af solbrillesagen. 👵🏻🤪)

30. august 2021

Hej Lone,
Vi er glade for at både dit opbevaringsbehov og "solbrille sagen" blev løst på en god måde. :) Jeg giver dine søde ord videre til personalet på afdelingen.

Martin, City Self-Storage

Fantastic support and great service

Fantastic support and great service, fully recommend

30. august 2021

Hi David,

Thank you very much for the nice words and the recommendation. We are happy you have had a great experience.

Kind Regards
Martin, City Self-Storage

Der har været nogle faktura som i ikke…

Der har været nogle faktura som i ikke havde styr på derfor 3

26. juli 2021

Hej Birgit,

Tak for tilbagemeldingen. Beklager at du har oplevet problemer med faktura. Jeg følger op og ser hvad vi kan lære af dette. Håber du i øvrigt havde en god oplevelse.

Mvh Martin, City Self-Storage

Super service, let adgang, hurtige svar på spørgsmål.

26. juli 2021

Hej Jytte,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for det har været en god og nem oplevelse at benytte os.

Mvh Martin, City Self-Storage

Fungere super fint og flex

Fungere super fint og flex. God service og god anbefaling herfra

20. maj 2021

Besvarelse fra City Self-Storage Danmark - Sydhavnen

Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefaling.

Hej Thomas,
Tak for de pæne ord. Mange tak for din anmeldelse.
Mvh. Martin, City Self-Storage

Snyder med regeringen !!!

Sender rykkere før regeringen er forfalden til betaling !!!!!
Overtræder paragraf 266 stk B uden at blinke !!!; 👎

3. maj 2021

Hej Rasmus,

Jeg kan desværre ikke finde dig i vores system da jeg kun har dit fornavn. Generelt kan jeg dog sige at rykkere automatisk generes på bestemte dage efter forfald. Så dette lyder bestemt mystisk. Det er ganske rigtigt ikke lovligt at rykke kunder for betaling før forfaldsdato.

Jeg vil foreslå du kontakter afdelingen for at få dette løst. Giver du dem dine oplysninger kan jeg også ringe dig op så vi kan få det løst.

Ny lejer

Som ny lejer kan jeg kun rose CITY - Bådhavnsgade for den professionelle
modtagelse vi fik, da vi ankom til lejemålet. Alt var planlagt og alt fungerede
som beskrevet i lejekontrakten. Det er et godt og trygt område det er
beliggende i.

15. marts 2021

Hej Søren,

Tak for de pæne ord. Jeg sender dem videre til Personalet, det bliver de glade for at se. Vi er glade for i har haft en så god oplevelse og velkommen til. :)

Martin, City Self-Storage

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut. En varm anbefaling herfra 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

5. februar 2021

Hej Moses,
Mange tak for den flotte anmeldelse. De pæne ord er givet videre til afdelingen.

Super service. Tak

4. februar 2021

Hej Anita,
Selv tak. :) Mange tak for de pæne ord og fordi du valgte at være kunde hos os.
Mvh. Martin, City Self-Storage

Solidt og sundt outfit / firma

Har indtryk af at have med et godt og sundt foretagende at gøre.
Mvh.H.Halfter

13. januar 2021

Hej Henrik,
Mange tak for din anmeldelse. Er glad for du havde en god oplevelse.
Martin, City Self-Storage

Vis anmeldelser på alle sprog (22 anmeldelser)