Cheesecakery

1. Dessertbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Cheesecakery i Vanløse fås de skønneste hjemmelavede cheesecakes - Bestil kage online ud af huset her til konkurrencedygtige priser.

Giver forkert kage bevidst

I går skulle vi holde min datters 18 års fødselsdag for den nærmeste familie. Vi havde købt og betalt en kage med hindbærmousse og der skulle stå navn på. Min ældste datter skulle hente kagen. Da hun kommer derind virker, han lettere forvirret. Hun kommer hjem og viser os en helt anden kage en den bestilte. Vi har fået en cheesecake med hindbær gelé. Jeg bliver frustreret, da sådanne ting bare skal være i orden. Ringer derind og efter 6. Forsøg tager de telefonen. Jeg giver udtryk for min frustrationer og det viser sig, at de var løbet tør for hindbærmousse istedet for at oplyse mig det, har jeg fået en hel anden kage. Jeg bliver tilbudt at vælge mellem fire andre kager. Og vi vælger en tobleronekage .... selvom vi helst ville have haft den oprindelige. Vi er heldige at noget familie kan tage den med. Da vi bor over 100km derfra. De vil have den “forkerte “ kage retur, selvom den har stået i vores køleskab, da de nok vil sælge den.... hvilket jeg ikke tror er lovligt.
Vi har bestilt to gange før uden problemer. Men den her oplevelse gør, at vi ikke bruger dem mere.

1. oktober 2022

Amatør forretning der snyder sine kunder!

Amatør forretning, der snyder deres kunder.
Hold jer for alt i verden fra CheeseCakery!!!

Den 18 august 2022 bestilte min forlovet og jeg 5 cheesecake og betalte 1750 kr. Kagerne skulle bruges til vores bryllup den 01. Oktober.

Den 04 september skriver jeg til forretningen på mail, da jeg undre mig over, at vi ikke har modtaget en ordrebekræftelse og derfor er i tvivl om bestillingen er gået igennem. Den 10 september sender jeg en mail mere, da vi ikke har fået svar på den anden - her vedhæftes udklip fra banken, hvor det tydeligt ses, at pengene er trukket på vores konto den 22 august.

Da vi heller ikke hører noget på denne, ringer vi til forretningen den 12 september. Her oplyser ejer? (der oplyses ikke navn, når telefonen tages), at deres mail ikke virker, hvilket er grunden til, at de ikke har svaret. Vi bliver oplyst, at de skal bruge et ordrenummer for at undersøge nærmere - Jeg fortæller at vi ikke har et, da vi jo aldrig har fået bekræftelsen. Ejer fortæller at han vil ringe tilbage.

Den 16 september ringer jeg tilbage. De havde glemt vores nummer og havde derfor ikke ringet igen. “Kontoret” skulle bruge nogle flere informationer, bl.a. vores ordrenummer…. Igen oplyser vi, at vi ikke har det. Jeg fortæller at pengene er trukket og sender en sms med skærmbillede fra banken. Ejer oplyser at han vil ringe tilbage..

Idag den 28 september ringer jeg til forretningen igen. Her får jeg igen undskyldningen, at de har glemt mit nummer. Fortællingen gentager sig - de skal bruge et ordrenummer for at kunne annullere ordren og tilbage betale vores penge. Ejer oplyser nu igen, at kontoret vil ringe tilbage…

Vi står nu 3 dage før vores bryllup og har måtte bruge 1800 kr hos nogle andre, da jeg simpelthen ikke tror på, at denne useriøse fusker forretning har vores kager klar.

Nu er der et meget spinkelt håb, at det såkaldte “kontor” ringer tilbage og fortæller, at de har refunderet de penge, som de nu har haft i over en måned..

28. september 2022

Total amatør forretning

Total amatør forretning! De har ikke styr på nået!

Vi bestilde 4 kager på deres hjemmeside. Og betalte med mobilpay. Vi fik derefter ingen ordre bekræftelse på bestillingen. Min kone ringede til bageriet og fik fat i egen. Han beklagede og sagde at grundet corona var de under bemandet men han ville kigge på det hurtigts muligt. Der gik så 14 dage og hun ringede igen. Han havde så glemt alt om os men ville kontakte kontoret for at få det ordnet. Og overraskende nok skete der ikke nået! vi nåde at snakke med ham 7 gange ud over mange mails og mange undskyldninger. Han ende med at sende en mail hvor der stod du har bestil 4 cheesecake og intet andet ikke hvilken nogle, ikke nået orde nr. på dagen da de skulle hentes stod han som et stort spørgsmål og kende intet til vores bestilling! Han sagde han ville lave dem med det samme og komme ud med dem. De smagte godt men det er på igen måde acceptabelt!!

3. august 2022

Cheesecake som surprise til fødselsdag = Succesfuld Surprise

Jeg havde brug for en cheesecake i anledningen af en fødselsdag og det endte med en Oreo cheesecake og jeg kan godt love for at min kammerat fik sig noget af en overraskelse, da hans søster kom hjem gik hun ind i køkkenet også ind i stuen hvor vi andre sad og med store forundrende øjne spurgte hun. Hvem har hentet den cheesecake, det ligner en fra kaffehuset. Korte af den lange at vi alle sammen nød den. Og kagen var så god at jeg valgte at bestille en med passionfrugt den 04/10/19, den havde en dejlig let og frisk smag og cheese delen havde en god tyk og cremet konsistens.

7. oktober 2019