Kære M. Møller,
Tak for dit svar. Som skrevet til dig, inden du foretog anmeldelsen, sendte vi dig dit 1 kg gratis kulhydrat som efterspurgt. Varen var i mellemtiden udsolgt, hvilket vi naturligvis beklager. Du bad desuden om proteinpulver, hvilket vi aldrig har forhandlet. Vi håber, at du i fremtiden også husker at foretage nogle positive anmeldelser 😉. Se desuden udpluk fra din LinkedIn besked nedenfor:
M. Møller, 6/9 2025:
Hej CitusRemex
Hvor bliver det proteintilskud af. Det er da lidt pinligt, at I reklamerer og sælger det som en samlet pakke, men ikke får det leveret.
CitiusRemex 6/9 2025:
Hej M. Beklager det sene svar.
Produktet har været i restordre. Der er tale om elektrolytter (kulhydrat og ikke protein). Vi har haft kampagnen kørende i en periode, men kampagnen udløb for et par måneder siden, så det skulle gerne have fremgået af bestillingen på hjemmesiden, at produktet ikke længere medfølger. Jeg kan dog se, at der har stået noget gammel tekst på hjemmesiden, der kunne skabe forvirring - beklager. Vi kan fint eftersende kulhydratet.
M. Møller 6/9 2025:
Hej Steffen
Det fremgik tydeligt på hjemmesiden, at det fulgte med, da jeg bestilte, så eftersend gerne.
Vh M.
CitiusRemex, 6/9 2025: