Checkplease Anmeldelser 22

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Samme som alle andre her, svindel!

Samme som alle andre her, svindel! Sender varer som ikke er bestilt, ikke har kundeforhold med, ikke hatt noen samtaler med via telefon, foreslår 50% av regningen. Ber de hente varene men kommer aldri noe. Holdt på i flere år!

19. maj 2026

Svindel

Svindel! Hadde det vært mulig å gi null i rating, hadde dette firmaet fått det. For andre gang har vi mottatt flere kasser med termoruller og overprisede fakturaer uten å ha bestilt noe fra dem. Siste gang var i november 2025. Vi ba dem komme og hente varene sine, og betalte ikke fakturaen. Vurderer anmeldelse.

8. april 2026

BEWARE! SCAMMERS!

This company calls the store and speaks to ordinary employees that are not involved in any ordering and creates fake orders from the conversations.

They then send you packages of goods and it takes a really long time to organise a return, if its possible at all.

Absolute scam and shameful practices.

24. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Svindel! Sender varer som ikke er bestilt!

Ringer firmaer og later som de har en pågående avtale fra før. Ringte butikken vår å spurte om vi trengte kvitteringsruller, den ansatte svarte nei. En uke etterpå kom det en eske med kvitteringsruller og rensekort for chip i den ansattes navn. Heiv meg på tlf med en gang, en overhyggelig ansatt skulle sjekke dette opp og så at det ikke var bestilt noe av oss og at det hadde skjedd en feil. Han skulle sende returlapp på mail med en gang. Da jeg ikke fikk returlapp innen en hvis tid ringte jeg opp igjen og ba han sende den mens jeg hadde han på tråden, det gjorde han, også med henting av Bring. Fortalte at jeg hadde søkt dem opp her og at de lå dårlig ann om det var sånn de holdt på, svada svar tilbake.

19. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Svindel som de andre her sier

Svindel som de andre her sier, sender ut og merker med et navn som var på ferie. De beklaget og snakket om automat bestilling, bare tull. dette var ruller til bank terminal, jeg kjøper på Lyreco der koster di 1/10 av hva de tar. Kjeltringer

17. februar 2026

Overpriset

De kontakter unge ansatte og fremstiller det som helt normalt at det skal sendes oss påfyll av produkter. Det dreier seg som regel om nødvendige forbruksvarer, men til uforholdsmessig høye priser, ofte varer som enkelt kan finnes til halvparten av prisen ved et raskt Google-søk.

16. oktober 2025

Svindel

Hadde det gått å gi null stjerner, hadde de fått det. Sender ut varer vi ikke har bestilt. Sender så regning, purringer osv selv om en har ringt dem flere ganger for å få dem til å hente det en faktisk ikke har bestilt.
Her virker det som om de bevisst utnytter firmaer i den tro at de ikke har oversikt over innkjøp og fakturaer.
Skam dere.

10. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ringer til unge ansatte eller…

Ringer til unge ansatte eller ekstrahjelp, og gir inntrykk av at vi har avtale med selskapet. Sender deretter en pakke med den ansatte som referanse (selv om han aldri sa ja til bestillingen). Fremgangs metode er ren svindel. Anbefaler alle andre selskaper å ta god avstand fra denne typen selskaper :-(

9. september 2025

Ren svindel

Ren svindel! Fikk en pakke i posten uten å ha bestilt noe. Når vi ringte fikk vi beskjed om at de hadde ringt oss flere ganger og at det var noen i bedriften vår som hadde takket ja til varer. De har aldri ringt, og ingen har takket ja. Nesten umulig å få dem til å sende returlapp. Det skjedde først da vi truet med å politianmelde. De sendte faktura på flere tusen kroner for varer vi aldri hadde bestilt! Vurderer å politianmelde for svindelforsøk.

21. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sender ut uten at det er bestilt noe

Sender ut uten at det er bestilt noe.
MÅ nok stille meg i rekken av de andre her inne hvor vi har blitt utsatt for disse gutta her. Prater fort og henviser til folk som jobber her at de har bestilt. Problemet denne gangen var at vedkommende ikke har jobbet her på 3 år. Vi har sendt ut til deg fordi det er snart Jul og da trenger du jo dette, var svaret når jeg ringte til dem. Måtte ringe de 2 ganger for å få en returlapp på varer jeg ikke hadde bestilt.
Hold dere unna dette firmaet. Bare problemer for deg hvis du er så uheldig å komme bort disse.

7. november 2024

Svindel på lavt nivå

Svindel på lavt nivå! Anmeldelse vurderes!

Mottok først en faktura og så dukket det opp en pakke vi ikke hadde bestilt eller takket ja til. Dem har oppført meg som referanse 3. mai, men har ikke snakket med noen om dette.

Vi har blitt oppringt for lignende produkter et par år tidligere, men takket da nei og svarte at vi har flere års forbruk allerede og ikke trenger slike produkter utover det vi handler lokalt.

Mine ansatte henviser alltid til meg dersom det skulle være noe annet enn kjøp FRA oss, og heller ikke dem har snakket med noen om produktene dette firmaet har sendt oss.

En telefon til firmaet og dem beklaget seg og sa at dem skulle prøve å finne ut hva som har skjedd, men en rask titt her inne viser jo at dette er helt vanlig praksis for dem. Frekt så det holder. Dem sa dem skulle sende en e-post med informasjon for reversering av fakturaene og retur av produktene, men ingen e-post mottatt.

Kan nå ikke annet enn å advare mot firmaet og be folk styre unna! Har man behov for å svindle eller lure på seg kunder så fortjener man ikke å drive firma!

3. maj 2024

Ren svindel

Check Please AS er ren svindel. Sender varer uten at det er bestilt og henviser til telefonsamtaler med tilfeldige ansatte i bedriften. Vi har slitet med dette firmaet i en årrekke - aldri bestilt noe, men får stadig fakturaer på flere titals tusen. Styr unna.

8. maj 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.