Terrible experience as a vendor with a…
Terrible experience as a vendor with a artisan registration staff, Smith family. Rude, arrogant, and unprofessional people
I bought 3 dresses there, this is terrible. I just wanted to do return, but they don't give me an address. Never buy there anything
Awful clothes, terrible material, customer service terrible, battling to get my refund, sent emails and receive the same Bull### whist avoid sending me their return address
AVOID AVOID AVOID DONT WASTE YOUR MONEY YOU HAVE BEEN WARNED. THEY WONT SEND ME THEIR ADDRESS ALL I WANT IS MY REFUND
Ordered 3 items off Instagram. Should have known better. A month and a half later only 1 item has shown up. Ordered an XL baggy sweater. What I received was a poorly made top that would possibly fit a 10 year old. SCAM.
Ordered 3 items. Looked nothing like picture. Returned items no refund no correspondence from them. Do not buy from these people
I bought a lot of items on this website. I find everything I need on this website. I like it. I'll buy something again in the future...