Bestilt en burger uden dressing og løg og over 30 minutter forsinket modtages en helt kold burger, totalt snasket ind i dressing og løg. Den var uspiselig og blev smidt direkte i skraldespanden. Førs... Se mere
Superpizzaer med så meget smag. Icebergsalat med kylling, bacon og karrydressing. Det var bare så lækkert. Levering til tiden. Det er ikke sidste gang vi får mad fra Chilis. Tusind tak for god madople... Se mere
Værste mad ever,koldt og en halv skive…
Værste mad ever,koldt og en halv skive tomat,tror jeg er færdig med dem
Maden var god indtil det blev næste…
Maden var god indtil det blev næste dag, og der fik jeg diarre.
Lige til skraldespanden.
Første og sidste gang vi bestiller noget fra Chilis pizza☹️
Fuldstændig ræderlig service
Fuldstændig ræderlig service, hvis jeg kunne have givet minus stjerner så havde jeg gjort det. Vi har ventet to timer på at vores ordre blev afvist, selvom vi ringede ned og de sagde at de var i gang med at lave dem.
Kan slet ikke beskrive med ord hvor ringe det er.
Super Lækker
Fiasko
Jeg ringede og bestilte pizza til levering kl.17.50. Jeg fik at vide der ville gå 45 min. hvilket er acceptabelt. Da kl. var 18.50 ringede jeg igen og fik at vide den var på vej. Kæ.19.45 ringede jeg for at afbestille. En medarbejder tog tlf. og sagde du får lige chefen, som i baggrunden siger “ jeg gider ikke at snakke med ham “. Fandens til svineri . Har aldrig oplevet noget lignende. Håber alle boykotter det pizzaria. Kunne jeg havde givet 0 stjerner havde de fået det !!!!!
Dårlig pizza
Bunden på pizzaen var så hår at den knækkede af så det bare var skorpe, ost og toppings.
Aldrig oplevet noget så slemt før
Aldrig, aldrig har jeg fået så en elendig grill kylling som jeg fik i aften. Halv størrelse, tør og nærmest uspiselig. Jeg ville skamme mig ved at tilberede sådan et måltid til gæster ☹️☹️☹️
Superpizzaer med så meget smag
Superpizzaer med så meget smag. Icebergsalat med kylling, bacon og karrydressing. Det var bare så lækkert. Levering til tiden. Det er ikke sidste gang vi får mad fra Chilis. Tusind tak for god madoplevelse.
De bruger pålægsskinke og pizzaerne er…
De bruger pålægsskinke og pizzaerne er dårlige
Skod sted og skod mad
Skod sted og skod mad
Dårlig service
Langsom levering
Inkompetente medarbejdere
Generelt bare en ærgelig oplevelse
Ville ikke engang servere det for min hund
Jeg bestilte 3 familepizzaer og blev…
Jeg bestilte 3 familepizzaer og blev lovet en ventetid på 1 time. Efter 2 timer var de stadig ikke kommet. Jeg rykkede og kunne få 65 kr I kompensation . Efter 2,5 time endte vi med at afbestille og gik et andet sted hen og fik det samme + 1,5 l gratis sodavand på 20 min. Tak men i får ikke den bedste anbefaling herfra.
Har lige spist en virkelig dårlig og…
Har lige spist en virkelig dårlig og smagsløs pizza fra Chilis. Tror det er den værste jeg har smagt. Kødet smagte dårligt, nærmest ingen tomatsauce og selv pepperonien smagte kun af salt. Ærgerligt at kvaliteten af råvarene er blevet så ringe.
Ringe pizzaer
God service, men meget ringe pizzaer… Ingen smag, dårlig kvalitet, tør bund/skorpe… Skuffende oplevelse.
Virkelig ringe oplevelse
Ventede en time på min mad. Havde bestilt en pastaret. Kvaliteten var virkelig dårlig. Det hele var skamkogt og smagsløst.
Først og fremmest har jeg besøgt stedet…
Først og fremmest har jeg besøgt stedet 2 gange i alt og det har kun været katastrofe. Deres kød er alt for kunstigt og plastic agtig. Jeg bestilte en durumrulle og modtog den efter lang ventetid. Det var slet ikke ventetiden værd, da min durum nærmest kun var fyldt med salat. Det var virkelig en elendig durum og betale så mange penge, hvor man nærmest ikke får kød i. Fuldstændig elendigg
Fin betjening men dårlig mad
Man har aldrig fået den bedste mad der oppe fra men det har været fint nok når man ikke lige gad at lave mad og det skulle gå hurtigt. Ikke den helt store fornøjelse at spise men det har været "okay".
Men i dag har jeg fået den mindste børnepizza som jeg nogle sinde har set. Jeg er klar over at det er en børnepizza men denne pizza var på størrelse med min hånd.
Kedelige pizzaer
Kendte ikke Chilis i forvejen, og blev ikke imponeret. Tror, vi finder et andet sted næste gang..
Top kvalitet og service
Vi har altid været meget glade for deres mad og ikke mindst smager deres pizzaer bare bedre end andres. kvaliteten er i top og leveringen er utrolig hurtig,