citronen.dk Anmeldelser 7

3,5

3,5

Middel

Virkelig lækker 3 retters menu

Virkelig lækker 3 retters menu. Lækre friske råvarer, lækkert kød, fantastisk dessert og vin. Super betjening. Ikke en finger at sætte på hverken mad, vin, hygiejne eller betjening. Tak for en dejlig aften 👍

13. juli 2021

Citronen levede op til sit navn og gav en sur oplevelse.

Dagen stod på spændning da jeg dragede mod Svendborg for at handle og valgte derfor at slå forbi cafe citronen. Jeg var så heldig at have et gavekort hvor jeg kunne nyde en luksus brunch, det er dog langt fra hvad jeg endte med. Caféen er hyggeligt indrettet og der spiller svag musik i baggrunden hvilket giver en vidunderlig oplevelse i sig selv, hvis bare brunchen kunne følge med ville det ha været en perfekt oplevelse. Da vi finder os et bord bliver vi modtaget af en smilende servitrice som modtager vores gavekort og vi spøger hvad man kan bytte den dertilhørende champagne til, hvis overhovedet noget, hvor hun svarer at vi har mulighed for at bytte den til et glas juice, hvilket jeg selv synes passer godt til brunch. så det godtager vi, da hun bringer juicen ned når vi et hvidvinsglas som er halv fyldt med juice og ellers proppet med isterninger. Brunchen ankommer kort tid efter og visuelt er det behageligt men til en pris af 148,- er det langt fra acceptabelt. Tallerken indeholder én cocktail pølse og en smule bacon med dertilhørende spejlæg, midt på tallerken stod et glas græsk yougurt med müsli på toppen, der følger et stykke ost og et par skiver frugt med, på siden lå der to stykker fransk brød og et enkel stykke rugbrød, der var også et stykke kanelskorpe som i bund og grund er et tørret stykke brød med rosiner som har en svag smag af kanel. Da vi havde siddet i små 30 minutter kom servitricen og spurgte om vi var færdige eller holdt en pause på trods af min partners tallerken var halv fyldt, det kunne man forstå hvis caféen havde været fuld og gæster stod og ventede på et bord men dette var ikke tilfældet, vi var 7 personer i alt. Dette kan kun blive til 2 stjerner som alene er uddelt for at caféen er hyggelig og det var en udemærket oplevelse, indtil brunchen kom.

17. februar 2017

dårlig oplevelse :(

Vi havde fået et gavekort til romantisk middag for 2 på café Citronen, og man må da sige de lever op til deres navn :(
Vi regner med vi skal have den 3 retters menu de reklamere med i hele cafén, men i stedet står den på noget helt andet. hun præsentere det som 'bare' laks, 'bare' kylling og 'bare' is.. men for 45kr ekstra pr person kan vi få bøf! det ønsker vi ikke og hun virker irriteret. vi sætter os og serveringen er ’sur’, sætter tallerkenerne hårdt og går...

En virkelig dårlig oplevelse når man tænker på vi lagde 1100kr hos dem ( på 3 gavekort) :(

Så kan bestemt ikke anbefales...

5. oktober 2016

Træls oplevelse

Havde glædet os til brunch med bobler. Valgte Citronen det skulle vi aldrig hane gjort.De havde ingen bobler men tilbød istedet en kop kaffe!!!! Den kom omgående efter 10-15 min kom maden som bestemt ikke var noget at skrive hjem om.2 små skiver meget brune ananas.Kanelbrød lagt på pølsen blev hurtig fugtig og ulækker. Kommer der ikke igen. Dette til advarsel for andre der vil bruge deres gavekort på Citronen Svendborg

24. juli 2016

God mad - dårlig betjening

Tjenere der modtog os som uindbudte gæster, det var mega irriterende vi kom. Den unge tjener var smilende og kæmpede en brav kamp, mens de to ældres opførsel var under al kritik.
Vi brugte en smartbox - hvilket ikke er særlig smart på Citronen, idet vi betaler mellem 50-75kr mere for maden på den måde.
Maden var god, eneste kritikpunkt er at en skive brød skåret i 4 med aioli ikke er en forret til to.

8. august 2015

Ikke helt der, hvor de prøver at være..

Vi fik os et par burgere der lørdag d. 12. april. En "Voldsom Volvo Burger" og en "Tøse Toyota burger". De skulle være med lækre hjemmelavede boller og kunne det hele.
Dog var den istedet temmelig meget uden smag, kedelig og den lovede hjemmelavede bolle var næsten mere en kiks. Faktisk tænkte jeg lidt på om det mon var sådan beskøjter smagte, dengang de var moderne:).. Bollen i sig selv smagte dog, som resten af måltidet, ikke rigtig af noget..

En tam oplevelse!

14. april 2014