Ik ben kort geleden overgestapt naar Chathotel. Wat een wereld van verschil met andere chatsites. Minimum leeftijd is 20 jaar, en dat merk je meteen aan de volwassen sfeer die er heerst. De eigenaar... Se mere
Se, hvad kunderne siger
een grote kindercreche, als nieuw persoon ben je niet welkom, trek je te veel aandacht heb je gelijk irm in je prive, als jij je niet gedraagt krijg je een ban, ik daarop ik doe toch niks fouts ik ch... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik kan helaas niet lager geven dan 1 ster. Maar als ik geband wordt omdat ik teveel medeklinkers in mijn naam heb door zuurpruim Irm, dan ben je serieus ziek.
Ben ongeveer zo'n twee jaar op chathotel aan het chatten. Er zijn leuke chatters op chathotel waar je leuke gezellige gesprekken mee kunt voeren. De moderators op chathotel zijn geweldige mensen die e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Chathotel is de leukste gratis chat en radio van Nederland! Direct chatten zonder registratie en verplichtingen. Chat privé 1 op 1 of gezellig in onze diverse thema kamers. Ontmoet leuke mensen online, scoor een leuke date, een mooie nieuwe vriendschap of de liefde van je leven! Tijdens het chatten kun je genieten van onze eigen Chathotel Radio! Ons team zorgt voor gezelligheid en een fijne sfeer in onze chatkamers. Er zijn unieke radio uitzendingen, leuke gameshows en spellen om online met elkaar te spelen! Vervelen hoeft niet meer! Iedereen is welkom! Kom dus snel naar Chathotel!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 27 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Magic van ChatHotel: Stoer achter je scherm, angsthaas in het echt
Weet je waarom ik hier reageer, Magic? Omdat jouw houding werkelijk stuitend is. Jij draait alles altijd zo dat het zogenaamd altijd aan de chatters ligt. Nooit ligt het aan jou, nooit ligt het aan jouw amateuristische, slecht in elkaar gezette prutswerk dat je durft te verkopen als een platform. Het is altijd de schuld van een ander. Wat origineel… niet dus. Ik noemde je eerder al een laf mannetje, en eerlijk gezegd ben je nog minder dan dat. Je bent het type dat zichzelf ’s avonds voor de spiegel moed inspreekt, maar zodra iemand je in het echt aanspreekt, ren je weg als een angsthaas. Typisch, toch? Grootse praatjes, maar alleen veilig vanachter je toetsenbord. Jij, IRM, Roos… jullie lijken allemaal stoer in je eigen kleine wereldje, maar geloof me: in het echt zouden jullie sneller de benen nemen dan wie dan ook. En jij? Jij voorop. Schijtluis. Punt.
Wat mij vooral zo mateloos stoort, is jouw kinderachtige houding. Je gedraagt je als een klein verwend prinsesje dat begint te huilen als z’n nagel breekt of z’n mascara niet goed zit. Maar hé, als dat jouw identiteit is, dan moet je dat vooral lekker uitdragen. Misschien ben je in je vrije tijd inderdaad liever een zeikende drama queen dan een vent met een ruggengraat. Je bent niet alleen laf, je bent ook pathetisch. Jouw zogenaamde ChatHotel is net zo slap en triest als jijzelf. Groot praten, klein mensje. Iedereen doorziet je. Dus Magic, ga vooral door met je zielige spelletjes. Uiteindelijk weet iedereen wie je bent: een bange, wegkruipende, miezerige figuur die zich groter voordoet dan hij ooit zal zijn.

Besvarelse fra Chathotel
Dit is gewoon de leukste en gezelligste chat
Dit is de leukste en gezelligste chat die er is.Ben op veel chats geweest maar overal was er haat en nijd.hier kun je gezellig chatten met elkaar muziekje luisteren.en gezellige spelletjes spelen oa de beatle het koffer spel en het kisten spel en zo nog veel meer Met dank aan Magic die dit zo maar even doet of het niets is maar stiekem heel veel uurtjes erin heeft zitten Dank dat er eindelijk een chat is waar ik me eigen kan zijn en niet steeds haat en nijd hoef telezen. Groetjes Astrid

