Ik volg Chun al een jaar op Tiktok vanwege haar leuke persoonlijkheid en ze werd nog geliefder toen ik zag dat ze zoveel moeite deed voor hijabis om allerlei soorten mogelijkheden te bieden. Ik zat al... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Order. mijn order leek zoek te zijn doordat hij de voorgemelde status bleef houden. Direct contact opgenomen met de klantenservice en kreeg vervolgens heel snel een antwoord dat ze het onderzoek zo... Se mere
Virksomheden har svaret
Echt super leuk bedrijfje. Je verzending wordt heel snel al verzonden, volgende dag direct in huis in een leuke verpakking! Ze laat op haar socials duidelijk de kleding zien en gaat in op vragen van... Se mere
Helaas de gehele bestelling moeten retourneren. Via DHL een retourlabel aangemaakt en meerdere keren nagekeken of ik het juiste adres had ingevuld. Pakket verstuurd, maar helaas na een aantal... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dames kleding
Kontaktoplysninger
Sacharovstraat 6, 7575EA, Oldenzaal, Holland
- info@chunclothing.nl
- chunclothing.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
CHUN op chunclothing.nl biedt een…
CHUN op chunclothing.nl biedt een topservice met goede communicatie en vriendelijke bediening. De items zijn erg leuk, al kan het contact soms wat traag zijn. Al met al een aanrader! ⭐⭐⭐⭐
Hele fijne broek gekocht
Hele fijne broek gekocht! Echt super dat ze Tall en Petite hebben. Zit heel fijn, gelijk nog 1 besteld
Super blij mee!
Ik was super benieuwd naar de petite broeken omdat ik altijd moeite heb met het vinden van leuke broeken. Vaak vallen de broeken niet mooi omdat ik niet zo groot ben.
Voor het eerst een broek besteld, en ben er zo onwijs blij mee. De broek zit perfect, en de kwaliteit is top. Ik ga zeker vaker bestellen!
Daarnaast was de levering ook top!
Mijn pakketje kwam binnen 24 uur…
Mijn pakketje kwam binnen 24 uur binnen. Goede kwaliteit en net als op de foto’s. Helemaal tevreden!
slechte service
Ik had de sana set gekocht bij chunclothing, toen ik aangaf dat ik niet tevreden was over de kwaliteit omdat er allemaal lussen in het pak kwamen, kreeg ik een tegoed bon aangeboden van 10,- op de volgende bestelling... wat een waardeloze oplossing ik had graag me geld terug gehad, dit heb ik ook aangegeven alleen reageren ze niet meer op mails!!!

heel goed
suuper blij met de tall collectie, alles is ook echt tall, vriendelijke klantenservice, goeie kwaliteit, snelle bezorging!

Het was goed
Geweldige broeken en snelle levering
Meerdere keren broeken besteld, alle broeken zitten geweldig! Ook werden alle bestellingen snel geleverd.
Verzend- en retourkosten op jouw naam
Beetje jammer dat als je je gehele bestelling retour stuurt, dat je dan voor beide de originele verzendkosten en retourkosten moet betalen. Ben nu €12,90 daarvoor kwijt zonder product.
Ik was erg sceptisch over de witte…
Ik was erg sceptisch over de witte linnen broek, toch een kans gegeven en mega tevreden! Aanrader!!
Tall pantalon slechte naden
Normaal altijd goede broeken voor lange dames. Ik heb nu alleen de tall pantalon gehaald ik heb hem nu twee maandjes ongeveer, alle naden gaan kapot dus heb allemaal gaten bij de naden van mijn pantalon. Erg jammer. Helaas ook niet meer retourbaar.
Perfect gegaan
Oplichting
Slechte contact, geen reactie, reageren niet op mails, krijg mijn geld niet terug ook zouden miin pakket retour sturen die heb ik nooit meer ontvangen. Meerdere keren proberen contact op te nemen maar geen reactie. Zelfs op tiktok verwijderd ze bepaalde comments en geeft ze weer geen reactie.
OMGG
Omg, ik schrijf nooit reviews maar jullie hebben het echt verdiend!
De abayas die ik heb gekocht zijn in het echt zelfs mooier dan op de foto en de kwaliteit is ook ZOOO goed. Meestal als ik kleding koop ben ik vaak teleurgesteld, omdat iets van die kleding me toch niet bevalt maar jullie hebben het zo goed gedaan, ik heb niks om over te klagen! Ik hoop dat jullie meer mooie en vergelijkbare abayas zullen blijven verkopen. (Abayas die ik heb gekocht: Amina dress dark green en Amina dress petrol.)
ps. Ik hoop dat de abayas die jullie een Klein tijdje geleden uit het assortiment hebben gehaald, terug zullen brengen:)
Slechte/geen klantenservice
Ik had hoge verwachtingen van de kleding, maar doordat de klantenservice zo slecht is ben ik helaas niet eens meer blij met de items. Erg jammer. Heel onbehulpzaam, onduidelijk en je wordt genegeerd.

Snelle en keurige levering
Super ervaring! 😍
Echt een super bedrijf! Heb al een paar keer besteld in korte tijd en het was mega snel binnen en goede kwaliteit. Heb een paar kleuren van de square tank top en die zitten echt super mooi! Ben daar erg tevreden over. Heb ook de petite skinny jeans 677 denim besteld. Zit echt super fijn en mooi door de vele stretch die erin zit. Heb meestal met dat soort broeken maat XL en pas makkelijk in een L van deze broek. De lengte is ook top! Ben zelf 1.64 en de lengte is echt perfect. 😍

Tevreden!💗
Er waren producten kapot, ze heeft een goeie oplossing gegeven en heb daarmee iets anders besteld op de site en ben er erg tevreden mee