Eftersom jeres forretning er under afvikling, undrer det mig I konstant beder mig anmelde jer på trustpilot. For øvrigt ville jeg under alle omstændigheder aldrig anbefale jer til andre. Modtog aldri... Se mere

Pakken kom på den 3 dag, så ret hurtigt, meget tilfreds. Vi målte min søn, og efter str guide fandt vi den str som passede, men den var ikke lige så lang i ærmerne og kroppen som efter str guiden. Me... Se mere

Forsendelse var hurtig og er godt tilfreds med produkterne. De virker til at være produkter i kvalitet og føles lækre! Men... Jeg giver kun 4 stjerner da det ene print på body var placeret lidt... Se mere

Rigtig dårlig oplevelse: pengene kan de godt finde ud af at trække med det samme, men venter stadig på min bestilling for snart 3 uger siden. Ingen info om forsinket levering. Intet svar på mine mail... Se mere

1. Gavebutik

På citatshop.dk forhandler vi produkter, som sætter kulør på hverdagen med sjove citater. Citaterne omhandler din familie og jeres hverdag, og er printet på produkter du kan benytte hver eneste dag. Det sætter altså ikke blot smil på læberne, men giver også en mulighed for at vise hvor meget I sætter pris på hinanden - Og blive mindet om det hver gang man drikker af sin nye kaffekop eller iklæder sig sin nye t-shirt.

2,5

Under middel

Andre kiggede også på

Hurtig levering.

23. marts 2021

Hej René,

Tak for din fine anmeldelse af vores levering . Vi glæder os til at se dig igen på Citatshop.dk 🙌

Bh. Kasper fra Citatshop

Hurtig til at svare på mail og hurtig…

Hurtig til at svare på mail og hurtig til, at levere

22. marts 2021

Hej Marie,

Tak for din søde anmeldelse af vores levering og service. Vi glæder os til at se dig igen på Citatshop.dk 😊🤗

Hurtig levering, top service

18. februar 2021

Hej Anette,

Tak for din søde anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen på Citatshop.dk 👏

Jeg bestilte en julegave

Jeg bestilte en julegave. Den 9 dec Den er stadig ikke kommet. Der står levering 5-10 dage. E mails bliver ikke besvaret. De har hævet pengene men ikke leveret produktet

Fraråder at handle med dem

24. december 2020

Hej Melissa,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores webshop, og at det er gået ud over julegaverne.

Vi beklager selvfølgelig, at Post Nord ikke har leveret pakken i tide, til trods for at du har bestilt i god nok tid - For du har som du selv skriver valgt fragt uden track and trace og med 5-10 hverdages levering.

Pengene blev dog først trukket da din vare blev sendt til tryk og afsendt fra trykkeriet. Det er vores normale praksis, som det er beskrevet i handelsbetingelserne og på siden "Produktion og levering".

Jeg kan stadig ikke se nogle mails fra dig, men har jo haft telefonisk kontakt til dig tidligere på ugen. Som beskrevet der, kan du selvfølgelig fortryde købet og returnere varen når du kommer - Så refunderer vi pengene.

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på hello@citatshop.dk, ringe til os eller skrive på vores facebookside såfremt din mail stadig ikke virker.

De bedste hilsner,
Kasper fra Citatshop

Betaling forsendelse er gået fint

Betaling forsendelse er gået fint, men kvaliteten af T-shirten er virkelig dårlig. Meget løstvævet, man kan nærmest kigge igennem dem. Håber i vil overveje en anden kvalitet t-shirts

21. december 2020

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse - Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med betaling og levering 😊

Det lyder som om, at du har fået en t-shirt tilsendt, som ikke lever op til vores kvalitetskrav. Du må meget gerne sende os billeder af kvaliteten til hello@citatshop.dk, så vi kan tage et kig på om det er en fejl. Hvis der er en fejl i t-shirtens kvalitet, så sender vi dig selvfølgelig en ny.

De bedste hilsner,
Kasper fra Citathsop

Gode citater

Man kan få en masse gode citater derinde og der er stort udvalg

Hej Mathilde,

Tak for din venlige anmeldelse - Vi håber, at din familie bliver glad for gaverne👏

Fantastisk

Jeg synes der er et fantastisk udvalg og nogle gode citater:)

Hej Thea,

Dejligt at høre, at du er vild med udvalget - Vi håber, at du og din familie bliver glad for gaverne 😊

Super tilfreds

Jeg har netop modtaget min pakke og er helt igennem tilfreds. Koppen jeg har købt er i super god kvalitet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her

Hej Ida,

Godt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og købet. Vi glæder os til at se dig igen på Citatshop 😊