Vi havde en god oplevelse med Brian
Vi havde en god oplevelse med Brian. Fantastisk fyr, kompetent og hjælpsom. Han fixede problemet på 4min.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
magen til dårlig service skal man lede længe efter, Jeg har (endnu) en DS7. og har en lakskade som de ihvertetfald er total ligeglad med.jeg har haft Citroen/DS siden 2001, det sluttede igår. Man skulle nok have købt et andet mærke, men af skade bliver man klog.
hilsen Folmer Kæseler
Fik vores nye Citroen C5 Aircross PHEV i april 2021.
Vi er ovenud tilfredse med bilen, den kører som en drøm.
Kritikken går på det anbefalede Clever Unlimited abonnement.
Vi kunne med vores kørselsmønster ha sparet mange penge, hvis vi havde købt egen lader og ladet over vores elregning.
Forhandleren som anbefalede produktet fortalte at vi kunne lade både hjemme og ude for en pris på 369kr pr måned.
Vi har forsøgt at lade ude siden april måned, det er endnu ikke lykkedes. På vores ture har vi kun observeret få standere, som enten har været optaget eller ude af drift.
Desuden tager en opladning ca 3.5timer, og er der nogen i dette land som orker at vente ved en offentlig oplader i så lang tid?
Vil gerne opsige abonnementet, men det koster 2500kr oveni de 7500kr opsætningen kostede.
Trods det at laderen kun er lejet får man intet tilbagebetalt ved returnering.
Vh Lars Michael Sørensen
vedrørende leasing af nissan nv 400 hos kjærsgaard biler aalborg SKULLE HAVE HAFT NUL STJERNER
da jeg kikkede på bilen fik jeg af vide at det var en kampange model og det var den sidste der var tilbage og den ville i gerne have ud og køre men den var ikke opdateret efter de nye diesel regler men det ville den blive.
( PÅ INTET TIDSPUNKT BLEV DER SNAKKET ÅRGANG )
vi snakker udstyr vi finder priser så spørger jeg om han ( christian ) har en bruchure men det havde han ikke men jeg kunne gå hjem og se det hele på nettet om bilen.
men det der er på nettet svare til en 2020 model hvor der er ændringer i forhold til en 2018 model som jeg troede jeg fik. på leasings papirene står der også årgang 2020
den 8/6 får jeg en mail fra christian vedrørende logo på bilen jeg skriver tilbage det er fint men der skal lige den nye adresse på det kom der så IKKE
der skulle oliefyr på med fjernbetjening det kom der så heller IKKE
frontklappen er skæv side døren er også skæv
dieseltank måler virker IKKE står på nul
den bagerste nr plade er ved og falde af
enten er kofangeren skæv eller også er det anhænger trækket og trinbrædtet der er skæv der hvor trinbrættet er sat på der sidder strøm udtag til træk det kan man ikke komme til
og så er den 2 farvet i lakken på siden af bilen
om jeg er skuffet ja man tror man får en ny bil og så er den 2 år gammel og med alle de fejl og mangler
jeg snakkede med christian om at i skulle tage bilen tilbage og så hakker den i bak gearet så mange fejl ved en ny bil
føler mig meget snydt FRITZ GORITS JOHANSEN
MØBELPOLSTRER
Har aldrig oplevet mere sjusk. Efter service ef jer, kommer jeg hjem med buler og rider på bilen, og olie over alt i motorrummet
jeg håber folk læser denne anmeldelse, har aldrig mødt sådan nogle dårlige
mennesker samlet et sted.
De giver den dårligste service jeg nogensinde har oplevet.
min bil er købt hos KJÆRSGAARD AUTO citroen og serviceret hvergang før
tid endda. siden dag et har sælgeren benægtet at lave nogle ting på bilen
da ikke mener det er deres problem. Bilen er helt ny??? der var fejl i lakken og det vil de ikke dække ??
