Charlie Temple Anmeldelser

1.004

3,4

Hele mooie passende bril gekocht, snelle levering. 1 kanttekening wil ik wel vermelden de prijzen zijn bij 24 brillen verdubbeld.

Twee enkelvoudige verte brillen besteld voor ongeveer €100 per stuk. Allebei waren ze krom, als je de bril op tafel legde waren de pootjes ongelijk qua hoogte, 1 raakt de tafel, de andere zweeft in... Se mere

Habe (im März 2024) eine Brille direkt auf der Homepage bestellt, welche jedoch nie ankam. Die Bestellbestätigung war das letzte Lebenszeichen des Unternehmens. Habe (im Mai/Juni 2024) mehrmals versuc... Se mere

Ik bestelde mijn nieuwe bril via de website van Charlie Temple en ben zeer tevreden. De keuze aan monturen was uitgebreid, met ook verschillende kleuren en kwaliteiten voor de glazen. Dankzij een... Se mere

1. Solbrillebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Brillen en zonnebrillen online kopen €25 incl. glazen op sterkte. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Middel

1 t anmeldelser

(1.004)

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super service, prima bril

Ik heb al meerdere Charlie Temple brillen gehad en ben er altijd erg blij mee geweest. De brillen zijn niet van de állerbeste kwaliteit, maar ik doe er toch lang mee en krijg er altijd veel complimenten over.

Maar, wat voor mij de belangrijkste reden is om bij CT te blijven bestellen is de service. Zo ging mijn laatst bestelde bril stuk toen ik hem verstelde (waarschijnlijk mijn eigen schuld) en kreeg ik toch een volledig nieuwe bril opgestuurd van Charlie Temple. Het duurde misschien even tot ik reactie had op mijn mail, maar daarna had ik binnen 2 dagen de nieuwe bril al ontvangen. Super blij mee!

21. november 2024

Kwaliteit/prijs aanbod is héél correct…MAAR!

Kwaliteit/prijs aanbod is héél correct en concurrentieel!
Website kan beter, virtueel aanpassen bril loopt vaak mis, en ik heb enkele weken terug bij bestelling van mijn tweede bril, na vijf jaar, enorm problemen gehad om mijn oude adres verwijderd te krijgen! Telkens als ik dit wilde doen “Oeps, er is iets foutgegaan!” Ik heb dit gemeld en na dagen is het verwijderen gelukt! Ik heb ongeveer één week geleden een andere bril besteld omdat ik de andere retour heb gezonden en men heeft dan mijn huidige bril op 20/11 terug naar mijn oude adres gestuurd hetgeen mij enorm véél problemen heeft bezorgd om deze bril terug te kunnen bekomen! Ik heb CT gemaild, maar vandaag 22/11 heb ik nog steeds géén reactie ivm mijn oude adres dat niet verwijderd wordt!

20. november 2024

Verkeerde glazen en geen opvolging

Ik had weer een bril besteld bij Charley Temple omdat mijn vorige ervaringen zeer goed waren ook de after service was perfect. De geleverde bril werd spoedig geleverd maar deugde van geen kant het beeld is vertekend ook verschillen de waardes op de orderbevestiging en rekening. E-mail werd beantwoord (kreeg namelijk geen contact telefonisch) met een retour bon. Kreeg mijn verzend kosten niet vergoed en weet nog steeds niet wat er nu verkeerd is aan de bril. Ook wordt mijn tweede e-mail niet beantwoord zodat ik nog steeds geen bril kan bestellen en telefonisch contact blijft onmogelijk. Het is nu 27 november nog steeds geen antwoord op mijn mail ook per telefoon is het niet mogelijk contact te krijgen. Dus is mijn waarschuwing weg blijven bij Charley Temple want ze begrijpen hier schijnbaar niet waarom hun klanten een bril moeten gebruiken.

14. november 2024

Ik ben zowel door Charlotte als Petra…

Ik ben zowel door Charlotte als Petra geknipt en ze zijn beiden heel kundig. Ik heb best lastig haar om te knippen omdat ik veel kruinen heb. Ik heb daardoor vaak na de eerste keer wassen dat mijn haar niet meer in model zit. Bij Charlie en Peet ben ik elke keer heel tevreden. Ze zijn ook nog eens heel leuk en gezellig. Wat wil je nog meer?

10. oktober 2024

Quite poor quality

Quite poor quality. Prescription and glass placement seemed off on one pair of glasses and both were a very poor fit with loose arms and just felt flimsy as if they would break very easily.

8. november 2024

Vreselijk

Wat een vreselijke service. Ik bestel een bril in de kleur crystal caramel. Vervolgens krijg ik een zwarte bril toegestuurd. Contact opgenomen dat ik de verkeerde kleur heb gekregen. Vervolgens krijg ik een nieuwe opgestuurd, waarvan ik ook nog eens zelf de glazen moet vervangen (geen idee hoe dat moet, want ik ben geen opticien). Het pakketjes komt binnen, hebben ze weer dezelfde verkeerde bril opgestuurd. Er is geen contact meer met het bedrijf te krijgen, ze reageren namelijk nergens meer op. Wees een gewaarschuwd mens en koop hier geen bril. Ik ben dus letterlijk mijn geld kwijt aan iets wat ik niet heb besteld.

1. november 2024

Ontevreden

Er was iets mis met de bril, waarna ik de klantenservice heb gemaild. Ze zeiden dat mijn lokale opticien vast graag zou willen helpen. Ze zien me aankomen. Slechte bril, slechte service.

18. oktober 2024

Heel tevreden met mijn nieuwe bril!

Ik lees hier en daar slechte reviews en kan me daar echt niet in vinden. Ik heb een bril besteld, als test, met glazen op sterkte. Goedkoop montuur. Om te kijken of het iets voor me is. Ik ben totaal niet teleurgesteld. Ontzettend leuke en goede bril ontvangen. De levertijd werd een paar dagen langer dan beloofd, maar dat lees ik ook overal, dus had ik al rekening mee gehouden. Niet erg, alsof je bij de opticien je bril op sterkte gelijk meekrijgt.
Heel tevreden met mijn bril! Ga ik zeker vaker doen!!

21. oktober 2024

Bril word geleverd met pootjes die veel…

Bril word geleverd met pootjes die veel te wijd staan. Ze geven aan dat dit in het productieproces is gebeurd, willen na 3 mails geen compensatie voor geven. Ik mag de bril op eigen kosten retoursturen. Niet duurzaam en onnodig lijkt me, ik zou dus niet snel een bril bestellen want als er een productiefout inzit krijg je geen excuses of compensatie, je mag het op eigen kosten retour sturen.

18. oktober 2024