Stedet hvor rigtige Champs bestiller fra! ;) Ej det er sgu ihvertfald på top 3 listen over bedste steder man kan bestille pizza'er fra i Aalborg/Nørresundby! Super kvalitet og kanon service!

Bestilt kl 16:30 til kl 18:00 - ringede kl 18:20 og rykkede men stadigt ingen pizza kl 18:45. Bor faktisk kun 1 km fra pizzariaet, men om de kan afleverer en pizza til tiden tror jeg faktisk ikke. Man... Se mere

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 time og 20 min

Maden smager sgu meget godt. Men at få at vide man skal vente 25, og så ende med at vente 1 time og 20 min før man modtager sin mad er sgu ikke okay…
Sig det med det samme så jeg kan lave noget andet i mens, eller så lav det til aftalte tid.

28. december 2025

Lover mere end de kan holde

Lover mere end de kan holde - igen og igen!
Bestiller man mad til afhentning er det ALTID forsinket - normalt ca. 20 min, men ofte længere.
Bestiller man mad til levering så sker der ofte det der er sket i dag. Bestiller mad - bekræftes til levering om en time. Efter 1½ time ringer jeg - de har ikke lavet maden endnu, lover levering om 20 minutter.
Jeg forstår ikke, at de ikke lærer af det og justerer deres leveringstider.

29. august 2025

Bestilte pizza fra champions pizza

Bestilte pizza fra champions pizza, det smagte så godt som altid har handlet der over 8år. Altid en god anbefaling.
Hvis du seriøst vil have en god pizza skal det være champions pizza de har langt der i mange år, så det siger sig selv. De er her endnu fordi folk elsker det de laver og det skal de have stor ros for.

Det kan godt være andre bedømmer dem dårligt på leveringstiden. Men det er konsekvensen for at bestille og ikke afhente. Der kan tit komme mange bestillinger på en gang og det kan man ikke forudse. Så synes bestemt ikke de fortjener en dårligt anmeldelse.

14. februar 2025

Super dejlig flammegrillet kylling med…

Super dejlig flammegrillet kylling med kartofler, hvidløgsmajo og salat. Leveret til tiden som aftalt. God service og venlig betjening. Nem og overskuelig hjemmeside. Har nydt denne skønne ret jævnligt i flere år.

26. april 2023

Anbefales slet ikke

Anbefales slet ikke, især noget med salat… Salat smager og ser ud, som den har lagt i flere uger… Maden er uden smagen og spild af penge…

14. oktober 2022

Bestilte levering til hurtigst muligt…

Bestilte levering til hurtigst muligt og fik besked om der ca. gik en time. Da der var gået 1,5 time kontaktede vi dem og fik at vide at de havde travlt men ville begynde at lave pizzaerne med det samme… der endte med at gå en lille halv time, hvilket betød vi en søndag aften ventede i knap 2 timer på 4 pizzaer.

17. juli 2022

Jeg er igen nød til at anmelde stedet.

Jeg er igen nød til at anmelde stedet.
Ville give det en ny chance. MEEEEEN
Kom 30 minutter før aftalte tid(Tænk hvis
Vi ikke var hjemme).
Manglende Chilli igen igen igen.
Manglende Hvidløg igen.
Og så 20kr for at køre 200 Meter.
Nu er det Slut Slut Slut🤨

16. juli 2022

Sjusk

Jeg bestilte en flammegrillet kylling og en kyllingesalat. Jeg fik en "græsk bondesalat" i stedet med løg og oliven. :( Kyllingen var ok men ikke mere og de tilhørende kartofler var ikke krydret. Frem med saltbøtten. Det virker ret sjusket.

7. marts 2022

de laver en fejl til 100kr, og giver en uspiselig pizza som kompensation

Jeg har bestilt fra champions i mange år nu, og har egentligt aldrig haft problemer med maden, udover et par få gange hvor der var papir i min burger. Nåh, men lang historie kort, jeg bestilte en pizza med ekstra ost, men ikke en eneste gram ekstra ost kom på den pizza, tro mig, har bestilt den selv samme pizza uden 10kr ekstra ost mange gange.

Nåh men jeg tænkte det nok bare var en fejl, og lavede ingen klage eller noget. Dette skete specifikt de næste 10 gange jeg bestilte, og allerede der havde jeg samlet set betalt 100kr for ost jeg ik har fået. Jeg tænkte så at det nok var en god ide jeg skrev i en kommentar til dem, om de ikke ku huske den ekstra ost, og de kan jeg så love jer for jeg fik. Omkring et kilo ost, smattet udover det hele. Nogen steder på pizzaen var der ikke engang tomatsovs eller ost, kun brød, og disse steder var der omkring en 3 stykker af.

Jeg vælger så at spise den, og kan godt love jer for jeg aldrig i mit liv har smagt noget så klamt som den pizza, det helt sindssygt så ondt i r**** de får over jeg pointerer en 100 kroners fejl de har lavet. Det var så sidste gang jeg bestilte fra jer.

28. februar 2021