Idag var jeg hos dem fordi jeg fik skiftet forrude på bilen pga. stenslag, og så fandt danskbilglas 11 aktive fejl på bilen??? efter 5 måneder den har været service???
tror i ikke de forventede jeg skulle betale 450kr for 5 min arbejde selvom jeg ikke synes det er en fair behandling, da den lige har været til service, og virkelig meget lidt bilen har kørt efterfølgende.....
I har mistet mig som kunde, og jeg kommer aldrig aldrig aldrig nogensinde til at sætte mine fødder hos jer ingen. Det siger bare lidt når i har over 50% med dårlige anmeldelser!!!!......
jeg finder et andet værksted fremover!!!!
Gode serviceaftaler som gør at min mand nu kører på 2. bil hos dem
Kunne man da bare give 0 stjerner.
Ufattelig ringe kundeservice.
Efter at have overholdt alle eftersyn og serviceaftaler med Citroën, ville de alligevel ikke dække flere ting på en 4 år gammel Picasso med et km tal på ca 55.000. De mente at en aftale var 2-3 måneder forældet, hvilket de selv forslog da vi skulle finde en tid, hvilket gjorde at de ikke vil dække.
Efter at have betalt over 10.000kr virkede nøgle ikke, og klimaanlæg, som skulle laves, virkede kun i en uge.
Efter at have brugt en times tid med nøgler, kom de frem til, at de kunne give os en ny nøgle. Ja det manglede vel bare.
Derefter gik klimaanlæg i stykker igen. Det ville de have 7000kr for. Ingen garanti/dækning for noget. Ingen afslag. Ingen imødekommenhed.
Vi valgte selvfølgelig ikke at få det lavet derinde. Efter at have købt flere biler derinde, og brugt værkstedet, ja så er det klart slut. Det sagde jeg selvfølgelig også på en ordentlig måde.
Kundeservicen for medarbejderen var simpelthen så ufattelig ringe.
Han ville tale hen over en. Eller i hvert fald forsøge det.
Han afsluttede desuden med følgende kommentar. Så skulle vi da aldrig have givet jer en nøgle!!!
Nå den nøgle som de selv havde tabt. Man kunne se mærkerne.
Så vil aldrig anbefale stedet, eller nærmere medarbejderen.
Selvom det er gået 3 år ! Er ikke kome over den dårlige oplevelse jeg havde med citroen alborg, der skule jeg retuner bilen i 6 gang for dårlige lakering , i har fået til at jeg ikke kan lide alt hvad det heder citroen , som info er jeg ham med den opel insignia
Når jeg køber bil, og der er mange penge i spil er det altafgørende, når jeg indtræder i en bilbutik, og især hvis jeg cirkulerer om den samme bil i 10 minutter, at der bliver rettet henvendelse til mig.
På trods af, at der sad 3 mand foran deres computere, var der end ikke én der bare sagde “goddag”. Så vi gik et andet sted hen...
Har været til 1 års eftersyn med min C3. Som altid venlig og oplagt personale. Mekaniker der foretog eftersyn, gennemgik på værksted nogle ting, med mig og påtalte en skade, som jeg ikke selv havde opdaget og ikke selv havde lavet. Jeg påtalte en farvet streg i lofte samt en mærkelig plet på højre dør panel. Disse dele bliver udskiftet under beregning. Jeg jeg kan varm anbefale Kjærgaard Auto og dem der skriver andet må være nogle der altid brokker sig.
Har haft fornøjelsen af at handle en Citroen C3 Skyline ved Citroen i Aalborg. Deres sælger var yderst velinformeret om produktet, samt han opretholdt en super dialog igennem denne process. Selve produktet har overasket mig da jeg var lidt skeptisk til "Fransk" bil, men min skepsis er indtil nu blevet gjort til skamme. Min C3 er købt som en "køre maskine" da jeg pendler imellem Esbjerg og Aalborg, og her kommer økonomi, komfort og smarte detaljer til sin ret. Det skal nævnes at det er en HDIBlue 100 motor med 6 gear.
Mvh
Bjørn Simonsen
Min mand og jeg har siden starten af sommeren været på værksted med vores 3 årig gammel bil 11 gange, hvor de fleste gange har været på grund af sjusk.
