Chrimacykler Anmeldelser 16

4,3

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har lige hentet min nye MTB hos Crima…

Har lige hentet min nye MTB hos Crima Cykler som er den fjerde jeg køber hos Kurt og hans team og det har atter engang været en super god oplevelse. Hele vejen igennem har der været professionel rådgivning så jeg fik mest muligt værdi ud af mit køb og sådan har det været alle fire gange, Havde 3 gamle cykler som jeg gerne ville af med og ingen problemer der, det fandt vi hurtigt en god pris på samt en kniv skarp pris på den nye så jeg er super godt tilfreds med vores handel. Skal også udtrykke min tilfredshed med de mekanikere som er på værkstedet, den nye cykel var sat perfekt op til mig så den første tur i skoven kunne køres uden videre justeringer af cyklen, så tak til jer også.

24. oktober 2025

Min lille røde trehjulede elscooter var…

Min lille røde trehjulede elscooter var blevet lidt træt i batterierne så jeg kontaktede Chrimacykler og de hentede scooteren i mandags og de har allerede efter to dage leveret den tilbage.
Scooteren kører som en drøm og jeg er super tilfreds med jeres arbejde.
Tak for god service og god behandling.

11. december 2024

Hej Majbritt
Tak for den fine anmeldelse.
god jul til dig og din familie
M.v.h.. Kurt K Mortensen

Jeg købte min Ridley Kanzo Fast til en…

Jeg købte min Ridley Kanzo Fast til en skarp pris. Levering og service levede fuldt ud op til forventninger. Har siden handlet hos Chrima altid med samme tilfredshed.

13. juni 2024

Hej Lasse
Tak for den fine anmeldelse , der er ikke noget som en glad og tilfreds kunde.
god dag til dig
Mvh Kurt Mortensen

Vanvittig pris Chrima Viborg

Fuldstændig forrykt at bondefange en ældre dame, ved at ta 700 kr for at hente hendes el scooter, der iøvrigt kun skulle ha en ny slange. Hun bor 200 meter fra chrima, og nævnte IKKE noget om at leveringen blev så dyr.
Efter en kort samtale med dem, hvor jeg forsøgte at forklare hvad god service er, sagde chrima, at det var prisen.
Så mit råd er, find endelig en forhandler, hvor god skik og service er en selvfølge.
Har aldrig før oplevet så dårlig behandling fra et værksted.
1250 kr blev det for en ny slange....
Skal siges at jeg skriver dette på min mors vegne, som bor på plejecenter, nævnte det for personalet, og de var som vi pænt chokeret over chrimas behandling af kunder.

19. november 2024

Hej Rene
Vi tager 280,00 kr. excl moms pr vej for afhentning og dette informerede vi din mor om da hun ringede, vi sender en chauffør det tager 10-15 min pr vej og vi har en varevogn med lift så dette er bestemt ikke forrykt. Mvh. Kurt Mortensen

jeg er i chok):

jeg er i chok):

ærligt talt er jeg i chok, efter mange dårlige oplevelser med cykel forretninger er det her den værste. jeg forventer at min cykel er i top stand, så når jeg finder ud af at den ikke dur efter engangsbrug skuffer det mig. ærligt talt er det for ringe. ik okay, sur smiley med fingeren ned af. hilsen villum:(

15. august 2022

Besvarelse fra Chrimacykler

Hej Villum Det lyder mystisk da jeg ikke kan finde dig i vores system, men jeg synes du skal kigge forbi så vi kan løse problemet hvis det er os der har repareret den

På trods af flere forsøg kan de ikke…

På trods af flere forsøg kan de ikke justere min datters gear. Selvom det er ny cykel som de har solgt. Oplevet at de opkræver betaling for forkert reparation, så vær vågen ! Og de giver ingen undskyldning, virker som om at kunderne er til gene.

