Eerlijk en duidelijk behandeld
Eerlijk en duidelijk behandeld. Documenten snel afgehandeld.
ChampCares Solar Administration & Compliance ondersteunt huiseigenaren en installateurs bij het correct regelen van alle administratieve en wettelijke stappen rondom het verduurzamen van woningen in Spanje. Wij begeleiden trajecten rondom zonnepanelen, energielabels, registraties, documentatie en aanvullende oplossingen zoals domotica, zodat klanten volledig worden ontzorgd. Onze kernspecialisatie ligt bij zonnepaneleninstallaties. De regelgeving in Spanje verschilt namelijk sterk van andere Europese landen, waardoor installaties regelmatig technisch goed functioneren maar administratief niet volledig correct zijn geregistreerd. Dit kan gevolgen hebben voor terugleververgoeding, belastingvoordelen, verzekeringen of toekomstige verkoop van de woning. Wij zorgen dat deze trajecten volledig en correct worden afgerond. Daarnaast ondersteunen wij bij energielabels en andere verduurzamingsstappen die bijdragen aan een efficiëntere en toekomstbestendige woning. Onze aanpak is gericht op duidelijkheid, transparante communicatie en het compleet maken van het dossier, zodat klanten zeker weten dat hun installatie niet alleen werkt, maar ook officieel in orde is. ChampCares staat voor praktische begeleiding, betrouwbare administratie en volledige ondersteuning bij het verduurzamen van uw woning in Spanje.
Calle Nuez Moscada 6 PTA22, 03189, Orihuela, Spanien
Eerlijk en duidelijk behandeld. Documenten snel afgehandeld.
Als je in Spanje woont weet je hoe lastig regelgeving kan zijn. Suzanne en Rick zijn precies het type mensen dat je dan naast je wilt hebben. Ze zijn praktisch, duidelijk en blijven net zo lang zoeken tot alles geregeld is. Dat geeft rust. Bedankt!
Afspraak is afspraak. Voor ons een vanzelfsprekendheid en voor Champ Cares ook! Duidelijke communicatie tijdens het proces en de vergunningen en administratie snel afgehandeld. Hier kunnen veel partijen een voorbeeld aan nemen. Bedankt!
Goede communicatie en alles wordt duidelijk uitgelegd. Heel makkelijk ibi voor me aangevraagd en ik werd helemaal ontzorgd. Bedrijf met kennis van zaken. Aan iedereen aan te raden!
Ik heb van dichtbij gezien hoe hard Suzanne en Rick werken aan ChampCares. Ze zijn eerlijk, betrokken en nemen de tijd om dingen goed uit te zoeken voor hun klanten. Geen snelle oplossingen, maar echt degelijk werk.
Rick is great! Pleasant to work with and detailed. As an installer and electrician I would highly recommend getting in touch with Champs. They sort all official documents both linked to solar and electrical making my life as an engineer much easier. I focus on the work they assist with the paperwork. Wish we had a company like them when we had our business in the UK.
Me instalaron un sistema de paneles solares y ChampCares se encargó de todo el registro. Todo fue muy rápido y sin problemas. Rick es una persona muy amable que respondió a todas mis preguntas. Estoy muy satisfecho con el excelente servicio. Gracias.
Læs mere om andre typer anmeldelser.