Krema je bila kupljena za hčerko, ki ima pikice na licih, katere so posledica suhe kože. Izdelek je pomagal mogoče na začetku, ko je začela uporabljati, sedaj po skoraj 2 mesecih uporabe pa ne več.

Kremo smo kupili v trgovini Intersparr za sina, kateri se že vrtso let sooča s težavami s kožo. Ugotovljen je bil tudi atopijski dermatitis. Po nekaj nanosih z veseljem ugotavlja, da ta krema dejansko... Se mere

Vsi izdelki so odlični in jih redno uporabljamo, prvič pa sem naročila vlažilno Chicatello. Odlična je tudi za trdo kožo na petah, kjer nam odlično zmehča kožo in "zakrije" razpoke (ki so pri ženskah... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Kosmetikforretning

🌿 Mikrobiomu prijazna kozmetika za SUHO in ATOPIČNO kožo.

4,7

Suha koža

14. oktober 2024

Easy shopping

Easy shopping, I also love the option to pay with Paypal. As for the products, I can say that they have been proven many times, they are excellent and help with problematic skin, especially atopic dermatitis.

15. januar 2024

Nasa prva izbira

Zelo hitro dobavljivo. Edina krema, ki pomaga hcerki, ko se ji pojavi suha koža. Po parih nanosih ni niti sledi o suhi in pordeli kozi. Ko ima tezave niti ne pomislimo na kakšno drugo kremo, vedno ste nasa prva izbira.

15. januar 2024

Edina pr' bajt👌

Ker uporabljam pri delu tudi rokavice, imam pozimi zelo suho, razpokano in razdraženo kožo. Preizkusil sem že zelo veliko različnih krem za roke in nobena tudi malo ni pomagala. Ko pa sem probal vašo kremo, se je rezultat poznal že pri prvem nanosu in je edina krema, ki mi sploh pomaga. Sedaj približno 2 leti od prvega nakupa vaše kreme, uporabljam samo njo in nobene druge.
Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

21. december 2023

Kakovost na prvem mestu

Prijazni, nevsiljivi, pritegnejo s primerno reklamo, izdelke izboljšujejo in so res kakovostni in odlični, saj jih uporabljam že veliko let.
Vse pohvale in le tako naprej!

21. november 2023

Quick to receive items

Quick to receive items, easy to buy and the atitude of the store is very nice. You know right away that they are very nice, concerne about customers and thoughtful

10. november 2023

Nice cream for dry hands

Nice cream for dry hands. Doesn't really help with atopic dermatitis like it says it does, but it is great to use it as supportive treatment to your medicine. The price is not the lowest but for a cream of this rank it is comparable to apothecary creams

13. november 2023