Chrono24 Anmeldelser 9.982

4,8

1. Shopping og mode

Buy new & pre-owned watches on Chrono24 & sell them globally. More than 323,077 brand-name watches from Rolex, Breitling, Omega, etc., at competitive prices

4,8

10 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

FUP, FIDUSER OG SVINDEL !!!

Jeg lavede en aftale med sælger (ur-forhandler i Tyskland) til en fast pris på eu 17.500,- og overførte beløbet til Chrono24 med omkostninger til banker betalt af mig....og fik herefter en besked fra Chrono24 at der manglede kr. 3.950,- !!!!
FUP, FIDUSER OG SVINDEL!
Kæmper nu for at få pengene retur.
Svar på deres forklaring er forkert, jeg lavede en aftale i euro og betalte i eu, da det er en mulighed jf deres hjemmeside, men så gik Chrono24 glip af kr. 4.000,- i valutakurs forskel på hvad jeg købte til i min bank og den valutakurs de bruger, derfor fastholder jeg min anmeldelse.

24. september 2024
Chrono24-logo

Besvarelse fra Chrono24

Dear Mr Søren,

thank you for your message.

During the purchase, you are explicitly asked to transfer the money in your own currency (In this case Danish crown).

Since you transferred the money in Euros, we received a deficit due to the exchange rate.

The exchange rate used by our payment service provider is up to 2.5% above the rate set by the European Central Bank (ECB). This difference includes standard exchange fees as well as the costs associated with transferring money.

We completely understand that you decided not to purchase a watch due to these costs.

Please note that we still offered to cover half of this deficit, but the proposal was rejected.

We hope, however, that this event has not affected your future purchases on Chrono24.

Thank you for your understanding.

Kind regards,

Your Chrono24 Team

Chrono24 er utroværdige - stol ikke på dem.

Havde købt et ur til lige under 400.000 kr fra en privat sælger. Inden uret blev leveret, opdagede jeg - gennem en ekspert - at skiven var et servicedial, hvilket ikke var oplyst i annoncen. Jeg havde betalt.

Chrono24 ville ikke returnere min betaling, hvilket var problematisk eftersom jeg jo heller ikke havde noget ur... Deres customerservice spillede dumme, løj og levede ikke op til det de lovede.

De endte med, at jeg tog fat i min bank/mastercard, som råt og brutalt sikrede pengene.

Tro ikke på chrono24s løfter og sikkerhed. Det findes ikke.

5. november 2022
Chrono24-logo

Besvarelse fra Chrono24

Dear Jesper,

Thank you for your message.

Your contractual partner is the dealer or private seller. If you decide to pay through Chrono24, the terms of sale will be explained to you over the course of the purchase process.

This being the case, you should contact the dealer or private seller directly with any questions before purchasing and making the payment to ensure a successful transaction. However, if any problems arise, we are happy to help.

You can find further information here: https://www.chrono24.com/info/faqs.htm

You can also reach us by telephone, Monday to Friday between 9:00 a.m. and 6:00 p.m. CET.

Thank you in advance.

Kind regards,
Your Chrono24 team

Vis anmeldelser på alle sprog. (9.982 anmeldelser)