Pakken kom efter 4 dage, hvilket er hurtigt når den kommer fra Sverige, tøjet havde en okay kvalitet og levede op til størrelserne.

Passe kjapp levering. God kvalitet på produktene

Kan ikke anbefales. Dårlig service, lang leveringstid, tøjet er ringe kvalitet og ALT for småt (næsten som Kina str.) bedere, billigere og pænere tøj kan købes hjem fra wish

Har oplevet sorte pletter på en hvid bluse som jeg købte hos dem og har prøvet at kontakte dem på mail. Skrev til dem for over 14 dage siden og stadig intet svar. Jeg havde ellers forventet at re... Se mere

1. Events og underholdning

Om CHIQUELLE.COM

Chiquelle.com (Chiquelle AB - Org. 556889-8992) is a Swedish brand selling clothes, bags and accessories for young and fashionable women. Chiquelle started in Sweden (Stockholm) and Europe in 2012 and directly expanded to United States and countries worldwide as well. Today we are proud of being one of the fastest growing online fashion stores in Sweden and the Nordic countries and we ship to more than 70 countries worldwide. Chiquelle's Headquarters in Stockholm is: ''a luxury fashion world behind the scene's''.

Our goal is to inspire women/girls with offering the latest trends and unique products.

During daily updates on Instagram we engage and inspire our customers, which nowadays have become our fans. A reason why our customers become to be fans is our highly focus on Customer Service. Our goal, every day to every customer, is that all people should left the conversation with a smile. We are working on daily basis to offer an excellent Customer Service in email, chat and our social media channels.

We are proud to tell you that Chiquelle is a six-times awards-winner and won the biggest International E-commerce Award in Barcelona as well (June 2017). Furthermore we won ”Newcomer of the Year” and ”Mobile experience of the Year” at Jetshop Awards 2015 and ”The rising star” at the international ecommerce event Nordic Commerce Summit 2015. In 2017 we won two more awards: ’E-commerce Store of the Year’' and ‘'Design of The Year’’ at SEBC, Scandinavia's biggest e-commerce event.

“Chiquelle.com is an online shopping destination that you need to bookmark and visit again and again.”

2,7

Under middel

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

DÅRLIGSTE SERVICE JEG NOGENSINDE HAR OPLEVET!!!

DÅRLIGSTE SERVICE NOGENSINDE!!!!!!!!!!!!
Ikke engang 1 stjerne værd!!!!
Jeg bestilte tøj for over 2000kr og skulle alligevel betale for fragt til 49kr, fred værd med det. Da tøjet kommer og jeg har prøvet det, synes jeg ikke det passer mig. Jeg læser så returneringssedlen og finder ud af at jeg også skal betale 49kr for at refundere det, det kan jeg så også godt leve med. Efter jeg har ventet i godt og vel 3 uger skriver jeg til dem hvor mine penge bliver af, da der netop står 10-14 dage på at få sine penge refunderet på deres hjemmeside. De svarer så at der er to af de stykker tøj jeg har refunderet som der er pletter på. Det skal altså lige siges at jeg prøvede alt tøjet en enkelt gang, og havde det på ufattelig kort da jeg hurtigt fandt ud af det ikke sad godt på mig. Jeg ligger det med det samme tilbage i poserne efterfølgende. Efter mange mails frem og tilbage hvor jeg forklarer dybdegående at det på ingen måde kan have været mig der har påført pletterne giver jeg op. Jeg står nu og har betalt 49kr for fragt begge veje og 480kr for to stykker tøj som for det første ikke passer mig og for det andet som har pletter jeg umuligt kunne have påført. Disse pletter er mørke. Den ene sidder endda indvendigt på blusen og den anden i bunden af kjolen. Jeg tjekkede alt tøjet godt igennem både før og efter jeg prøvet det. Det er decideret bedrageri og jeg føler mig så snydt! Og først nu læser jeg alle de tonsvis af andre dårlige anmeldelser og nøj hvor føler man sig dum! Håber der er nogle der er klogere og aldrig nogensinde kommer i nærheden af den hjemmeside!

4. november 2019

HOLD JER VÆK!!!

Denne hjemmeside fortjener ikke engang 1 stjerne. Servicen og behandlingen er under AL kritik og vil ALDRIG anbefale denne hjemmeside. Den ser troværdig ud, men hold jer væk!!!!!! Det er det værste, jeg længe har været udsat for.
For det første tager de 49 kr. for forsendelse og 49 kr. for retur. Det er hvad, det er.
Men de yder elendig service og prøver at snyde.
Jeg bestilte over to omgange i april måned og sendte retur, og forventede at få mine penge retur efter 10-14 dage som de reklamerer med på deres hjemmeside.
Efter 14 dage og ingen penge tog jeg kontakt til dem og fortalte min situation. De kom med dårlige undskyldninger - der var ferie, de havde travlt og jeg måtte have tålmodighed. Derudover sagde de, at deres politik var ændret til 30 dage, men dette fandt jeg mig ikke i. Efter fire måneder og tonsvis af mails til dem, hvor jeg har fået det samme svar tilbage igen og igen, har jeg fået en lille sum af mine penge retur. MEN.... Jeg har ikke fået det fulde beløb tilbage. Jeg mangler stadig en del penge og de er ikke til at få kontakt til nu. Jeg har aldrig oplevet værre kundeservice og en forretning der prøver at snyde så groft!!

