Chōmi Anmeldelser

4,6

Een van de weinige gezonde voedingen waar mijn kat Cherie van eet. Ook Layl vind het niet te versmaden. Toen ik eens een variant had besteld die niet meer bleek te bestaan, nam iemand van de k... Se mere

Ik heb diverse hondensnacks besteld omdat ze 100% natuurlijk zijn, en mijn herder Max is er helemaal weg van. De bestelling kwam binnen in een prachtige doos, dus die hebben we samen uitgepakt. D... Se mere

Alle snacks waren meteen 100% goedgekeurd en ook de veggie worst werd goed onthaald, zelfs door onze kieskeurige senior die sindskort geen vlees meer mag. Alleen spijtig dat de brokken geen optie zijn... Se mere

Via vrienden hoorde ik de goede ervaring en dat hun katten zowel de de brokken en het natvoer van Chomi heerlijk vinden. Wij hebben zelf ook 2 katten dus hebben eerst de brokken geprobeerd. Dat beviel... Se mere

1. Butik med kæledyrsudstyr

Om Chōmi

🌿🐾 Chōmi staat voor balans
In de natuur staat alles met elkaar in verbinding, en een onderlinge balans is hierbij essentieel. Hetzelfde geldt voor jouw huisdier. Chōmi helpt je deze balans te bereiken met gezonde voeding met natuurlijke ingrediënten.

🌱 100% natuurlijk
Er gaat niets boven de kracht van natuurlijke voeding. Chōmi staat voor puur, vers en onbewerkt voer.

🚫🌾 Graan- en glutenvrij
Goed verteerbaar en lief voor de buik van jouw huisdier. Het voer van Chōmi bevat geen vullers zoals maïs en tarwe. Jouw trouwe viervoeter krijgt meer voedingsstoffen binnen en hoeft minder te eten voor een voldaan gevoel.

🚫🤧Bye-Bye allergieën
Chōmi voeding bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, wat het risico op allergische reacties aanzienlijk vermindert.

🥩 Bevat écht vers vlees
Vers vlees is gemakkelijker te verteren voor honden en kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering en minder kans op maagproblemen.

Ons voedsel bestaat onder andere uit:
🍖 Écht vers vlees en vis
🥦 Groente & fruit
🌈 Vitamines & mineralen

Onze pluspunten:
❄️ Ons vlees is niet ingevroren
🌾 Graanvrij
🦠 Stimuleert een gezonde werking van de darmen
🐾 Positief effect op huid en vacht
🌸 Vermindert geur van ontlasting

Chōmi, waar natuurlijke lekkernijen samenkomen voor jouw gelukkige huisdier! 🐕🌟

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

97 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Blije honden

Onze honden (3stuks) vinden het geweldig! En het allerbelangrijkste mijn kleine meisje spuugt ook niet meer. Dank jullie wel voor het meedenken en het goede advies. echt TOP!! Vr grt Caroline Brand

3. september 2025

Verteerbaarheid

Een van mijn katten heeft grote problemen met haar darmen. Ook het dieetvoer van de dierenarts is niet aan haar besteed. Dit voer, de kip variatie, doet haar goed. In plaats van vier, vijf keer gebruikt ze de bak nog maar een of twee keer. En bovendien stinkt het minder.
Goed product dus.

18. august 2025

Ontzettende sympathieke service met…

Ontzettende sympathieke service met uitstekende raad en tips! Dan de brokken!….! Ik heb in eerste instantie zijn oude brokken met de Chomi brokken gemengd maar de hond haalde de Chomi brokken er zo uit en liet de rest liggen! 😂 Dus erg tevreden ook qua prijs in vergelijking met soortgelijke (natuurlijke) brokken !

7. august 2025

Tevreden Klant

Eindelijk brokken die onze Labradoodle lekker vindt! Tweede bestelling nu ook kluiven erbij. Pakket komt keurig verpakt aan. Zeer tevreden.

27. juli 2025

Ben overgestapt omdat ik geschrokken…

Ben overgestapt omdat ik geschrokken was wat mijn 3 honden als voer kregen.
Je kan het bestellen bij de dierenartsen die ook je adviseren om het te geven!
Na aanleiding van het artikel in de Telegraaf ben ik overgestapt. Ik heb ook telefonisch een goed advies gekregen. Sinds mijn honden dit voer krijgen zie ik dat mijn honden
actiever zijn, en minder de grote boodschap hoeven te doen. Dat andere voer bleek meer graan dan gezonde voeding te bevatten.
Vind het echt wel een punt, aangezien dat andere voer ook prijzig was!
Maar gelukkig gaat het nu goed en ze vinden de brokken en nat voer heerlijk.

8. juli 2025
Chōmi-logo

Besvarelse fra Chōmi

Hartelijk dank voor de goede recensie. Hier doen we het voor en geeft ons ook kracht om door te gaan om alleen maar het beste te maken voor onze viervoeters.