City Coating ApS – Eksperter i Epoxy-Gulve, PU-Gulve og Professionel Gulvbelægning
Hos City Coating ApS tilbyder vi højkvalitets epoxy-gulve, PU-gulve og specialiserede gulvbelægninger, der er perfekte til både private og erhvervslivet. Uanset om du har brug for industrigulve, designgulve eller holdbare gulve til dit hjem, er vi den ideelle partner til dit projekt. Vi leverer skræddersyede løsninger med fokus på lang holdbarhed, funktionalitet og æstetik.
Epoxy-Gulve – Holdbare og Slidstærke Gulvbelægninger
Epoxy-gulve er kendt for deres exceptionelle styrke og slidstyrke, hvilket gør dem ideelle til krævende miljøer som lagerbygninger, værksteder, fabrikker og industrielle lokaler. Deres modstandsdygtighed overfor kemikalier, olie og tunge belastninger gør dem til det perfekte valg for både industrielle gulve og kommercielle gulve.
Vores epoxy-gulve tilbyder ikke kun funktionalitet, men også æstetiske muligheder. De fås i flere farver og finish, hvilket giver dig mulighed for at vælge et gulv, der både er praktisk og visuelt tiltalende. Derudover kræver epoxy-gulve minimal vedligeholdelse og er ekstremt holdbare – ideelt til både private hjem og erhvervslokaler.
PU-Gulve (Polyurethan Gulve) – Fleksible og Slidstærke Gulvbelægninger
Vores PU-gulve (polyurethan gulve) er den perfekte løsning til områder, hvor der er behov for både fleksibilitet og holdbarhed. PU-gulve er ideelle til kontorer, butikker, private boliger og andre kommercielle lokaler, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. De er modstandsdygtige overfor både kemikalier og mekanisk slid, hvilket gør dem meget populære i både erhvervslivet og private hjem.
En af de største fordele ved PU-gulve er deres fleksibilitet, der gør dem ideelle til områder med høj trafik eller steder, hvor gulvene udsættes for store temperaturændringer. De giver en glat, jævn overflade, der er nem at rengøre og vedligeholde.
Flake Floor og New Yorker Gulve – Design og Funktionalitet
Vi tilbyder også Flake Floor og New Yorker-gulve, som er perfekte til både private og erhvervslokaler. Flake Floor-gulve er kendt for deres farverige og holdbare finish, mens New Yorker-gulve giver et industriel look, der samtidig er nemt at vedligeholde. Begge gulvtyper kombinerer æstetik med funktionalitet og er ideelle til både boliger og erhvervslokaler, der kræver både et stilfuldt udseende og praktisk anvendelighed.
Opretningslag og Flydemørtel – Forberedelse til Gulvinstallation
Hos City Coating ApS tilbyder vi også opretningslag i flydemørtel, som sikrer en perfekt og jævn overflade, før gulvbelægningen installeres. Dette er en vigtig proces, når du arbejder med både epoxy-gulve og PU-gulve, da det sikrer, at gulvet får en lang levetid og en fejlfri finish.
Vores flydemørtel hjælper med at korrigere eventuelle uregelmæssigheder i gulvet, hvilket giver en stabil base for den efterfølgende gulvinstallation. Denne proces er afgørende for at sikre, at dit gulv forbliver holdbart og funktionelt i mange år.
Hvorfor Vælge City Coating ApS?
Ekspertise og erfaring:
Vi har mange års erfaring med epoxy-gulve, PU-gulve og specialiserede gulvbelægninger. Vi leverer løsninger af højeste kvalitet til både private og erhverv.
Skræddersyede løsninger:
Vi tilbyder gulvbelægninger, der er tilpasset dine specifikke behov. Uanset om du har brug for et industrigulv, designgulv eller en anden specialløsning, er vi klar til at hjælpe.
Kundetilfredshed:
Hos City Coating ApS lægger vi stor vægt på kundetilfredshed. Vi sikrer en tæt og konstruktiv dialog gennem hele processen, så du kan være tryg ved dit valg af gulvbelægning.
Høj kvalitet og holdbarhed:
Vi leverer gulvbelægning, der holder i mange år – både hvad angår udseende og funktionalitet.
Få Det Perfekte Gulv – Kontakt City Coating ApS i Dag
Er du på udkig efter epoxy-gulve, PU-gulve eller en specialløsning til dit projekt? City Coating ApS er din professionelle partner til gulvbelægning af højeste kvalitet. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til både dit hjem og din virksomhed. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og få rådgivning om den bedste gulvbelægning til dine behov.
Njalsgade 21F, 2. sal., 2300, København S, Danmark
Den oplevelse som jeg havde haft med City coating har været rigtig god, fra start til slut.
De lavede et flot PU-gulv nede i min kælder, som levede fuldt ud til mine forventninger.
Arbejdet blev udført professionelt, samt blev rigtig flot, ensartet og helt i niveau.
De sendte mig tilbud, hvor hvert trin af processen blev forklaret, samt hvor mange dage det tog dem at få udført opgaven.
Den blev overholdt til tiden samt kommunikationen undervejs, var til sagen og forståeligt, samt følte mig tryg hele vejen igennem denne proces.
Kan klart anbefales, til dem som ønsker et stykke solidt, veludført gulv.
30. april 2026