1. Burgerrestaurant

CHICKII burger! Det perfekte sted at forkæle dig selv. En unik kombination af grønsager og kødet, Der adskiller sig af de andre burger restauranter. Med vores specielle smagskombinationer som stegte løg og champignon på vores burgere og lækker coleslaw, sammen med vores unikke kyllingburgere med honning og BBQ-sauce og serveret med mac'n'cheese og en forfriskende mojito, vil CHICKII Burger uden tvivl være det bedste sted at nyde en fantastisk burgeroplevelse.

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg skriver for at gøre opmærksom på en…

Jeg skriver for at gøre opmærksom på en uheldig oplevelse, jeg havde hos jer i dag, hvor jeg bestilte en burger.
Da jeg begyndte at spise, opdagede jeg, at kødet i burgeren var rådt i midten. Det var en meget ubehagelig oplevelse, og jeg blev bekymret for, om det kunne have sundhedsmæssige konsekvenser. Jeg valgte derfor ikke at spise resten af måltidet. Jeg modtog mit mad med wolt, og ringer indtil restauranten og fortæller, bliver mødt med ingen forståelse og det kunne ikke gøre noget, simpelthen ikke ok. Det er små børn der arbejder derinde der ikke har styr på noget

15. februar 2026

Rigtig god oplevelse hos CHICKII…

Rigtig god oplevelse hos CHICKII Vestergaard i Aarhus. Maden var dejligt velsmagende, og fritterne var sprøde og perfekt tilberedt. Alt smagte friskt, og tilbehøret passede supergodt til maden.

Betjeningen var venlig og imødekommende, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Man føler sig virkelig velkommen.

Vi kommer helt sikkert igen for at spise mere af det lækre mad!

27. januar 2026

Fantastisk

Fantastisk
Virkelig søde medarbejdere og vildt god service! Lækker mad og drikkevare til en god pris! Det er et lille, men hyggeligt sted.
Kan helt klart anbefales!

11. april 2024

Kan man give 10 stjerner?

Kan man give 10 stjerner? Det første, jeg gjorde i går, da jeg landede i Aarhus fra Kbh, var at tage direkte ned og bestille en Smokey Burger hos Chikii. Uden tvivl den bedste burger i landet!

26. januar 2024

“Hot scream and Wauw!,,

Hot scream”: Med garanti den bedste kyllingeburger i landet! Super råvarer og tilberedt med perfektion. Denne kvalitet og smag finder du normalt kun på fjerne destinationer, eksempelvis. Dubai…👍🤗

28. juli 2023

Aarhus er heldige

Jeg har været forbi CHICKII mere end 7 gange siden de åbnede! 🤩

Deres burger, mac’n’cheese og deres wings er helt anderledes end hvad man normal smager. Det gav mig en amerikansk Vibe! Stedet er 10/10 ⭐️

Vil helt klart anbefale det her sted. Maden og servicen var perfekt.

Vi ses snart CHICKII

16. juni 2023