chathotel slechte ervaringen
Je hebt daar Magic en Irm, zij bepalen alles wat er gebeurt, vaak ligt de site er uit en ben je al je opgebouwde credits kwijt, ze hebben de entree waar je binnen komt en daar zit iedereen, allemaal heel braaf en het gaat nergens over, als er een onderwerp komt waar hun niet over mee kan praten dan word aangeraden om een ander onder werp te kiezen, je moet goed opletten met wat als je zegt daar voor je het weet heb je een kick van 24 uur en ze veranderen ook je naam als je met kleine letters registreerd? waarom? goed opletten wat je typt, is dat prettig chatten? lijkt me niet om steeds maar te moeten denken van kan ik dit wel typen?.
Perfecte chat
Perfecte chat. Erg op het menselijke gericht.
Handelen ook altijd als je iets aangeeft.
En doen alle moeite om fouten te herstellen.
Leuke spelletjes waarbij je vip kunt verdienen of andere dingen.
Jasper's kritische review weg, uitglijder of ?
Hoe verrast was ik onlangs dat een van de grootste slijmbakken van Chathotel een kritische review had geplaatst. (Hoewel, hij heeft wel de nodige concurrentie tegenwoordig.) Zou hij het wel zijn, dacht ik nog. Maar toch ook: geen twijfel mogelijk. En terechte kritiek ook. Net als wat andere ingrediënten die ik bij andere reviewers las. Die natuurlijk worden tegengesproken door de eigenaar, die zich in bochten wringt om in elk geval zichzelf nog geloofwaardig te vinden met zijn geweldige "team".
Maar die review van die Jasper is dus zomaar ineens weer weg. Hoe zou dat toch komen? Was het een onbewuste uitglijder door al het overtollige speeksel dat vrijkomt op Chathotel? Of gaat de manipulatie hier nu verder en dus niet alleen op de eigen chatsite?
Allebei waar kan ook.
Als jongevrouw heb ik hier een jaar…
Als jongevrouw heb ik hier een jaar leuk gechat totdat Magic mij in het vizier kreeg. Op de scroll is de meest exotische, erotische gifjes prima waar ze allemaal lol van hebben. Heb je een profielfoto van een leuk zomerjurkje van je vakantie is dat een brug tever. Je ziet blote schouders. Dat kan echt niet volgens Magic. En als je een volwassen discussie aangaat krijg je gewoon een ban met een smiley erbij. Tijd dat chathotel met de tijd meegaat. En dan hebben we het nog niet eens over de moderators die een avatar hebben met inkijk. Dat kan dan weer wel.

Besvarelse fra Chathotel
een ban om niks krijg je hier
een ban om niks krijg je hier, mensen chat hier niet

Vaste kliek
Niet geinteresseerd in chat, jagers en powerfreaks die alles een reden vinden om hun onduidelijke regels op te leggen als ze je niet kunnen aanklagen voor het reageren op hun lokteksten. Het zeggen van "ik krijg 20 euro terug op mijn energierekening, jammer van ze, dat ze dat zo precies uitrekenen. Is er nog iets te melden met goedemiddag koffie nee thee?" levert een 24 uur ban op, er valt weer niks te halen, reden: normaal chatten aub.
Intens triest geheel
Moderators weten telkens weer hun geldingsdrang te koppelen aan omgekeerd evenredig IQ....Domheid ... en geldingsdrang.. Een levensgevaarlijke combinatie. Reden van mijn verwijdering: Oblomov is de naam van een boek.. Dat mag hier absoluut niet (Even lachwekkend als triest
Mag Janneke ook niet natuurlijk... Komt ook in de naam van een boek voor. (Jip en Janneke ;) "Voor de grote kracht van de domheid moet het verstand zwichten
(Jos van Alsenoy)
Het feit dat als je binnen komt gelijk…
Het feit dat als je binnen komt gelijk 2 sexsites om je oren krijgt die puur spam zijn. Oh en als je dat zegt in de openbare chat je gelijk gebanned wordt.
Dit is een fake site, ga hier niet naar toe. Overal in de wereld zijn aardiger mensen.
Gewoon toegang geweigerd
Gewoon toegang geweigerd op basis dat ik uit België
Kom.
Ik vindt persoonlijk wel ver gaan.
Geen mailverkeer mogelijk daarover .Geen e-mail adres
te vinden.Alleen dat was geblokkeerd.Zonder uitleg
Misschien is toch handig voor ergens te vermelden op site enkel voor Nederlanders.
Dit had me veel tijd bespaart. Gewoon een reden vermelden.
Als je geblokkeerd ben gewoon de reden vermelden.
Ik maakte vandaag een account en was…
Ik maakte vandaag een account en was nog geen 10 minuten online en werd verbannen. Ik heb ook geen antwoord op mijn email hierover gekregen

My point of view.
Op zich is het wel interessant als je gelijk gestemde vind. Maar voor de rest is het net als elke andere (chat) mediocore. Je moet maar het geluk hebben dat je tegen de juiste mensen aan loopt. Dan kan de chat wel interessant zijn. Maar als je pech hebt, dan zijn er altijd betere alternatieven te vinden. Ze zeggen niet voor niets, wie zoekt zal vinden. En met deze community is daar geen exception voor. Dus ja, op zich een ok chat. Maar je ziet wel kliekjes vorming en niet iedereen wordt betrokken in alles. Daarbij is het ook zo dat je maar net geluk moet hebben, om tegen de juiste mensen aan te lopen. Ik zat te denken aan 3 sterren maar 2 is het uiteindelijk geworden. Dat wanneer ze iedereen betrekken in dit alles, het misschien wel interessant zou kunnen zijn voor de consument. Is dat niet het geval dan vind je nog altijd betere alternatieven.

