Jeg har været alt for længe om at skrive denne anmeldelse, men det ændrer ikke på at City2clean får top karakter! Jeg og min mand brugte deres service ifbm flyt fra lejebolig i Ørestaden. Vi blev be... Se mere

City 2 clean, lavede slutrengøring i vores rækkehus, som krævede en ekstra ordinær stor indsats, da vores lejere efterlod det i meget ringe stand. De var bare fantastiske og vi troede reelt vi skulle... Se mere

Vi brugte City2Clean til privat flytterengøring i forbindelse med flyttesyn af vores lejebolig. Lejligheden var rigtig fint rengjort og blev godkendt med det samme. De var også flinke at hente nøgler... Se mere

De er pålidelige og gør et godt stykke arbejde kan kun anbefale dem.

1. Erhvervsrengøringsservice
  2. Rengøringsfirma
  3. Rengøringsservice
  4. Ejendomsservice
  5. Rengøringshjælp

City 2 Clean ApS er en virksomhed med 30 åres erfaring som består af engagerede og kompetente medarbejdere, der hver dag møder ind med en positiv tilgang til vores opgaver. Vi sætter stabilitet og tillid i højsædet, og vi har derfor altid stabile og dygtige medarbejdere, der yder deres bedste, når de er på arbejde. Vi er her for vores kunder, og vi vil gerne gøre det bedste for dem gennem fornuftige priser, høj kvalitet og en stor fleksibilitet. Vi sørger for hele tiden at udvikle vores medarbejdere, så de bliver ved med at være så dygtige, som de er, og så vi kan bibeholde den høje standard, for vi stiller os ikke tilfredse med halvhjertet rengøring og ineffektive medarbejdere. Vi er meget bevidste om, at gennem høj service, kvalitet og tillid opbygges et længerevarende samarbejde omkring rengøring. Uanset om det er kontor rengøring, trappe vask, skole / institut rengøring, træningslokale el. danselokale rengøring eller vindues pudsning. Men kvalitetssikring gør det ikke alene. Alle kunder har en personlig kontaktperson, som har ansvar for deres opgave, og som kunden altid kan få fat på med et direkte mobilnummer og mail Det er vigtigt for os, at der er nærvær og ansvarlighed i det vi foretager os. Hos City 2 Clean ApS har vi udelukkende positive medarbejdere, der har let til smil. Vi prioriterer det høje serviceniveau, og derfor kan vi altid tilbyde vores kunder et rengøringsteam, der er glade og behjælpelige. Vi sætter en ære i at have et godt samarbejde med vores kunder, og vi vil gerne skabe grobund for dette ved et personligt opstartsmøde med kaffe og kage. Vi arbejder både professionelt og personligt, da vi tror på, at det er en forudsætning for et godt samarbejde. Så hvis du har ændringer i forhold til rengøringstider, kan du altid tage kontakt til din kontaktperson. Når du er glad og tilfreds, er vi det samme, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at lette din arbejdsbyrde og gøre din hverdag en smule nemmere og lidt sjovere. Alt i erhvervsrengøring. Kontor, bureauer, showroom, kontorhoteller, trappevask, klinikker, danselokaler, træningscenter, institutter, cafe og restaurant.

4,7

Super god service og rengøring i top

Vi har været yderst tilfredse med servicen og rengøringen fra City2clean. Vi har aldrig haft en finger at sætte på deres arbejde, og jeg kan give en stor anbefaling til virksomheden. Derudover har kommunikationen med Lina også altid været nem og enkel, og hun har altid reageret hurtigt, hvis vi har haft nogle særlige ønsker eller ændringer.

16. august 2021

Kære Christina
1000 tak for din anmeldelse, den betyder mega meget for os. Og tak for at være en loyal kunde, det skal du også vide vi sætter stor pris på. Også stort tak til BitPeople.
Bedste Hilsner Lina

God kommunikation og rene lokaler

God kommunikation og rene lokaler! Det er det vi har oplevet hos City2Clean - Når der er noget, så er de altid vældig gode til at informere os - og det er altid så dejligt at komme på kontoret efter de har været på besøg!

18. november 2020

Kære Laust og Co.
1000 tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi uvurderlig meget pris på.
Bedste hilsner Lina

Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger

Jeg giver City2clean mine varmeste anbefalinger, de er ekstremt service minded fra start til slut. De gør ekstremt godt og grundigt rent. Vi bruger dem fast på begge vores restauranter (Marv & Ben + The Pescatarian), hvilket vi vil fortsætte med. Tusind tak.