28. oktober 2021

Besvarelse fra Chrimacykler

Hej Karsten, jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det lyder som om der er sket en misforståelse, idet der ikke har været ordnet noget ved gearene på reparationen du har hentet i dag, hvor vi har lavet et dæk og slangeskift. Det er selvfølgelig ærgerligt hvis der er sket en miskommunikation om at dette skulle være lavet, men du er ikke blevet opkrævet for noget arbejde på gearene på cyklen.

At vi kommer til at køre en forkert cykel gennem systemet da du skal betale er selvfølgelig også ærgerligt, men fejlen blev heldigvis rettet hurtigt og vi er kun mennesker, så den slags fejl kan desværre opstå. M.v.h.. Kurt K Mortensen

Tak for en rigtig god oplevelse

Tak for en rigtig god oplevelse ifbm. køb Ridley landevejsracer. I havde flere muligheder for at sælge den, men I brugte som I selv udtrykte det.. “Tillid som valuta” og ventede over en måned, før jeg havde tid til at tage turen fra Sjælland til Viborg... Tak..!!

16. december 2020

Hej Casper
Jeg håber du bliver glad for din cykel. Den er super fed og helt sikkert en ener.
Glædelig jul og godt nytår
MVH Søren

mangel på ekspertise hos chrima cykler på Mark stigs vej i Viborg

efter at have haft scooter hos Chrima cykler i viborg er jeg skuffet,, ca 6000 kr har jeg betalt i år for at skulle være kørende ,, den stod så næsten 14 dage hos dem uden de så på den og jeg sagde til dem jeg ikke havde muligheder for at komme ud og handle uden den da jeg bor på landet uden busser.det var de så ligeglade med fortalte de. desuden har jeg haft en anden til at reparere nu og han fortalte det var oliepumpen der var defekt, det har medført at stempel og cylinder havde taget skade og nu er udskiftet ,, det var virkelig tiltrængt så efter 6000 kr hos chrima kunne den stadig ikke køre ,, 1500 kr hos en ven så kører den fremragende,, det er da tankevækkende////

9. august 2020

Hej Lisbeth.

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi forsøger altid at forventningsafstemme på pris og leveringstid.
Jeg har forsøgt at finde din sag i vores system. Desværre kan jeg ikke få dine oplyste data til at stemme med vores lagrede. Hverken hvad angår pris eller den tid du oplyser reparationen har været indleveret. Kom gerne forbi, så vi kan få styr på det.
Hvad angår prissammenligninger, så anvender vi, i videst mulighed, originale reservedele. De har altid en kvalitet vi kan stå indenfor. Jeg formoder desuden, at det er et autoriseret værksted du lader stå som sammenligning i prisforskellen, indeholdende arbejdsløn.

MVH Søren, Chrima Cykler

Virkelig god service.

Virkelig god service, kompetent personale og masser af jysk humor.
Matchede prisen på konkurrenten og havde varen dagen efter.
Igen, INTET at klage over.

26. maj 2020

Besvarelse fra Chrimacykler

Mange tak for de positive ord, Frederik! Vi prøver at tage altid med et smil, så går tingene lidt sjovere jo. Det gør os rigtigt glade, at du havde en god oplevelse.
Kontakt os endelig en anden gang, hvis du har spørgsmål om noget som helst cykelrelateret!
Mvh
Christoffer
Chrima Cykler

God service på køb af min Merida…

God service på køb af min Merida Scultura racer cykel online. Jeg havde ledt efter en bestemt cykel og stødte tilfældigvis på Chrima. Jeg kendte ikke siden, men oplevede hurtig levering samt god service i forbindelse med mit køb.

Havde en del spørgsmål ift. selve cyklen samt service, som hurtigt blev fulgt op på via. tlf.
Tak for handlen!

19. maj 2020

Hej Mads!

Tak for muligheden for at finde den rigtige cykel til dig! Der er ikke noget, der gør os gladere, end når vores kunder er begejstrede for produktet, så vi svarer selvfølgelig gerne på alle spørgsmål der end skulle være :-) Så jeg takker også for alle telefonsamtalerne :-)
Tøv ikke med at kontakte os en anden gang!

Mvh
Christoffer