Chathotel is top!
Chathotel is een leuk uniek platform, met radio. Het is heel veelzijdig, met verschillende dj's. Een goed team zorgt dat alles perfect draait en dat het gezellig blijft. Het is voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Iedereen kletst met iedereen. Ga zo door, toppers!
Mij hier niet meer gezien...
Mij hier niet meer gezien...
Enkele jaren geleden moderator geweest (zelfs SR) wat een leuke en fijne tijd was dat. Door een snitch was ik mijn functie kwijt. Daarna begon het gezeik, zodra mijn naam gezien werd werd ik eraf gegooid /gebanned, na een na mijn gevoel goed gesprek met magic was ik weer welkom als chatter, er waren nieuwe moderators waaronder roos die alles iets te serieus neemt.
En als ik maar hoi zei bijwijze van waren daar roos en die andere waar ik al de naam van kwijt ben die zeiden dat ik me rustig moest houden.
Al was ik stil werd ik vd chat afgegooid.
Natuurlijk ben ik ook geen lievertje geweest maar het team wat er nu is...
Zeker roos en oh ja de naam die ik kwijt was irm (!) Absoluut als die weg waren dan was het een gezellige chat geweest.
En magic volgens mij heb ik dit in het verleden al eens gezegd: leer eens iets uit jezelf te zeggen ipv eerst te overleggen met het SR kliekje.
Succes met je chat maar mij niet meer gezien.
Mijn account werd verwijderd
Mijn account werd binnen 5 minuten verwijderd omdat mijn naam verwees naar mythologie wat volgens Roos onder Godsdienst viel en daarom verboden was!
Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt . . .
Ik mocht de naam niet aanpassen en het was einde discussie.
"Wij maken de regels, niet jij!"
Daarna proberen met een nieuw account in te loggen, maar ik kreeg geen verificatie mail.
Fijn Roos, hou je bekrompen zwarte kousen secte maar! En sla eens een boek open ipv de Privé of Story.
Dan leer je misschien het verschil tussen mythologie en godsdienst.
kliekje daar
/blijkbaar zit er achter deze chat dezelfde organisatie als chillplanet. Ik noem t organisatie; bende past beter. Een stel overspannen aandachtszieke figuren die de hele sfeer op de site bepalen. Wil je leuk chatten, dan even verder neuzen en deze links laten liggen.
November de chat leren kennen
November de chat leren kennen, maar zoals anderen al schrijven wat leuk begint veranderde al snel, meerdere aanvaringen met Skye, en waarom? Omdat je niet doet wat mevrouw wil en dus haar zin niet krijgt, geen wonder als je thuis je relatie al niet goed kan houden lukt je dat als mod op de chat ook niet. En als je ze dan wijst op een mogelijke pedo zou je verwachten dat het onderzocht word, maar nee je krijgt omdat je ze tipt een officiële waarschuwing voor roddels verspreiden en die gast kan lekker doorgaan goed bezig Irm, Skye en Roos.
Deze chat lijkt in het begin heel leuk
Deze chat lijkt in het begin heel leuk. De moderators zijn erg behulpzaam, maar na een tijdje begrijp je dat dit puur eigen belang is. Ze hopen te "scoren" door op die manier prive te komen. Als je niet naar de pijpen van Irm en Skye danst, maak je geen enkele kans op de chat. En dat terwijl deze moderators zich zelf behoorlijk misdragen en volop sexistische opmerkingen plaatsen. Ook een aantal mannelijke moderators houden zich nogal erg bezig met de jonge meiden op de chat. Ze proberen door hun macht te gebruiken zelf de popi kerels uit te hangen
Ik lees vaak met verbazing de reacties…
Ik lees vaak met verbazing de reacties hier.
Ik kom nu een half jaar bij chathotel en vind het nog steeds leuk en gezellig. Tuurlijk zitten er wel eens momenten bij waarbij ik denk, moet dat nu zo. Maar wij zijn allemaal volwassenen, spreek elkaar erop aan. Het week programma ziet er goed uit, ook heel gezellig. En daar steken de DJ en moderators ook heel veel tijd in. Ik blijf erbij, je moet het zelf gezellig maken. Behandel jij andere met respect, dan zal jij dat ook terug krijgen.