Her i blandt har vi oplevet, at få bilen tilbage med:
- fire fejl lakerede døre,
- lister der havde rester af maling efter omlakering,
- en fordør der ikke var spændt fast, hvor min mand ender med at stå med førerdøren i hånden.
- et ophæng der ikke var spændt ordenligt fast, efter skift af koblingen.
- sidst har vi fået skiftet/ smurt bremser foran 3 gange, grundet hylen, hvor det så viser sig at være bag-bremser der er problemet.
Oplevelsen med Kjærsgaard auto, har medført, at vi måtte aflyse en planlangt tur til udlandet, da bilen skulle på værksted grundet de ansattes sjuske-fejl. Vi er efterfølgende blevet spidset af med to flasker vin og at de beklager, bemærkninger om at det er menneskelige fejl samt at vi jo bare kan købe en ny bil.
Vi vil absolut IKKE vil anbefale Kjærsgaard Auto's værksted til andre.
Elendig service, elendig kommunikation
Ung mand. Vidste intet om den bil, vi kiggede på. Virkede totalt ligeglad og sløv. Gad dårligt nok at svare på spørgsmål (og kunne som sagt heller ikke), og gjorde det nonchalant.
Kunne ikke drømme om at købe for så meget som een krone hos dem.
Virkelig håbløst.
Havde booket tid til vintertjek og hjulskift online. Alt forløb planmæssigt og dertil venlig betjening og en kop kaffe i ventetiden (-:
Er meget ærgerlig over at have købt en ny citroen c3, hvor koblingen er gået i stykker efter helholdsvis 30.000 km og 60.000 km. 1. gang skiftede de på garantien. Da den så gik efter de 60.000,og det var inden for 2 år tænkte jeg, at det måtte da være en reklamationssag. Men ak nej. Ringe oplevelse.
Var så uheldig at få en ikke selvforskyldt skade på min Honda Civic (blot 1 år gammel)
Honda i Aalborg (i øvrigt dejligt sted at handle og være på værksted) benytter desværre Kjærsgaard når det drejer sig om plade arbejde. Bilen skulle blot have skiftet / malet en kofanger.
Da jeg første gang henter bilen sidder kofanger + samlinger som om det er smidt på med en ”møg greb”. Under montagen af kofanger er der skallet maling af og dette er tydeligvis udbedret med en pensel. Oplever en yderst kritisabel kundeservice fra den mest afstumpede person af en værkfører jeg hidtil har oplevet.
Anden gang jeg henter bilen er samlingerne sådan set ok udført, men maler arbejdet er stadigt kritisabelt udført. Må finde mig i at blive svinet til af værkfører. Kjærsgaard har været så ”smarte” at køre bilen til FDM hvor de har sagt ok for udbedringen af skaden. Selv samme FDM arbejder indrømmer dog ved et efterfølgende besøg at man sagtens kan se at bilen har været malet, men når man betragter en skade skal dette gøres på måske 1 meters afstand – meget kritisabelt!
Kontakter efterfølgende mit forsikringsselskab Tryg der sender en skadeschef forbi min arbejdsplads. Vedkommende er tydeligvis enig med min omkring at arbejdet ikke er tilfredsstillende udført. Da jeg ikke ønsket at Kjærsgaard skal have min bil på værksted igen laver vi anden aftale.
Mit forsikringsselskab ville efterfølgende tage en snak med Kjærsgaard for at få rettet op på tingene. Blev tilbudt at deltage i denne snak, men ønskede ikke at møde deres værkfører igen.
Som en ung mand på 40 år har jeg haft adskillige biler af forskellige herkomst – både nye og brugte.
Man kan ikke undgå at få lidt vrøvl med værksteder fra tid til anden, men det har altid ladet sig løse til begge parters tilfredshed.
Men hos Kjærsgaard oplevede jeg den mest uprofessionelle kundeservice og afstumpede behandling jeg nogen sinde har været udsat for. Herfor kan jeg kun opfordre folk til at tænke sig om inden de sætter deres bil på værksted hos denne forhandler.