CiemTech har leveret en god service og…
CiemTech har leveret en god service og gør det stadig. Kan kun anbefale CiemTech vis du skal have hjælp til hjemmeside, support eller seo optimering.
Østerbrogade 39, 1. TH., 7100, Vejle, Danmark
FANTASTISK SERVICE! (På alle tidspunkter af døgnet)
- og virkelig gode priser!
Jeg har haft den bedste oplevelse med Ciemtech og kan varmt anbefale dem!
5 kæmpe stjerner!
Rigtig god kundeservice, og altid til hjælp.
5 Stjerner her fra.
Super service og gode produkter, og kan kun anbefales
God service, gode tilbud, lave priser og fantastisk arbejde.
Hvad mere er der sige?
Både produkt i form af en webshop og den efterfølgende support har været i top. Vi oplevede et professionelt og meget fleksibelt arbejde fra start til slut. CiemTech udviklede en perfekt webshop til os med vores egne idéer og deres input. Og supporten hjalp os desuden med den fremadrettede opdatering af siden og gode råd!
En klog beslutning at tage kontakt til CiemTech!
Det er muligt at Ciemtech er gode til at bygge computere men lad vær med at få dem til at lave en hjemmeside til jer.
Vi har nu fået en ny webudvikler og alt går fremragende og hurtigt, men da vi i sin tid hyrede Ciemtech til opgaven kostede det os meget tid og et dårligt resultat.
I sidste ende var vi nødt til at afslutte samarbejdet da vi virkelig måtte videre i processen. Vi betalte det aftalte beløb (på trods af ikke fuldført opgave) og hoppede videre til vores nuværende udvikler.
Alle andre anmeldelser på siden er jo rosende ud over det sædvanlige og det er sikkert også korrekt.. når det drejer sig om at strikke en computer sammen, men angående hjemmesideopbygning og ikke mindst design, virker Ciemtech ufatteligt uprofessionelle!
Deres såkaldte "Grafiker" gør et stykke arbejde som en femårig ville kunne lave i Paint.
Vores oplevelse med Ciemtech er uprofessionelt arbejde og dårlig/manglende kommunikation.
Hvis et tilbud lyder til at være for godt... så er det det nok!

Besvarelse fra CiemTech
Jeg købte en gamer-pc i december, og den kører upåklageligt! :) Priserne er rigtig gode, og jeg er overbevist om, at sælger har forstand på sit kram. :) Kan klart anbefales!
Mvh Jakob
FIk en rigtig god service og mit problem blev løst med min computer der lukkede ned tilfældigt. Der blev også lavet en god dybdegående rapport af fejlfindings processen. Så alt i alt en rigtig god oplevelse ved Ciemtech.
Der er simpelthen ikke nogen i den her verden der yder en bedre service end Ciemtech.com! Jeg købte min stationær der for et par måneder siden og de er der for mig hver gang jeg ikke fatter det mindste!
Skønt sted at handle, tingene er bare iorden! :)
Alt er i top med service, de har flere gange været forbi hvis jeg skulle have hjælp til at tilkoble printer eller cd-drev. Selvom det ikke er deres ansvar, tager de det gerne til sig.
Jeg er så tilfreds med mit køb der og anbefaler det til alle og enhver!
Lækkert sted, hurtigt og god service.
Hurtig levering og perfekt computer til bare ingen penge!
Købte min PC ved Ciemtech tilbage i Juli, skrev lidt frem og tilbage med dem, og vi fandt frem til den rigtige computer til mit behov. Computeren virker fint, og der er ikke noget i vejen med den, så jeg vil i hvert fald anbefale Ciemtech til mine venner.
det er et meget godt firma der sælger gode computer, og det er derfor jeg også har en af deres computer, som virker meget godt, man kan i værtfald ikke være skuffet.
Ikke en finger at sætte på virksomheden.
Kanon god hjælp til at vælge den rigtig computer til mit behov.
Ingen problem med betaling og forsendelse efter jeg ved hjælp af supporten fik valgt den rigtige computer til prisen.