Ik ben kort geleden overgestapt naar Chathotel. Wat een wereld van verschil met andere chatsites. Minimum leeftijd is 20 jaar, en dat merk je meteen aan de volwassen sfeer die er heerst. De eigenaar... Se mere
Se, hvad kunderne siger
een grote kindercreche, als nieuw persoon ben je niet welkom, trek je te veel aandacht heb je gelijk irm in je prive, als jij je niet gedraagt krijg je een ban, ik daarop ik doe toch niks fouts ik ch... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik kan helaas niet lager geven dan 1 ster. Maar als ik geband wordt omdat ik teveel medeklinkers in mijn naam heb door zuurpruim Irm, dan ben je serieus ziek.
Ben ongeveer zo'n twee jaar op chathotel aan het chatten. Er zijn leuke chatters op chathotel waar je leuke gezellige gesprekken mee kunt voeren. De moderators op chathotel zijn geweldige mensen die e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Chathotel is de leukste gratis chat en radio van Nederland! Direct chatten zonder registratie en verplichtingen. Chat privé 1 op 1 of gezellig in onze diverse thema kamers. Ontmoet leuke mensen online, scoor een leuke date, een mooie nieuwe vriendschap of de liefde van je leven! Tijdens het chatten kun je genieten van onze eigen Chathotel Radio! Ons team zorgt voor gezelligheid en een fijne sfeer in onze chatkamers. Er zijn unieke radio uitzendingen, leuke gameshows en spellen om online met elkaar te spelen! Vervelen hoeft niet meer! Iedereen is welkom! Kom dus snel naar Chathotel!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 27 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ontzettend gezellige chat
Ontzettend gezellige chat. Tijd voor gezellig praatje of een serieus gesprek en sinds een tijdje hele leuke spelletjesavonden. Mij zie je regelmatig weer! :)

Besvarelse fra Chathotel
Hier kom ik niet meer terug
Minpunten:
-Veel pedofielen onder de chatters. Als je als vrouw inlogt, heb je er al gelijk 25 aan je broek hangen prive die seksuele gedachtes willen uitwisselen.
-Moderators leven de regels niet na en kicken om de minst geringe reden, zelfs als je zegt: 'Wil jij mijn kiwi's zien?' Dat is toch een normale zin lijkt mij, maar dit bewijst maar weer hoe de gedachtes van sommige moderators zijn... (seksueel en misplaatst)
-Je mag je mening niet geven. Heel veel meningen worden als moderators verkeerd gezien omdat ze schijnbaar ineens uit het niets tegen de regels zijn.
Ofterwijl de regels worden a la minute door de moderators zelf gemaakt en uitgevoerd. Lekkere beleidsvoering. Dus geen koppen dezelfde kant op. En de moderators die de regels wel naleven die worden eruit gezet, omdat ze naar alle waarschijnlijkheid geroddeld hebben ofzoiets. Wat een jaloezie eigenlijk heerst er op die chat zeg!
-Ik ben een keer door de leider (Magic) aangesproken via een ander poppetje dat ie seksuele handelingen met mij wilde verrichten en dat ik zo moderator kon worden. (wat een vieze gedachte eigenlijk van die man) En dit is mij echt gebeurd.
Kortom, niet echt een veilige site om te chatten.
Enige pluspunt: Ze Proberen met de nadruk op proberen het tegen te gaan maar de veiligheid van die chat laat gewoon te wensen over.

Besvarelse fra Chathotel
Een leuke en gezellig chatsite
Een leuke en gezellig chatsite. Leuke chatters waar mee je leuke gesprekken kan hebben. Serieuze en minder serieuze gesprekken.. Echt een aanrader.

Besvarelse fra Chathotel
De eigenaren charten totaal ongeschikte…
De eigenaren charten totaal ongeschikte mods binnen een week. de huisregels worden niet nageleefd door mods, Ze waarschuwen niet en ze bannen je gelijk als je niet in hun straatje praat. Vooral IRM JANSKE en DTC zijn totaal onbetrouwbaar en bemoeizuchtig. Oh en pas op: alle prive berichten zijn leesbaar door de mods. Dus ze kunnen alles stiekem meelezen. Kortom je mag je eigen menig niet hebben, en je moet altijd naar de pijpen dansen van de mods. Ze bannen je voor totale onbelangrijke zaken en ze overleggen niet het bewijs. Als iemand klaagt dan smeren ze je zo een ban aan. Nee voor mij is het een grote kliek die zogenaam aardig zijn maar ze zijn zo vals en totaal autoritaire bende. Trap er niet in je bent gewaarschuwd. Mails wordt niet op gereageerd
. Je kan beter op chathorizon chatten:)
Leuke chat voor een zinnig gesprek!
Leuke chat voor een zinnig gesprek!
Vriendelijke moderators die de moeite doen om de chat leuk te houden. Je hebt verschillende opties en meerdere kamers. Zeker de moeite waard om eens te kijken!

Besvarelse fra Chathotel
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.