Ciao Ciao Anmeldelser 57

3,1

Virkelig god oplevelse Super god mad og vin, smilende søde tjenere og gode priser. Et minus er at jeg ikke har været her noget før nu. Kan klart anbefales til alle som vil spise autentisk i hyggeli... Se mere

Maden er fin, men servicen er usmagelig!! Tænk at overfuse en ung kvinde fra vores selskab så voldsomt at hun går grædende der fra, fordi tjeneren som skulle tage imod betaling, ikke fik trykket kor... Se mere

Fantastisk god betjening og smilende tjener virkelig god mad og vin til næsten ingen penge🤗 Det er virkelig et besøg værd, og jeg kommer helt sikkert igen🤗

Super hyggelig aften, sluttede rigtig kedeligt. Havde bestilt bord til 2, fik super lækker 3 retters menu med kaffe, så kom tjeneren og sagde vi skulle gå, de skulle bruge bordet, tog vores glas, o... Se mere

3,1

Middel

En lidt underlig oplevelse.

Min søn og jeg skulle spise sammen kl. 19:30, hvortil vi havde bestilt bord.

Min søn bestilte en nummer 25 til kr. 159 og jeg en nummer 28 til kr. 175 - i alt kr. 334.

To smagfulde retter, der kom relativt hurtigt.

Tjener starter med at spørge om vi betaler kontant eller på kort - altså inden vi har bestilt mad, hvilket jeg fandt lidt underligt - med mindre der er "sort" økonomi involveret, så de allerede ved, om tingene skal slås ind eller ikke...

Da jeg bad om regningen, fik jeg blot stukket betalingsterminalen i hånden uden en reel regning, og terminalen bad om kr. 471.

Vi fik udover vores hovedretter et glas husets vin + en lille cola, der så samlet blev kr. 137 - medmindre de også har taget penge for oliven, vand og brød, som stod på bordet, hvilket tjeneren ikke nævnte noget om - og som vi ikke havde bedt om.

En lidt underlig oplevelse i forhold til betjening, regning og betaling.

Men der var stuvende fuldt, så jeg tænker, at stedet må være meget populært.

19. april 2024

Dårlig oplevelse

Vi var 4 veninder afsted og bestilte 4 hovedretter i form af Pasta retter.
2 havde bestilt det samme og disse 2 personer fortalte deres ravioli virkede hård, halv kolde og at konsistens ikke var god.
Den 3 ret en 3 veninde havde bestilt var heller ikke nogen særlig smagsoplevelse og den jeg selv fik var kedelig i smagen og der blev derfor tilføjet meget salt mange gange. Tjeneren spørger ikke på noget tidspunkt om alt er som det skal være på trods af 2 næsten hele Tallerkener bliver hentet ved afrydning af bordet efter hovedret.
Desserten var derimod noget alle kunne lide og derfor trækker det lidt op.
Efter at vi har alt i alt opholdt os i 1,5 time kommer en tjener ned og siger de skal bruge bordet og derved føler vi os smidt ud af restauranten.
Vi kommer ikke igen.
Kedelig mad og dårlig oplevelse med at få os ud af restauranten kort efter desserten er indtaget.
Normalt har jeg spist på ciao ciao igennem flere år og været tilfreds men bestemt ikke i dag.

23. februar 2024

Altid en god oplevelse at besøge…

Altid en god oplevelse at besøge butikken, de taler dansk, er imødekommende og venlige
Det er klart at jo mere man besøger butikken og selv er udadvendt, jo større bliver det personlige forhold
Alt hvad vi har købt har bare i top

20. februar 2024

Kedelig afslutning på hyggelig aften

Super hyggelig aften, sluttede rigtig kedeligt.
Havde bestilt bord til 2, fik super lækker 3 retters menu med kaffe, så kom tjeneren og sagde vi skulle gå, de skulle bruge bordet, tog vores glas, og kom med dankort terminal, bad mig om at skynde mig at betale.
På intet tidspunkt fik jeg oplyst vi skulle gå efter 2 timer.
Kommer der ikke igen

17. februar 2024

Endnu en hyggelig og dejlig oplevelse

Endnu en hyggelig og dejlig oplevelse, først bliver man mødt af en venlig tjener og får serveret skønt friskbagt brød, oliven og isvand. På bordet er der en god olivenolie som man kommer på tallerkenen med salt og dypper brødet deri, og dette er en service fra restauranten. Så super lækkert og vi takker mange gange.
Hovedmenuen var pasta med alt godt fra havet, vi har aldrig fået den bedre, ingen gang i Italien.
Vi anbefaler varmt Ciao Ciao, her er alt godt og man føler sig altid velkommen.
Super service og super god mad/ menuer.
Tak for Jer og på gensyn.
Mvh Leif og Anette Sluth
🍝 🍝 🍨🍨☺️💕