17. juli 2019

Jeg sendte en vare retur d

Jeg sendte en vare retur d. 13. april. I dag d. 20. maj har jeg fået en mail om at mine penge er på vej retur. Under al kritik. Spændt på om jeg får det rigtige beløb tilbage efter at have læst de andre anmeldelser.

20. maj 2019
CHIQUELLE.COM-logo

Besvarelse fra CHIQUELLE.COM

Hej Corrina,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Självklart ska du få återbetalning för varorna du returnerat. Vi hade gärna kontaktat dig för att få veta mer men ser dessvärre att du valt att inte lämna några kontaktuppgifter i omdömet. Vänligen maila oss på customercare@chiquelle.com för vidare hjälp ❤

Vi önskar dig en fin dag,
Chiquelle.com

Har sendt vare retur for 3 uger siden…

Har sendt vare retur for 3 uger siden ikke modtaget mine penge endnu..!!!
Når man forsøger at skrive via kundeservice så kommer mail retur med fejl og kan ikke leveres ..
Er rasende!!!!
Brug ikke denne side, hvis du ikke ved om du kan passe varen.
De lever på ingen måde op til den service de beskriver de har!!! Vil ikke anbefale stedet!

6. maj 2019

Dårlig oplevelse! Lad være med at handle her!!!

Dårlig oplevelse!
Jeg bestilte 2 ens bluser, den ene kommer i en forkert farve og den anden har huller i strikket, som ikke var meningen! Normalt kan jeg sagtens se gennem fingre med menneskelig fejl, men ikke længere...
Jeg sendte varen retur iflg aftale og hørte intet, efter nogle uger kontaktede jeg firmaet som den 2. April bekræftede at de havde modtaget min returforsendelse, og at de har op til 15 dage til at tilbageføre pengene, idag den 25.april har jeg stadig ikke fået mine penge retur og det er simpelthen under al kritik! Jeg har ikke "bare" fortrudt min bestilling, jeg har modtaget defekte og forkerte varer, så firmaet burde håndtere dette hurtigt!

Efter nu 19 arbejdsdage får jeg langt om længe penge retur, MEN nu har firmaet refunderet 100kr for lidt!!?? Det er deres fejl at de sender forkert farve og deres fejl at en vare er defekt, det skal jeg som kunde ikke betale hverken fragt eller andre omkostninger for!!!! Aldrig aldrig igen!!!!!!

25. april 2019

Kommer nok aldrig til at købe derfra…

Kommer nok aldrig til at købe derfra igen!
Det tog en evighed at få min pakke når man tænker på det kun er fra sverige. Det havde jeg havde købt var ikke så pænt så jeg ville returnere det, hvilket også tog en evighed. Fik ikke nogle opdateringer og måtte skrive til dem flere gange for at høre hvad der skete. Der gik over 4 uger fra jeg sendte min pakke til jeg havde mine penge.... Vildt dårligt oplevelse!

21. april 2019

Værste sted - køb IKKE hos dem!

Jeg havde ellers forventet at reklamationsretten var til nytte i sådanne situationer, men ud fra andre anmeldelser tror jeg desværre ikke der er noget håb for dette. Det er bare ikke i orden!

Køb ikke hos dem!

19. marts 2019

Hvis vi kunne ville vi vælge 0 stjerne.

Hvis vi kunne ville vi vælge 0 stjerne.

Chiquelle er et fint sted, hvis man skal købe noget. Men ønsker man at returnere så forsvinder al for for service og hurtighed.

Vi sendte vores returpakke til dem den 30. Januar. Vi har skrevet 6 gange til deres kundeservice uden svar. Den 8 marts kommer pengene retur på vores konto. Men de har fratrukket 100 kr i returfragt i stedet for 49 kr.
Lad være med at købe hos dem.

8. marts 2019

Køber ikke fra chiquelle igen

Størrelserne på tøjet er langt fra danske standardstørrelser. Måtte sende alt retur. Der gik 6 uger før jeg modtog mine penge og de har sendt et forkert beløb tilbage. Nu svare de mig ikke og jeg mangler penge.

30. december 2018

Super fin service!

Super fin service!
Leveringstiden var som forventet, tøjet havde en god kvalitet :-) Pakken kom med returlabel og det hele, hvis det skulle blive nødvendigt, men det var det ikke.

19. december 2018

Frustrationen har ingen ende

Tøjet kan være i forfærdelig kvalitet.
De sluger dine penge og der er intet håb for at se dem igen.
Ordentlig kundeservice er ikke eksisterende.
Overholder ikke lovgivningen for fortrydelsesret.

Søg EU, 'Garantier, afbestilling og returnering' for jeres rettigheder til refundering osv. som borger i EU via EUs officielle hjemmeside.

6. november 2018

Hold jer væk

Hold jer væk! De er ikke til at få kontakt til og jeg har endnu ikke fået refunderet alle mine penge for en vare der er sendt retur.

27. februar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog (2.735 anmeldelser)