CHUN Anmeldelser

4,4

Ik volg Chun al een jaar op Tiktok vanwege haar leuke persoonlijkheid en ze werd nog geliefder toen ik zag dat ze zoveel moeite deed voor hijabis om allerlei soorten mogelijkheden te bieden. Ik zat al... Se mere

Order. mijn order leek zoek te zijn doordat hij de voorgemelde status bleef houden. Direct contact opgenomen met de klantenservice en kreeg vervolgens heel snel een antwoord dat ze het onderzoek zo... Se mere

Echt super leuk bedrijfje. Je verzending wordt heel snel al verzonden, volgende dag direct in huis in een leuke verpakking! Ze laat op haar socials duidelijk de kleding zien en gaat in op vragen van... Se mere

Helaas de gehele bestelling moeten retourneren. Via DHL een retourlabel aangemaakt en meerdere keren nagekeken of ik het juiste adres had ingevuld. Pakket verstuurd, maar helaas na een aantal... Se mere

1. Dametøjsbutik

Dames kleding

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

Bestelling van Marcella

Hoii, ik heb hier een topje besteld. Het was snel binnen en zat heel mooi ik kijk ook altijd naar de tiktoks en gunde die meid gewoon alles, echt zo’n lieve meid lijkt ze me! Top bedrijfje!

Hele mooie broeken.

Hele mooie broeken. Ik zocht een broek die over mijn schoenen valt. Dat is lastig te vinden als je lang bent. En die hebben ze hier. Leuk verpakt werd het bezorgd.

25. august 2023

perfect!

De broek was perfect! Echt me nieuwe favoriete broek hij zat lekker het was snelle verzending en alles was heel leuk ingepakt!

Leuke kleding!!

De kleding is heel leuk en van goede kwaliteit. Het pakketje werd ook de volgende dag bezorgd, dus helemaal perfect!

22. august 2023

Gewoon perfect!!

Ik heb 2 keer besteld en tot 2 keer toe geweldig! Het komt de volgende dag al aan, het zit perfect en ook nog goede kwaliteit! Ik had na 2 jaar zoeken hier eindelijk de perfecte broek gevonden voor mij lengte. Ik heb er toen maar gelijk nog 2 besteld en wederom weer perfect!

Super goed!!

Chun is een super lieve, spontane meid! Reageerd snel op berichten, en is erg klantvriendelijk!! De levering was ook erg snel, het toegestuurde kledingstuk is van goede kwaliteit! Kortom, chuncloting is zeker aan te raden! Goede kwaliteit kleding, voor een goede prijs! En daarbij nog eens een lieve, leuke verkoopster!!

29. juli 2023

Hi Myrthe! 💕

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze lieve review, waardeer ik enorm! Veel plezier met het dragen van je item.

CHUN✨

Ik ben zo blij met jouw kleren zitten…

Ik ben zo blij met jouw kleren zitten ook heel lekker en ik ben zo blij dat het goedkoper dank je wel ❤️😘

24. juli 2023

Hi lieve Zeynep!

Bedankt voor je lieve review, we zien je graag snel terug om je weer te laten slayen! 💓

CHUN✨

Het is een overzichtelijke website met…

Het is een overzichtelijke website met duidelijke foto’s. Het is snel geleverd en ik ben heel blij met mijn bestelling! Super goede ervaring:)

28. juli 2023

Hi Siera! 💕

Wat fijn om te lezen dat je! Bedankt voor je positieve review.

Leuk! Valt groter

Heb nu al 2 keer besteld en alles is echt top! Eerste keer een playsuit besteld maar helaas moeten terug sturen want heb hier een te lang bovenlijf voor. Gaby top cropped echt super leuk! Heb wel een maatje kleiner genomen door de stretch. En de Noor jeans besteld in mijn normale maat. Alleen loopt deze heel erg uit dus raad aan een maatje kleiner te nemen. Nu de tweede keer de Nova set besteld. Mooi setje. Heb de nieuwe zwarte jeans besteld en deze keer een maatje kleiner. Zit wat strak maar loopt nog uit. Al met al super producten. Ook erg lief meisje!

4. august 2023

Tevreden

Snelle verzending en tot nu toe wel goeie kwaliteit, maar op het gebied van klantenservice kan wel verbetered worden. Zoals als je een vraag stelt via instagram krijg je wel snel reactie, maar op de email weer niet. En soms zijn de antwoorden niet volledig helder.

25. juni 2023

Hi 💗

Excuus dat je het zo hebt ervaren.
We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op emails en instagram, hoewel instagram officieel niet ons klantenservice is.
Mocht je vraag niet helemaal duidelijk zijn, aarzel niet om ons weer contact op te nemen.

CHUN💗