En stjerne er for meget. De skal sket ikke have nogen. Bestilte sko i april og pengene er trukket, men ingen sko. Godt nok er det kun 500 kr vi snakker om, men det er måden den hele foregår på der e... Se mere
Er så skuffet over kvaliteten på tøjet, alt er made in China, mister formen ved vask. Total lang tid fra bestilling til varene kommer. Pengene (1500,-) hævet dagen efter bestilling den 17 april 202... Se mere
Mega dårlig stil, at man ikke kan afmelde nyhedsbrev på det link, der følger med e-mailen. Man kan heller ikke kontakte deres kundeservice via det link, der er med nyhedsbrevet. :( Desuden kunne retu... Se mere
Bestilte mine varer 7/6-22 og modtog…
Bestilte mine varer 7/6-22 og modtog dem idag 29/6, så jeg er tilfreds mht leveringen ..,og varerne svarer til beskrivelsen og mine forventninger… og nu er det 2. gang, jeg bestiller derfra….og helt sikkert ikke den sidste….👍🏻💥👍🏻
En stjerne er for meget
Godt nok er det kun 500 kr vi snakker om, men det er måden den hele foregår på der er lidt skummel. Behold skoene og pengene for den sag skyld og stop med at sende flere mails.
Jer bestilte tøj d 23 maj og har endnu…
Jer bestilte tøj d 23 maj og har endnu ikke set noget af der og det er betalt
Lidt skuffende da en af kjolerne skulke bruges til et bryllup 😢😢
Light in the box samme lækkert tøj på…
Light in the box samme lækkert tøj på billeder,som ikke svare til virkelighed. De reklamere det samme tøj.
Jeg bestilte sko og en trøje
Jeg bestilte sko og en trøje. Levering er måske lidt lang ca 14 dage, men til gengæld modtog jeg virkelig flotte sko og en lækker cardigan i god kvalitet. Har du tålmodighed ang levering, så er det et rigtig fint sted at købe
Trukket penge for en ikke eksisterende kjole
Har fået trukket penge for en kjole jeg endnu ikke har modtaget. Det er nu snart en uge siden jeg bestilte. Kan bestemt ikke anbefale chiclady. De sender derudover uanede mængder af mails efterfølgende... ville give 0 stjerner..
Hold jer langt væk!
Hold jer langt væk!! Får ikke sine varer, og skriver man kan ringe til sin lokale PostNord, som så åbenbart ligger i Sverige😡😡
Kan ikke slippe for mail,ikke modtaget…
Kan ikke slippe for mail,ikke modtaget bestilt, ikke kontakte kundeservice øv
Helt tilfreds
Helt tilfreds. Super lækkert tøj. Og str. Passer perfekt. Hurtig levering. Kun ros herfra..
Meget dårlig oplevelse
Meget dårlig oplevelse. Køber en vare i str. s men den er hvad der svarer til str. Xl da jeg modtager den. Får lov at returnere varen, men skal udfylde en masse dokumenter og selv betale returporto på over 100 kr.
Pas på. Køb ikke derfra.
Kan ikke få lov at afmelde mail
Kan ikke få lov at afmelde mail, og ikke muligt at komme til deres kundeservice😡😡
slette mail fra jer
Hej Jeg gider ikke og ha mail fra jer , har prøvet mange gange uden held , så dårlig service vil ikke anbefale andre at købe hos jer . HVOR KAN JEG SLETTE MIN MAIL HENNE Hilsen Charlotte
Er helt tilfreds
Er helt tilfreds. Hurtig levering og lækker bluse fik jeg. Så længe standarden holder så køber jeg gerne der igen.
Mega dårlig stil
Desuden kunne returlabelen heller ikke bruges til returnering af varerne. Jeg måtte betale 90 kr for at sende skidtet retur.
Fik mine vare efter længe ventede i en…
Fik mine vare efter længe ventede i en måned da det kom blev jeg så skuffet da det ikke ligner det på billedet og så dårlig kvalitet gider ingen gang sende retur da jeg ikke gider bruge mere tid på dem handler aldrig mere hos dem hold jer væk fra denne side
Har lige været på post kontoret
Har lige været på post kontoret, men den retur label jeg har, kan jeg ikke sende retur, de kan ikke se hvorhen, den skal sendes til
Dårlig retur service
Jeg har nu i en uge forsøgt at komme i kontakt med firmaet da den retur label jeg har modtaget ikke kan bruges på post indleveringsstedet. Ugyldig stregkode siger de.
De bliver ved med at fremsende den samme label og sidder nu med kjoler for 700 kr som jeg ikke kan bruge og ej heller sende retur.
Så brug ikke dette firma !!!!!!
Jeg ventede på mine vare i måneder og…
Jeg ventede på mine vare i måneder og da jeg så Kunne hente Min pakke i onsdags, var kvaliteten af tøjet så ringe og matchede overhovedet ikke billederne. Desuden var forsendelsen på over 200kr. Jeg vil gerne sende retur men har problemer med komme i kontakt med dem og de registrere kun 2 dele tøj og til en helt forkert pris som er langt under salgsprisen. Desuden er den Retur label Ikke en godkendt og mangler stregkode så pakkeposten kunne ikke sende den retur. Nu sidder jeg stadig med en pakke fuld af dårligt tøj som har kostet mig mange penge og ingen returlabel. Pengene trak de med det samme.
Hvor bliver min taske af,??.
Hvor bliver min taske af,??.
Har sendt mail til jer.
Mit ordrer nr er43 47 52 61 198
Bh.Marianne Jensen.
Måske var jeg en af de heldige for jeg…
Måske var jeg en af de heldige for jeg fik mine varer, dog efter lang leveringstid.
Bikinien, var super til kvaliteten. Kjolen af noget ikke særligt åndbart stof. Trusserne ikke så flotte irl.
Men til prisen helt fint!