1. Håndværkschokolade
  2. Gavebutik

Bij Chocoladegift vind je heerlijke handgemaakte bonbons, perfect om jezelf te verwennen of als cadeau te geven. Stel zelf je doosje samen en wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering. Ontdek de smaakvolle wereld van chocolade bij Chocoladegift!

4,1

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Goede heldere service en mooi cadeau…

Goede heldere service en mooi cadeau voor een van onze zakelijke relaties. Fijn dat het al de volgende dag bezorgd kon worden, dankzij het persoonlijk contact en de koerier service. Enthousiaste reactie ontvangen van onze relatie na ontvangst van de mooie chocolade box.

2. december 2025

Verkeerde smaken geleverd

Wij hadden zelf een doos samengesteld met de smaken waarvan we zeker wisten dat we die lekker zouden vinden, aangevuld met 4 à 5 probeersels, meer voor de grap omdat die smaken zulke absurde namen hadden dat we dachten dat kan niet lekker zijn dat moeten we proeven. De bestelling kwam keurig op tijd binnen, maar bij het openen van de doos bleek helaas dat er niet in zat wat we hadden uitgekozen. Er ontbraken smaken, en deze waren opgevuld met onze ‘probeer’-smaken.

Daardoor zaten we opgescheept met bonbons die niet te eten waren. Zo zaten er bijvoorbeeld meerdere stuks Kalamansi 5 Spices, Rozemarijn-Ananas en Roze Peper-Kers in – smaken die werkelijk niet te doen zijn. Tegelijkertijd misten we juist de klassieke Hazelnootpraline en de Banaan-Pinda, die we bewust hadden gekozen.

Heel jammer, want het idee van zelf samenstellen sprak ons erg aan, maar als de bestelling niet klopt en er vervelende smaken worden toegevoegd in plaats van de gekozen favorieten, is dat een flinke teleurstelling.

31. juli 2025

Bijzonder lekkere bonbons

Bijzonder lekkere bonbons! Bedankt ook voor de mooie verpakking! het was een prachtig cadeautje. Bovendien was de service uitstekend. We kregen netjes bericht dat ze tijdens warme dagen geen bonbons versturen om te voorkomen dat ze smelten. Nogmaals dank, we gaan zeker vaker bestellen!

14. august 2025

Top!

Snelle levering, duidelijke site, mooi ingepakt en natuurlijk super lekker!😋

18. august 2025

Heerlijke chocolade

Heerlijke chocolade! De bars zijn echt goed gevuld en rijk van smaak. de bonbons zijn super lekker en er zijn veel smaken. bestelling kwam snel aan en was goed ingepakt

29. november 2024

Service

Mijn pakket zoek geraakt per post. Mail gestuurd waar mijn pakket bleef. Meteen in behandeling genomen door aardige medewerker, en twee dagen later alsnog mijn bestelling ontvangen. Wat een snelle/goede service!!

28. januar 2025

Mooie bonbons, schitterend verpakt en uitmuntende smaken

De bonbons heb ik als kerstattentie cadeau gedaan aan een aantal voor mij belangrijke relaties. De bonbons zijn schitterend vormgegeven, mooi verpakt en de smaken zijn origineel en erg smaakvol.

Ondanks de drukte voor de kerstperiode ben ik erg snel, netjes en vriendelijk geholpen. Er is meegedacht met het ontwerp van mijn kaartje en dit ook op korte termijn goed geregeld. Ik ben erg blij met chocoladegift.nl.

Bedankt Esmee voor de fijne service!

23. december 2024

Super!

Heb een doosje besteld voor de kerstdagen, super leuke designs en snel geleverd. Echt een aanrader!

21. december 2024