1. Butik med fitnessudstyr

We are developing, producing and selling rowing seat pads globally and have done that since 2014. The seat pads are developed and tested by Olympic medalists and World Champions.

3,5

Middel

Kan kun anbefale rosæde fra Citius…

Kan kun anbefale rosæde fra Citius Remex 🤩 et rosæde er virkelig nødvendigt, så man ikke får ondt i numsen når man ror 😀
Desuden fylder det ikke særligt, når man har det med i sportstasken😃
Et must have, hvis du spørger mig🤩

2. marts 2025

Jeg ror ALDRIG uden mit Citius sæde

Jeg ror ALDRIG uden mit Citius sæde. Lænden bliver "rettet ud" og jeg bliver forhindret i at synke sammen.
Sædeknuderne bliver aflastet og der er plads til halebenet. Nu er det ikke et problem at ro +60 min.

28. februar 2025

Jeg købte i august måned en pakke med…

Jeg købte i august måned en pakke med sæde og ekstraudstyr. De reklamerede med, at man fik 1 kilo af deres proteintilskud med i købet, men dette blev ikke leveret. Og det har ikke hjulpet at reklamere.

Godt nok en sølle forretningsmoral.

17. august 2024
Citius Remex-logo

Besvarelse fra Citius Remex

Kære M. Møller,
Tak for dit svar. Som skrevet til dig, inden du foretog anmeldelsen, sendte vi dig dit 1 kg gratis kulhydrat som efterspurgt. Varen var i mellemtiden udsolgt, hvilket vi naturligvis beklager. Du bad desuden om proteinpulver, hvilket vi aldrig har forhandlet. Vi håber, at du i fremtiden også husker at foretage nogle positive anmeldelser 😉. Se desuden udpluk fra din LinkedIn besked nedenfor:

M. Møller, 6/9 2025:
Hej CitusRemex
Hvor bliver det proteintilskud af. Det er da lidt pinligt, at I reklamerer og sælger det som en samlet pakke, men ikke får det leveret.

CitiusRemex 6/9 2025:
Hej M. Beklager det sene svar.
Produktet har været i restordre. Der er tale om elektrolytter (kulhydrat og ikke protein). Vi har haft kampagnen kørende i en periode, men kampagnen udløb for et par måneder siden, så det skulle gerne have fremgået af bestillingen på hjemmesiden, at produktet ikke længere medfølger. Jeg kan dog se, at der har stået noget gammel tekst på hjemmesiden, der kunne skabe forvirring - beklager. Vi kan fint eftersende kulhydratet.

M. Møller 6/9 2025:
Hej Steffen
Det fremgik tydeligt på hjemmesiden, at det fulgte med, da jeg bestilte, så eftersend gerne.
Vh M.

CitiusRemex, 6/9 2025:
👍

Mvh
Steffen

Jeg bruger Citius-remex sæde på min…

Jeg bruger Citius-remex sæde på min Concept2 romaskine, og den er virkelig god, især på de lange distancer hvor det ringe sæde på concepten for alvor viser hvor ringe det er. Men sædet fra Citius-remex er heller ikke uden problemer. Det glider rundt ovenpå sædet på romaskinen og den løsning de har fundet på er ikke særlig god. Jeg har lagt skridsikker underlag imellem og det fungerer. Citius-remex sædet forhindrer ømhed i bagdelen og forbedrer kroppens holdning.

23. januar 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)