2. september 2020

Kære Johan & Co.
1000 tak for den varme anmeldelse, den betyder mega meget for os.
Bedste Hilsner Lina

City2Clean er super dygtige og…

City2Clean er super dygtige og professionelle. God service, flinke at snakke med og detaljeorienterede i deres arbejde! Kan helt sikkert anbefale!

21. august 2020

Kære Kasper
1000 Tak for den fine anmeldelse, det er vi glade for at høre. Tak for din loyalitet, det betyder meget for os.

Nem og simpel kommunikation

Nem og simpel kommunikation
Vi havde akut brug for hjælp til rengøring på vores kontor, hvor rengøringen ikke har haft høj prioritet i lang tid.

Jeg tog kontakt til City2Clean, der gik ikke mange minutter før jeg havde et svar ligesom de hurtigt kom på besøg og gav et godt tilbud.

Oveni er vores kontor nu skinnede rent, når City2Clean har været på besøg

3. juli 2020

Kære Maria
1000 tak for din anbefaling og ros, det varmer rigtig meget.
Det glæder os rigtig meget, at du har haft en god oplevelse med os fra starten, samt at du fik dækket din rengøringsbehov. 1000 tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
Vi glæder os til forsat at yde den gode personlige service.

Fantastisk service

Fantastisk service, god rengøring og kommunikation hele vejen igennem. Kan kun anbefales.

29. maj 2020

Kære Mathias
Bedste hilsner Lina.

Der har været virkelig god og meget…

Der har været virkelig god og meget personlig kommunikation med City2Clean lige fra dag 1. De er altid fleksibel og løsningsorienteret hvilket er en stor kvalitet.

Jeg kan på det varmeste anbefale City2Clean.

25. maj 2020

Kære Emil
1000 tak for den varme anmeldelse, den betyder mega meget for os.

City2Clean

City2Clean, har de seneste 2 år udført rengøring for Boffi København. Rengøringen som er en af de sværeste serviceopgaver, udføres med stor præcision, omhyggelighed og fleksibilitet, af Lina og Kristian samt deres team

24. maj 2020

Kære Carsten
1000 Tak for den fine anmeldelse, det er vi glade for at høre og meget smigret. Tak for din loyalitet, det betyder meget for os.

Supergod service 👍🏻🤗

23. maj 2020

Kære Henrik
1000 tak for din fine anmeldelse, den er vi glad for da den betyder meget for os. Og tak til SLOTSBJERGBY BYGGEENTREPRISE A/S.
Bedste hilsner Lina.

De er pålidelige og god rengøring.

De er pålidelige og gør et godt stykke arbejde kan kun anbefale dem.

23. maj 2020

Kære Lars
Mange tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for. Der har været lidt omskift, og det har givet os lidt udfordringer, så det betyder meget at høre din feedback.
Bedste hilsner Lina

Altid et godt samarbejde

Altid et godt samarbejde, Hurtigt effektivt og fleksibelt - En god samarbejdspartner til Feiber A/S

18. maj 2020

Kære Jesper
Mange tak for din fine anmeldelse, og tak for at være en loyal kunde, det skal du også vide at det betyder meget for os.
Bedste Hilsner Lina

Virkelig god kommunikation og godt…

Virkelig god kommunikation og godt arbejde af dem.
Er yderst tilfreds med deres arbejde.

17. maj 2020

Kære Kasper
1000 tak for din fine anmeldelse, også tak til Home Glostrup. den er vi glad for da den betyder meget for os.

Omhyggelige professionel rengøring

Jeg har brugt city2clean i lidt over 1 år nu. Samarbejdet har fungeret perfekt. De er gode til at tilpasse sig opgaven når jeg har ændringer til rengøringsplanen.
Rengøringen har altid været ude fejl og mangler og der bliver lavet mere end det aftalte så det er en fornøjelse at åbne døren til mit kontor om morgen når jeg ved de har været der.
De har ligeledes været fleksibel og tråt til ved arrangementer jeg har afholdt.
Igen med smil og venlighed.
City2clean har derfor mine varmeste anbefalinger til andre.

17. maj 2020

Kære Christoffer