ChargeBlock B.V. Anmeldelser

1. Energiudstyr og -løsninger

ChargeBlock biedt maatwerk in betrouwbare en efficiënte energieopslagoplossingen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Kwaliteit staat voorop, ondersteund door een sterke service en nazorg. Ontdek nu de mogelijkheden voor een zelfvoorzienende en duurzame energiehuishouding.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fantastische ervaring met ChargeBlock

Echt blij met mijn ervaring bij ChargeBlock! De klantenservice was super behulpzaam en altijd klaar om al mijn vragen te beantwoorden. Ik ben nog niet echt bekend met de thuisbatterijtermen maar ik ben het meest onder de indruk van hun 'EMS' en toepassingen. Ik heb voor ChargeBlock gekozen vanwege hun twintig jaar doorontwikkelde producten. Ze zijn misschien wat prijziger dan sommige nieuwe of buitenlandse merken, maar zoals mijn vader altijd zei: goedkoop is duurkoop. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar batterijopslagsysteem, dan raad ik ChargeBlock zeker aan!

27. januar 2024

mistwolken en vaagheid alom

je vraagt een offerte aan, omdat ze nergens prijsinfo hebben. het enige wat ze doen is doordrammen om bij je thuis binnen te komen. ze willen alles van je weten, maar vertellen niks over het eigenlijke aanbod. Dan krijg je die "offerte" en staat er nog steeds geen enkele prijs in. oké, dan zoek ik het wel ergens anders.

29. december 2023
ChargeBlock B.V.-logo

Besvarelse fra ChargeBlock B.V.

Beste meneer Klamer,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het is teleurstellend te horen dat ons proces voor u verwarrend was. Na uw aanvraag zorgvuldig te hebben bekeken, begrijpen we uw frustratie over het ontbreken van prijsinformatie in de offerte. Dit was tijdelijk het gevolg van onze overstap naar een nieuwe leverancier. We hebben geprobeerd deze periode zo kort mogelijk te houden en stuurden een brochure om toch zoveel mogelijk informatie te bieden. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

U refereert naar een adviesgesprek; dit betreft een telefonische afspraak en geen fysieke ontmoeting. We hebben u tweemaal deze mogelijkheid aangeboden. Ons doel is om tijdens dit gratis adviesgesprek de voorlopige prijzen en informatie te delen, waarbij we uw huidige, toekomstige behoeften bespreken en al uw vragen beantwoorden. Deze gesprekken zijn volledig vrijblijvend en bedoeld om u te helpen met het nemen van een weloverwogen beslissing.

Uw eerste reactie op onze e-mail over de offerte was begrijpelijkerwijs kritisch. We hebben u geïnformeerd dat we binnen één tot twee weken weer offertes inclusief prijzen zouden versturen, zoals gebruikelijk. Deze informatie, inclusief eerder genoemde uitleg en dank voor uw begrip, is gecommuniceerd in onze vervolgmail. Uw latere reactie was echter minder vriendelijk. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden, maar verwachten daarbij wel respectvolle communicatie.

We begrijpen dat u als potentiële klant het recht heeft uw ervaring te delen, echter vinden wij de 1-ster beoordeling niet passend, gezien de transparante communicatie en dat u geen klant bent geworden bij ChargeBlock. Uw gegevens zijn inmiddels uit onze database verwijderd. We wensen u veel succes bij het vinden van een andere leverancier.

Met energieke groet,
Team ChargeBlock 🔋⚡