30. januar 2024

Kedelig oplevelse

Kedelig oplevelse. Pris og kvalitet hænger langt fra sammen.
Spurgte tjeneren hvad dagens fisk var?
Han kunne kun fortælle det var en hvis fisk serveret som angivet på kortet med kartofler og årstidens grøntsager.
Da maden kom var det smurt ind i krydret tomatsovs, fisken var fyldt med spinat, ingen kartofler men gnocci og da jeg nævte det for tjeneren beklagede han, at han også havde troet det var noget andet????
Ikke værd at køre efter selvom udsigten er fin.

9. juni 2023

Skuffelse

Kvaliteten af maden og prisen hænger ikke sammen. Kedelig madoplevelse. Smagsløse og kedelige råvarer.
Servicen fra tjenerne var ikke-eksisterende.
Vi sad i "udestuen". Selvom vi var pakket ind i tæpper frøs vi hele aftenen.
Udsigten over vandet var det eneste positive ved oplevelsen.

28. april 2023

Lav “italiensk” smagsoplevelse.

Lasagne med formodentlig svinekød, kønsløs sovs (måske købelasagne?!)
Båndspagetti med oksekød smagte ikke af meget, alt får få krydderier og smag. Brødet godt, oliven lækre.
Venligt personale, god beliggenhed, nydelig indrettet.
Men maden var ikke værd at køre efter.

26. marts 2023

Forfærdelig service fra uhøflig tjener

Jeg var på Ciao Ciao med min svigerfamilie, og vi har booket bord til 6. Desværre har vi en enkelt der falder fra, og vi ankommer derfor kun 5. Vi bliver mødt af en utrolig uhøflig tjener der ikke byder os velkommen, men i stedet skælder os ud fordi vi ikke har ringet og sagt vi kun kommer 5 (da de åbenbart har meeeeget travlt, så derfor skal de kende det præcise antal). Tjeneren var en mand i slut 30'erne med rød/brunt hår såvidt jeg husker.
Vi bliver så sat ved vores 6-mands bord af samme tjener, men efter to minutter kommer han hen til os og fortæller at vi skal flyttes os hen på et 4-mand bord hvor de har dækket op til en ekstra for enden. Der er derfor knapt plads til vores mad da vi får den.
Egentlig fair nok at de flytter os til et mindre bord når nu de har travlt, men der står 3 borde på hver side af vores som var tomme (og forblev det imens vi var på restauranten), så helt travlt kan de ikke have haft.
Lige som man tror at service ikke kunne blive dårligere fra tjeneren, så ankommer der fem mennesker et par minutter efter at vi er blevet flyttet. Dem placerer han så ved det 6-mands bord som vi lige er blevet flyttet fra, fordi vi kun var fem. At man kan tillade sig det er min en GÅDE.
Alt i alt en forfærdelig oplevelse med den tjener, som jeg kun beskriver fordi de andre tjenere vi talte med var rigtig søde.
Desværre kan et dårligt æble blandt mange gode æbler ødelægge oplevelsen, og jeg kommer derfor IKKE tilbage til Ciao Ciao igen. Øv Øv.

14. januar 2023

Utrolig hyggeligt sted

Utrolig hyggeligt sted, med virkelig god helt rigtig Italiensk mad. Det var tydeligt de fleste gæster er lokale. Så trods en god betjening, ville lidt mere nærvær til vores bord, have givet den 5. stjerne.
(Den hvide Amerone, er fra Strandsøgård i Råbylille på Møn)☺

9. oktober 2021

Gode pizzaer og meget venlig service

Gode pizzaer og meget venlig service. Jeg bliver tit bedt om at tage deres velsmagende Margerita pizza med til min gamle mor som ikke selv kan gå ud. Og desværre kan pizzaerne ikke bringes ud, men betjeningen er rigtig fin i butikken og der er ingen problemer med at få skiftet ingredienser ud hvis man fx ønsker vegetarisk eller vegansk udgave. Lækre tynde, sprøde bunde og betjening med et smil. Og ikke mindst: man får det man bestiller! Der er desværre mange pizzariaer der glemmer ting og fx kommer noget forkert på, men ikke her. Alle gange jeg har købt hos ciao ciao har det været rigtigt.

6. februar 2021

Er dette din virksomhed?