Giver forkert kage bevidst
I går skulle vi holde min datters 18 års fødselsdag for den nærmeste familie. Vi havde købt og betalt en kage med hindbærmousse og der skulle stå navn på. Min ældste datter skulle hente kagen. Da hun kommer derind virker, han lettere forvirret. Hun kommer hjem og viser os en helt anden kage en den bestilte. Vi har fået en cheesecake med hindbær gelé. Jeg bliver frustreret, da sådanne ting bare skal være i orden. Ringer derind og efter 6. Forsøg tager de telefonen. Jeg giver udtryk for min frustrationer og det viser sig, at de var løbet tør for hindbærmousse istedet for at oplyse mig det, har jeg fået en hel anden kage. Jeg bliver tilbudt at vælge mellem fire andre kager. Og vi vælger en tobleronekage .... selvom vi helst ville have haft den oprindelige. Vi er heldige at noget familie kan tage den med. Da vi bor over 100km derfra. De vil have den “forkerte “ kage retur, selvom den har stået i vores køleskab, da de nok vil sælge den.... hvilket jeg ikke tror er lovligt.
Vi har bestilt to gange før uden problemer. Men den her oplevelse gør, at vi ikke bruger dem mere.